Altoids tin öring fiske mini tackle box!Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Rekommenderad betet nightcrawlers (maskar). Syrsor och andra små insekter är också effektiva beten.
Se Steg
Relaterade Ämnen

MintyStrobe2 - en justerbar strobe ljus i en Altoids tin

inspirerad av de många fantastiska Altoids projekt här och på Jameco och göra tidningen, beslöt jag att försöka bygga en enkel blixtljus i en standard Altoids tin.Projektet består av fyra 3-Watts vita lysdioder ansluten till en 7,4 volt (2S) LiPo bat...

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!Perfekt present för små händer...Jag gjorde alla mina barn lite fiske kit till jul!Jag gjorde dem lite olika storlekar... men en var mycket litennog för att passa i en Altoids tin... för min sonsom älska...

Mini pärla styrelsen i Altoids Tin

Jag älskar pärlor! Fråga någon jag känner och de kommer att säga att jag är beroende av dem. Plus att jag jobbar alltid på 2 eller 3 projekt samtidigt och aldrig har tillräckligt med utrymme. Så jag tänkte att det skulle vara trevligt att ha en mini...

Altoids Tin Mini trädgård

Du inte har en egen trädgård, men vilja bo i en grön miljö? Varför inte du göra en Altoids Tin Mini trädgård för skrivbordet? Använd en tom Altoids tin. Lägg i en bit vävnad, lägga till trädgården krassefrön och vatten och vänta 3 dagar. Glöm inte at...

Altoids Tin löda rengöring svamp

det är verkligen enkelt, bara lätt att ha denna.Steg 1: Vad du behöver altoids tinsvampmarkörsaxsilvertejp (valfritt)Steg 2: Passa svampen i tenn om du har rätt storlek svampen du egentligen inte behöver göra någonting.Steg 3: Märke på baksidan där d...

DIY Altoids Tin bedöva Box | ZAP dina vänner!

Hej alla och Välkommen tillbaka till en annan Ben bygger instructable!I detta Instructable, vi använder en billig elpistol-modul från eBay och kombinera det med en Altoids tin att skapa en enhet kan göra även de tuffaste killen wince. Tanken är att h...

Mini altoids tin candle!

Lära sig att göra en mycket enkel ljus med lite vax, en veke och en mini altoids tin! Detta kan användas i en överlevnad situationen eller bara när kraften är ute. Det kan enkelt läggas i fickan till. Det är perfekt för någon caping resa också. BTW h...

Hur man gör en mini smedja ur en Altoids tin

i detta instructable jag har byggt en smedja som verkligen inte till praktiska men om du av någon anledning behöver att smida själv några Gem detta är projektet för dig.Steg 1: material För detta projekt behöver du följande:-Altoids tin-2" bit av mäs...

Mini Marionette med scenen i Altoids Tin

jag trodde det skulle vara gulligt att göra en mini marionette med en liten scen som skulle passa i en Altoids tin och skulle också kunna hållas där. Så i videon var jag att vara dum och pojkvännen trodde det skulle vara roligt att lägga upp en video...

Hur man lägger ett gångjärn till min replik av en Altoids tin.

Innan du läser detta måste du läsa min instructable om hur man gör en Altoids tin replik.Heres länken.MATERIALMin replik av en Altoids tin avslutatGemLödning kitscisorsSteg 1: ändra Gem och tenn måste först vara "modifierat"Använd tång för att s...

Mini Altoids Tin luftpistol mjuka slag

saker som behövs:6mm, 24 calerber plast bbsBIC pennasissorsNiFeGlöm inte mini altoids tin :-)BTW är här min första instrucable.ledsen för suckky pikterna(Stavning?)Steg 1: Skär Tube tillskuret penna tube(Sorry jag var tvungen att göra en film med dit...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoids Tin Survival Kit V2

Steg 1: Skaffa Altoids Tin Altoids kan köpas på någon bekväm mart eller livsmedelsbutik. Jag har vanligtvis flera å bara för att jag tycker om dem!Steg 2: Bestäm syftet med artiklarna Som ni kan se, jag har ändrat detta kit från mitt tidigare inlägg....

Ficka storlek Altoids Tin Survival Kit

detta är vad jag tar med mig när jag vandra, camping.Jag ville försöka göra min egen och jag fann att dessa poster kommer att fungera för mig! Du borde testa att göra en alltför :)PRODUKTER:Liten påse, hålla altoids tin i dettaAltoids tin - hålla mes...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

En Altoids tin läderfodral

Mest upplysta folk vet att Altoids tin är en av de största uppfinningar kända för mänskligheten. Jag har flera som jag använder för olika saker och min dotter har använt en för en plånbok som hon håller kort och kontanter i inuti sin handväska. Jag b...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...