Återställa målade bokstäver på tangentbordet förmin laptop och vår nya stationära dator har cool ser svarta tangenter med vita målade bokstäver. Efter ett tag förlora vissa nycklar sina målade brev från nageln strejker. Observera knapparna A, S, D, H, L, E, R, T, O, N och M. I svagt ljus kan det vara svårt att hitta rätt nyckel. Det finns ett sätt att återställa de skadade nycklarna utan att betala priset för ett nytt tangentbord för caps.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur återställa raderade filer från Windows 7/8/10/Vista/XP

Om du oavsiktligt raderade filer från Windows dator, och dessa filer är så viktiga och du har inte råd att förlora dem. Så hur återställa raderade filer från Windows 7/8/10/Vista/XP?Tja, är ett bra sätt att återvinna utplånat arkivera från Fönstren P...

Attiny2313 slumpmässiga bokstäver generator

detta är en uppföljning till mitt Instructable "Arduino slumpmässiga bokstäver generator". Nu gjorde jag en fristående version med en mindre Attiny2313 mikrokontroller för spela brev spel med dina barn som "staden-landet-river" ("...

Bygga stora upplysta Marquee bokstäver

Min dotter ska gifta sig och såg en uppsättning upplyst baldakin bokstäver med brudens och brudgummens initialer, används i bilder och som en accent i receptionen. Hon frågade om jag kunde göra dem.Marquee bokstäver vanligtvis består av en platta let...

DIY Vintage Light Marquee upp bokstäver

jag arbetar på planering och kasta min BFF en baby shower, och hon tog en fantastisk tema; Vintage franska cirkus! Så naturligt, jag ville göra den mest episka duschen någonsin känt för (yttrande) man.En av de saker jag ville skapa var en vintage ser...

Faux rostiga bröllop tecken med bokstäver

detta är en guide hur man gör faux rost tecken med spray sten och hur man märker dem att se ut som kalligrafi.Det sista steget är tips för att visa din tecken men observera denna guide inte har steg för steg för att visa tecken.Hoppas du njuter! Lägg...

Återställa en kaffe kvarn, Spong No.3

jag hittade en gammal kaffe kvarn i vårt garage för några år sedan, det var ganska rostig och smutsiga så när jag först använde den resultaten var ganska obehaglig. Den första grind av färskt kaffe var skitiga och kvarnen gav en metallisk smak till d...

Karneval/bröllop belysta bokstäver

HallåSå vi gifter oss i juli i år (2016) och är att bröllopsfesten är i en lada, vi ville ha några stora upplysta bokstäver av våra initialer - men att anställa dessa saker för dagen du tittar på £180.00 - £250,00 per brev! .. .och att köpa dem? Tja,...

DIY Bride Guide: Markeringsram bokstäver

Hej! Jag är Maverick12 och jag är en DIY brud.Jag älskar teater. Jag är en ljus tjej - vad kan jag säga? Det är spännande att bra belysning. Dessa marquee brev verkar vara i ropet dessa dagar, men har du sett deras priser! Dessa är enkelt att göra oc...

Återställa gamla skåp

Vi beslutade att uppgradera vår verkstad i garaget så vi tittade på craigslist för några bra kvalitet skåp. Vi ville ha något byggt fast så vi köpte gamla ek skåp som en gång hörde hemma i en science lab från bärgning mycket. Vi såg verkligen för bra...

XTREAM återställa

Jag är inte mekaniker varken min far och bror. Mest på grund av att jag kallar denna extream återställa.Min far och jag köpte denna torped traktor för priset av järn vikt. Det var kvar som järn avfall utanför på Sol, regn, vind och snö i nästan 25 år...

Fixa och återställa Vintage Singer symaskin

Steg 1: Börja smörja! Steg 1, att få maskinen att fungera. Om du hittar en och motorn fungerar fortfarande lyckan i! Jag hittade den här en på auktion för 30$ och det greps så du kunde inte ens vända hjulet för hand. Så jag fick ut min favorit 3 in 1...

Återställa en antik bl.a

Detta projekt använder, vad jag kallar, treenigheten av mina båtar. trä, metall och läder, att alla kommer tillsammans för att skapa en pjäs som kan vara både ett precisionsinstrument för träbearbetning, samt en kurs verktyg som kan göra kort arbete...

Återställa en gammal åkgräsklippare - och lägga till tänderna!

Det finns ett stort intresse i återvinning idag, men en av de mest försummade av återvinning låter gammal utrustning bara försämras och blekna bort. En av mina favorit aktiviteter är att hitta något gammalt och försummade och återställa det till ett...

Gravstenar med graverade bokstäver

Jag hade några överblivna ½" plywood, och ville göra några gravstenar för Halloween. De som jag såg redan online, klipptes till formen, men sedan de skrifter och mönster målades på. Jag har sett några skum sådana både i butiken och DIY var de mer int...

Återställa en gammal lampa

BILD:Återställa gamla lampa.Återställd lampan.Bordet lampan har ett hörn på varje maker, snille och DIYers arbetsbord. Det är en av de mest underated verktyg, men är fortfarande mycket viktigt eftersom det lyser upp hela arbetsområdet. Några av dessa...

Anpassade Vinyl klistermärken och bokstäver

detta lilla projekt är i grunden en hemmagjord Letraset pack, som du behöver vinyl tejp, tydliga förpackningstejpen, sax, kniv och en design som du vill ha i vinyl. Det är ett enkelt projekt, och det är så lätt att göra om som det är att skruva upp....

Återställa gamla flygplansdelar (kontroll hjul)

Hej alla flygplan och restaurering älskare.Mitt namn är Greg, och detta är min första instructable.Jag jobbar på ett flygplan bärgning gård. Alla som jobbar här älskar flygplan och ägaren har flera. En som jag är kär i är en 1946 Aeronca chef. 1946 c...

Fristående Decoupage bokstäver

I detta instructable du lär att förvandla våra vanlig MDF bokstäver till en dekoration som kan anpassas för att passa alla rum från vardagsrummet till ett barns sovrum. Detta hantverk är bra för hemgjorda presenter på grund av dess kvalitet, personli...

Återställa en gammal trädgård bänk

Nice looking parkbänkar, antingen nya eller renoverade, kan vara ganska dyra hem & trädgård centrerar. Gamla parkbänkar i dåligt skick är lätta att hitta på loppisar eller online-auktioner som ebay. Fastställande eller återställa en gammal trädgård b...