Altoids tin Micro SD innehavarenpå radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från början hade denna sak som såg ut som en Visitkortshållare och medan den gjorde sitt jobb alldeles utmärkt, jag bestämde mig för det var lame. Ange det Altoids tin. Varje projekt jag har sett som innebär en Altoids tin är awesome så det kändes som en perfekt behållare för mitt eget lilla projekt. Det är mycket lätt att göra och kan göras med ett minimum av leveranser.
Här är vad du behöver:
1 Altoids smalls burk
1 ark med 2mm EVA Foam (olika typer och tjocklek på material kan användas, men jag hittade det här det bästa alternativet)
1 burk multi-purpose sprejlim
1 X-Acto kniv (jag använder en #16 scoring blad)
Något som är ungefär 1/3rd av en tum tjocka att agera som en spacer
En Dremel verktyg (att skära i trä spacer)
På ett minimum jag antar att du bara kunde använda skummet, tenn och en sax men resultaten kanske inte ser så bra.
Om du vill få alla fancy som jag gjorde kan du också sätta en magnet på botten så du kan hålla sig till metallytor. För dem som kan vara berörda, kommer magneter har ingen effekt alls på dina data.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoids Tin elektriska tändare

elektriska tändare är en underskattad uppfinning, vilket gör att uppvärmning utan låga. Även om en majoritet av dessa elektriska tändare är bra på egen hand, ibland är lite svårt att lagra på platser de skulle vara bra (t.ex fickan) och är ibland myc...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids Tin Bärbar Fan

har vi en Altoids tin, och en vattenflaska. Vad kan vi göra med det? Varför inte göra en fläkt? Det är vad jag gjorde. Jag utnyttjade kurvan för vattenflaska att göra fläktblad, och en gammal motor att snurra det runt.Jag använde locket på vattenflas...

1W 445nm Altoids Tin Laser

jag detta instructable jag kommer att visa hur man gör en 1w 445nm laser i en altoids tin kan.Denna laser är kan bränna igenom nästan vad som helst. Det kan starta bränder pop ballonger, antända matcher, smält plast, bränna papper, klippa eltejp, gra...

Biltvätt leksak från Altoids Tin

Vad liten en skulle inte som sin egen mini bil scen komplett med biltvätt?Detta instructable visar dig hur man gör en liten värld för små bilar ur en Altoid tenn, papper och några rekvisita.Steg 1: Vad du behöverRen Altoids TinSvart papperGula papper...

Altoids Tin USB Hub 2.0

detta är en uppdatering av min Altoids tin USB-hubb. Jag la en 5V grön LED (finns på radio shack) som lyser upp när den är nätansluten. Se till att kolla in min ursprungliga projektet.-Känn dig fri att borra ett hål i din burk och ansluta en LED till...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Hur man gör en Raspberry Pi fallet från en Altoids Tin

om du har en Raspberry Pi dator ombord, kan du göra en stor fall för det ur en Altoids mynta tenn.Du behöver:1 raspberry Pi dator ombord1 Altoids mynta tenn1 plast presentkort1 Dremel eller liten drill1 tenn snips eller diagonal cutterDetta arbete är...

Altoid Tin alkohol spis

du har sett dessa aluminium kan kaminer som körs på alkohol, och de är ganska tjusig. Jag har sett dem och planerade med en över min köpta propan/butan blandning fueled spis. Dock är en Altoid missbrukare, bestämde jag mig att göra en av dussintals A...

Göra en Altoids Tin bärbara Helping Hands (med Fume Extractor)

Hej det här är min första Instructable så jag hoppas du kommer att gilla det.För några dagar sedan har jag beslutat att skapa denna coola Altoid Tin bärbara Helping Hands. Jag lödning mycket så jag behöver hjälpande händer men för det mesta jag gör b...

{Bäst} Altoids Tin LED ficklampa

detta instructable är en post i Pocket-Sized tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i orkanen Laser tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i Green Tech tävlingen, så rösta!Någonsin behöver en ficklampa, men inte vill släpa runt...

Inte din vanliga elektroniska sprängkapseln (med Altoids tin!!!)

Denna detonator använder endast 1 AA-batteri, vissa växlar, och några enkla elektronik som kan fås gratis på någon walmart eller foto utveckla handla. (plus, den använder en altoids tin, vilket gör det bara så mycket svalare)Detta var till stor del i...

Använda "Att göra" onlinetjänster för att förvandla en Altoid Tin till ett batteri lagringssystem

vem är det här för?Detta Instructable är för de nyfikna om 2D- och 3D att göra.Vad är det?En prospekteringsborrning i beslutsprocessen med hjälp av online 2D skärning och 3D tryckeritjänster.Varför 2D och 3D i en Instructable?Detta Instructable är mi...

Lilla Altoid Tin Robot med personlighet

jag älskar robotar. Normalt de som jag bygger är ganska stora och inte skulle passa i fickan, men för en omväxling jag beslutat jag skulle prova något litet och roligt! Denna robot är just detta, och i själva verket passar inuti en altoids tin. Det ä...

Hur man gör en Altoids Tin stekpanna w/värme källa

kan du göra en Altoids Tin stekpanna w/en värmekälla med 1 eller en valfri 2 Altoids burkar. Koka en liten mängd ägg eller små bitar av kött i det! P.S. Du---> bör!!! <---kontrollera ut steg #8 om du vill att rosten innehavaren (rekommenderas)Steg 1...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...