Altoids "Smalls" Shadowboxhär är en enkel skugga ruta som du kan göra från en Altoids Smalls tin. Du kan göra det från en större Altoids burk om du ville, liksom. Stegen skulle i princip vara detsamma.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En bättre Altoids Smalls LED ficklampa

Jag älskar verkligen att göra projekt från Altoids. Särskilt den nya Altoids Smalls burkar. De är så små och så väldigt mycket söt.Jag har sett ett par Instructables på hur till vända dessa små burkar till ficklampor, men jag tror att vi kan göra ett...

Altoids smalls Magnetiskt växla ficklampa

första gången jag såg instructables på den ursprungliga Altoids smalls ficklampan, jag trodde det var häftigaste i världen. (Jag älskar lysdioder och ficklampor). Men jag har alltid trott, med en tryckknapp switch, att ha det i fickan det skulle förm...

Altoids Smalls Toy Car

detta instructable kommer att visa dig hur man gör en enkel leksaksbil görs från en Altoids Smalls tin! Om du har en hög med dem i din låda som jag sedan kan du göra många av dessa och har en familj tävling!Steg 1: Saker du behöver! Här är listan öve...

Altoids Smalls blåspistol

det är den coolaste... leksak... NÅGONSIN! altoids smalls blow pistolen! Jag vet att det ser skit men det kommer att uppdateras! nu vidare till instruktionerna ->Steg 1: leveranser suppiles:1 altoids smalls tennmassor av bbs (i detta fall im använda...

Altoids Smalls Solar Powered USB-laddare

detta instructable kommer att lära dig hur du gör din egen solar powered USB laddare ur en Altoids Smalls tin. Det är ett miljövänligt sätt att spara energi. Solpanelen jag använder för detta projekt har en urtavla på det så kan du välja din utgång a...

Altoids Smalls Survival Kit

Altoids burkar har varit populära i DIY världen en stund, att vara den perfekta storleken för många projekt. En av de mest populära användningsområdena för Altoids burkar är miniatyr survival kit. Jag har tittar på de otaliga instructables ett tag oc...

DIY ALTOIDS SMALLS JOULE tjuv ficklampa

Hej, alla. Jag älskar att göra projekt från Altoids burkar speciellt Altoids smalls burkar, de är så liten och väldigt söt och de passar perfekt i fickan så att du kan ta dem med dig överallt och när som helst.Jag har sett ett par Instructables på hu...

USB-enheten altoid smalls mod

ser ut som en altoids smalls tenn, men innehar även en USB-enhet...Steg 1: Vad du behöver en) saxb) massor av silvertejpc) altoids smalls tennd) usb-enhet - typisk storlek dvs cruzer miniObs: Jag hade helt byggt detta innan jag skrev den instructable...

Altoid's Smalls ficklampa

Världens smartaste Altoid Smalls 3 LED ficklampa. Det har två breda fältet 3500 MCD vit Piranha lysdioder, en på vardera sidan av en enda 14.000 MCD vita LED. Allt drivs av en 3 volt CR2032 litiumbatteri knappen. - vid volthaus elektronik laboratoriu...

En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära Tin

Version 1.0Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har ock...

Altoids Mini talja Box

material Altoid smalls tin olika storlek krokar vikter bilder inte inclued limma lite trälim trä inne i burken som barer låt det torra lägga material i och då har du en talja-box berätta vad det är är min första oförstörbara...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Örontoppar fallet

så jag fick en iPhone nyligen och kärlek med EarPods men jag gillade inte att sätta dem tillbaka i fallet som det är cut-out-wrap-around sorten. Jag hade varit bara omslagen earbuds upp och sätta dem i min ficka... men de fastnar med slumpmässiga sak...

Altoids Space Saver SD MMC caddy (1/5 utrymmet!)

göra en billigare, mindre skrymmande fall än någon du kan köpa eller göra (hittills)leveranser:PJÄS AV SKUM: 3/8 "X 7/8" 1 1/2 "skär i storformat, trim att passa(håller korten från skramlande)Neodymium skiva N42 tjocklek magnetiseras 1/2 &q...

Altoids Mini Motion Tracker

Uppdatera November 29: extra basstation mod instruktioner!Alla som var i grundskolan under de 2000-talet förmodligen kände någon som hade en av dessa SpyGear tracker system. I själva verket, om du hade en, var du förmodligen den coolaste killen i sex...

Altoids Tin Survival Kit

göra en altoids smalls tin till en survival kit!Steg 1: objekt Dessa är alla saker du behöver lägga till också lägga till matcher och en anfallare.Steg 2: Sätta det hela iSteg 3: multiverktygEtt multiverktyg kan göra olika överlevnad aktiviteter håll...

Altoids Tin Matchbox

detta projekt bör inte ta något mer än 5-10 minuter, så länge du har 1-2 tändsticksaskar, en Altoids smalls tin och en limpistol.Steg 1: Skär Matchbox jag använde två olika sorters matchbox, bara en som jag behövde den grova delen från. Du vet, den d...

Altoids mini överlevnad tin

I dag instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Altoids tin smalls överlevnad med några av viktigaste till din överlevnad.Du behöver dessa objekt.Altoids små-tomeltejpvatten bevis matcher och anfallarefisk krokarfiskelinaGemfolieoch fiske v...

Altoids Micro SD card/adapters storage

Hi everyone.Detta är en enkel instructable att konvertera Altiods plåtask i en fin liten lagring kan du lägga i fickan utan att vara rädd för att förlora din Micro SDs och din adaptrar. Jag har letat efter något att lagra mina kort men jag hittade in...