Mini Marionette med scenen i Altoids Tinjag trodde det skulle vara gulligt att göra en mini marionette med en liten scen som skulle passa i en Altoids tin och skulle också kunna hållas där. Så i videon var jag att vara dum och pojkvännen trodde det skulle vara roligt att lägga upp en video av detta. Betala ingen uppmärksamhet till video!

Leveranser:
Wire
Pärlor, lera, papper mache (jag använde en mängd pärlor men du kan använda vad du vill!)
Lim
Popsicle pinnar
Tång rund näsa tänger
Tång (utan räfflor)
Sax
Avbitare eller Snippers

Valfria ljus:
LED-ljus
9 volts batteri
Batteripolerna
Löda
Lödkolv

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini pärla styrelsen i Altoids Tin

Jag älskar pärlor! Fråga någon jag känner och de kommer att säga att jag är beroende av dem. Plus att jag jobbar alltid på 2 eller 3 projekt samtidigt och aldrig har tillräckligt med utrymme. Så jag tänkte att det skulle vara trevligt att ha en mini...

1W Altoids Tin Laser!

Just Imagine-kraften av en 1w laser, men i pocket sized paket i en Altoids tin! Det är otroligt ljusa-perfekt för star pekar.Vi börjar med listan delar:~ Altoids tin~1-2w 445nm laser-diod (Ebay)~12x30mm Aixiz laser module (Ebay)~ AixiZ tre element gl...

Tiny Altoids Tin iPod Shuffle fall

jag har sett en hel del altoids iPod fall på denna webbplats men ingen för shuffle som är mindre vanligt men massor av människor har fortfarande det. Så heres min plan för en shuffle vid med en liten altoids tin som är en slags hårt till hitta men är...

Altoids Tin Longboard bild handskar

detta Instructable visar dig hur man gör ett par longboard bild handskar. Din glidande yta kommer att vara locket på burken.Bilden är används i longboarding och skateboarding för powersliding tricks. Bild handskar tillåter föraren att placera sina hä...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

ALTOIDS TIN CANDLE, MED BARA EN LAMPA.

i detta instructable, jag kommer att lära dig att skapa en Altoids tin candle, med hjälp av minimalistisk resurser!DISCLAIMER: JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR NÅGON SKADA ELLER EGENDOM SKADA DU KAN STÖTA PÅ DETTA INSTRUCTABLE. VARA NOGGRANN OCH SÄKER OCH SM...

Mini projekt #10: Den Altoids Tin-Derizer aka Ultimate Fire Kit

Hej Instructables gemenskapen,för att fira min 10 Mini projekt här på Instructables och Min Youtube-kanal bestämde jag mig att visa dig en av mina favorit Altoids ändringar. Konceptet för detta Mini projekt var inspirerad av Gerber Bear Grylls Tinder...

Altoids Tin bärbara bakbord med Power Supply

Im användande Lödfritt set av brödunderläggen mycket ofta, jag finner det mycket användbart slipper du löda allt, så du inte kommer att förstöra dina delar och du kan snabbt ändra något om theres ett problem. Nyligen arbetar jag på ett stort projekt...

Göra en Altoids Tin bärbara Helping Hands (med Fume Extractor)

Hej det här är min första Instructable så jag hoppas du kommer att gilla det.För några dagar sedan har jag beslutat att skapa denna coola Altoid Tin bärbara Helping Hands. Jag lödning mycket så jag behöver hjälpande händer men för det mesta jag gör b...

Mini altoids tin candle!

Lära sig att göra en mycket enkel ljus med lite vax, en veke och en mini altoids tin! Detta kan användas i en överlevnad situationen eller bara när kraften är ute. Det kan enkelt läggas i fickan till. Det är perfekt för någon caping resa också. BTW h...

Hur man gör en mini smedja ur en Altoids tin

i detta instructable jag har byggt en smedja som verkligen inte till praktiska men om du av någon anledning behöver att smida själv några Gem detta är projektet för dig.Steg 1: material För detta projekt behöver du följande:-Altoids tin-2" bit av mäs...

Mini Altoids Tin luftpistol mjuka slag

saker som behövs:6mm, 24 calerber plast bbsBIC pennasissorsNiFeGlöm inte mini altoids tin :-)BTW är här min första instrucable.ledsen för suckky pikterna(Stavning?)Steg 1: Skär Tube tillskuret penna tube(Sorry jag var tvungen att göra en film med dit...

Inte din vanliga elektroniska sprängkapseln (med Altoids tin!!!)

Denna detonator använder endast 1 AA-batteri, vissa växlar, och några enkla elektronik som kan fås gratis på någon walmart eller foto utveckla handla. (plus, den använder en altoids tin, vilket gör det bara så mycket svalare)Detta var till stor del i...

Lilla Altoid Tin Robot med personlighet

jag älskar robotar. Normalt de som jag bygger är ganska stora och inte skulle passa i fickan, men för en omväxling jag beslutat jag skulle prova något litet och roligt! Denna robot är just detta, och i själva verket passar inuti en altoids tin. Det ä...

Altoids Tin spis med potten resten

The Pot Rest i detta Instructable är avsett som en förbättring av lo-tec's Instructable "Altoids Tin alkohol spis" och plockar upp där lo-tec: s Instructable slutar av visar stegen för att lägga till denna funktion till din Altoids Tin alkohol s...

Altoids Tin Mini trädgård

Du inte har en egen trädgård, men vilja bo i en grön miljö? Varför inte du göra en Altoids Tin Mini trädgård för skrivbordet? Använd en tom Altoids tin. Lägg i en bit vävnad, lägga till trädgården krassefrön och vatten och vänta 3 dagar. Glöm inte at...

Hur man lägger ett gångjärn till min replik av en Altoids tin.

Innan du läser detta måste du läsa min instructable om hur man gör en Altoids tin replik.Heres länken.MATERIALMin replik av en Altoids tin avslutatGemLödning kitscisorsSteg 1: ändra Gem och tenn måste först vara "modifierat"Använd tång för att s...