Altoids Tin spis med potten restenThe Pot Rest i detta Instructable är avsett som en förbättring av lo-tec's Instructable "Altoids Tin alkohol spis" och plockar upp där lo-tec: s Instructable slutar av visar stegen för att lägga till denna funktion till din Altoids Tin alkohol spis. Så måste du slutföra lo-tec: s Instructable "Altoids Tin alkohol spis" att göra dig själv en kamin först.
Se Steg
Relaterade Ämnen

ALTOIDS TIN CANDLE, MED BARA EN LAMPA.

i detta instructable, jag kommer att lära dig att skapa en Altoids tin candle, med hjälp av minimalistisk resurser!DISCLAIMER: JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR NÅGON SKADA ELLER EGENDOM SKADA DU KAN STÖTA PÅ DETTA INSTRUCTABLE. VARA NOGGRANN OCH SÄKER OCH SM...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Lilla Altoid Tin Robot med personlighet

jag älskar robotar. Normalt de som jag bygger är ganska stora och inte skulle passa i fickan, men för en omväxling jag beslutat jag skulle prova något litet och roligt! Denna robot är just detta, och i själva verket passar inuti en altoids tin. Det ä...

Altoid Tin alkohol spis

du har sett dessa aluminium kan kaminer som körs på alkohol, och de är ganska tjusig. Jag har sett dem och planerade med en över min köpta propan/butan blandning fueled spis. Dock är en Altoid missbrukare, bestämde jag mig att göra en av dussintals A...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin alkohol spis

jag har sett detta över hela internet, och bestämde jag skulle göra en själv. Det finns inte en hel del variation som kan göras till design, och det är ganska mycket en direkt kopia av spis design hittar du här: http://www.backpacking.net/makegear/al...

Altoids Tin bärbara bakbord med Power Supply

Im användande Lödfritt set av brödunderläggen mycket ofta, jag finner det mycket användbart slipper du löda allt, så du inte kommer att förstöra dina delar och du kan snabbt ändra något om theres ett problem. Nyligen arbetar jag på ett stort projekt...

Göra en Altoids Tin bärbara Helping Hands (med Fume Extractor)

Hej det här är min första Instructable så jag hoppas du kommer att gilla det.För några dagar sedan har jag beslutat att skapa denna coola Altoid Tin bärbara Helping Hands. Jag lödning mycket så jag behöver hjälpande händer men för det mesta jag gör b...

Mini Marionette med scenen i Altoids Tin

jag trodde det skulle vara gulligt att göra en mini marionette med en liten scen som skulle passa i en Altoids tin och skulle också kunna hållas där. Så i videon var jag att vara dum och pojkvännen trodde det skulle vara roligt att lägga upp en video...

Inte din vanliga elektroniska sprängkapseln (med Altoids tin!!!)

Denna detonator använder endast 1 AA-batteri, vissa växlar, och några enkla elektronik som kan fås gratis på någon walmart eller foto utveckla handla. (plus, den använder en altoids tin, vilket gör det bara så mycket svalare)Detta var till stor del i...

Saxofon altoids survival kit med regelbundna altoids tin

du behöverAltoids tinvasstejpchapstick tubeSteg 1: hur man lägger em' i tenn göra det i ordning bilder säga tillSteg 2: stänga tenn måste du ha tejp för detta jag använt svart tejp på gångjärnssidan eller det brukar nära (locket kommer något vinklade...

Altoids Tin bröd baka (överlevnad bröd)

som vi sett under hela denna webbplats och andra, Altoids burkar kan användas för en mängd saker. Några exempel är överlevnad och eld startpaket. Heck, packa jag en av, om inte båda, varje gång jag laddar min pack. Som helst, har jag aldrig sett en A...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids tin candle

en enkel instructable att lära dig hur man gör en lätt ljus för camping eller överleva i vilt, och även det är ett bra alternativ till att använda elektriska lampor.Steg 1: Saker som behövs Allt du behöver är en glasburk eller något annat att smälta...

1W Altoids Tin Laser!

Just Imagine-kraften av en 1w laser, men i pocket sized paket i en Altoids tin! Det är otroligt ljusa-perfekt för star pekar.Vi börjar med listan delar:~ Altoids tin~1-2w 445nm laser-diod (Ebay)~12x30mm Aixiz laser module (Ebay)~ AixiZ tre element gl...

En Altoids tin läderfodral

Mest upplysta folk vet att Altoids tin är en av de största uppfinningar kända för mänskligheten. Jag har flera som jag använder för olika saker och min dotter har använt en för en plånbok som hon håller kort och kontanter i inuti sin handväska. Jag b...

Altoids tin bärbara ljus

tid att göra en bärbar akut / backpacking ljus av en begagnad Altoids tin.Steg 1: Smält vax Få ett par små $0,99 ljusen från lokal ljus butik. Jag föreslår citronella för camping. Ta vekar ut och skär resten av ljuset i vax marker. Smält vax marker m...

Altoids Tin katapult

placera skeden bredvid Altoids tin så att du kan mäta eller uppskattning där snittet ska vara. Kom ihåg att skära sked ska passa bekvämt i burken utan sticker upp ur burken.Steg 1: Koppla sked till bindemedlet klippet Klipp en remsa av silvertejp ca...