Att göra A kan lock klockaJag ville ha en klocka i mitt hus som representerade min personliga stil. Något som jag hade gjort. Det var ett projekt som jag jobbat på ensam även att hålla den ganska mycket avskilt från min maker grupp på det lokala biblioteket. Vi hade tagit sönder en gammal klocka som jag köpt på en sparsamhet butik, mycket till bestörtning av expediten som sagt du kan ta det tillbaka med i 3 dagar om det inte fungerar. Jag svarade att jag inte skulle behöva få det tillbaka, jag skulle splittrar det. Så händerna togs bort och jag började början mitt projekt.

Här är vad du behöver...

Liten mun kan flats
Sandpapper
Akrylfärg
Pensel
Självhäftande siffror
Hammare
Spik
Blommig Wire
Avbitare
Tång nål näsa
Något för basen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skorsten Cap från sopor kan lock

Vi tog ner trippel vägg skorstenen nyligen under en ombyggnad och jag bestämde mig för att den gamla skorsten gemensamma jordbrukspolitiken var tvungen att gå. Det fungerade aldrig riktigt rätt är att det var fyrkantiga och naturligtvis skorstenen va...

Paracord sopor kan lock tjuder

Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel lagring rem/tjuder för dina sopor kan lock med paracord. En paracord rem kommer att hålla dina sopor kan locket bundna till soptunnan, så att den inte få förlorade eller blåst bort på blåsig...

Hur att göra och kan Concord Grape Jam

våra grannar var vänlig nog att ge oss femton pounds av Concord druvor. Det är egentligen ganska lätt och billig att göra och kan din egen sylt, särskilt om frukten var gratis. Men du kan också hitta druvor vid denna tid på året på en lokal mat co-op...

Kan lock topp kedjor

I detta ska jag visa dig kan hur man gör lock kedjor.Mycket lätt och bra för slösa tid. : DSteg 1: ingredienser Att göra en kan locket kedjan allt du behöver är:Tomma dricka burkarSaxKeyring ringTidOch vissa tristessSteg 2: Basen av kedja lätt verkli...

Lätt rätt irriterande spray kan lock

jag hitta några spray kan lock vara SUPER frustrerande att gå av, så jag slutligen bröt och sa "Hur kan jag åtgärda detta?!"Eftersom jag inte äger husdjur och inte har barn, är det inte en fråga om att hålla locken på om säkerheten för dem som i...

Monster kan lock högtalare

Steg 1: Först du vill få ett par gamla hörlurar som du inte använder.Steg 2: Nästa få en gammal högtalare .remember det måste vara tillräckligt liten för att passa inuti monster locket.Steg 3: Nu band Örontoppar kabeln med en kniv, rakblad eller, trå...

Play-Doh lock klocka

om du har små barn du har förmodligen kastas bort (eller förhoppningsvis återvunnet) din beskärda del av Play-Doh behållare. Jag har gjort, men efter ett tag började jag spara dessa roliga färgad behållare. Jag höll stuva dem bort i garderoben när do...

Hur man kan locka mer trafik till eBay listor

En av de första stegen till att bli en framgångsrik eBay säljare är att locka tittare till din notering. Att få människor att titta på ditt objekt som normalt skulle passera över den kraftigt ökar dina odds för en försäljning. Till exempel, låt oss s...

Hur att köra ett batteri elektrisk klocka på solenergi--del jag

Denna första del visar hur ett konventionellt batteri elektrisk klocka kan drivas med hjälp av en enda 2 Volt solcell och en super kondensator. I vissa delar av världen året runt drift är möjligt men säsongsbetonade brist på solljus kan begränsa drif...

Tuna Rose, från tonfisk kan lock

uppdatering: Jag slutade ladda upp en YouTube video jag tog när jag gjorde min sista ros. Det visar en ny process som jag använder för att göra stjälken. Jag använder nu en längre bit 14 eller 12 gauge koppar tråd vikas på mitten. Jag vrider sedan de...

Allt i ett-en Rose älskar Soda kan lock innehavaren

Detta är den ultimata presenten till dem som är i kärlek eller vill vara kär. Sin enkelhet får du cool poängoch ett datum om du inte har en valentine. Om du gör emellertid, kommer att hon älska din enkelhet och uppfinningsrikedom allt i ett.När Rosen...

Lätt! Billiga! hemlig ficka i ett bälte! en instructable att vem som helst kan göra!

Hey guys! Detta är min första Instructable och det skulle vara en ganska enkel och billig en som kräver nästan inga kunskaper men dess en awesome sätt att dölja några kontanter eller några papper och kan rädda ditt liv om nåt händer till din primära...

Att hjälpa ögon (kan monteras i visuellt hjälpmedel)

Vet du någon som är synskadade? Eller har du någonsin föreställt hur utmanande detta kan vara? Många med detta funktionshinder navigera förvånansvärt bra trots deras brist på visioner. Men kan olyckor fortfarande ske under vissa omständigheter. När e...

Hur man kan locka en kompis, med vetenskap

En samling av sätt att attrahera det motsatta könet som är vetenskapligt bevisat för att få dig i rätt riktning....

DIY PARABOLISK spegel från en papperskorgen kan lock.

Detta är att följa upp video till den större fyrkantig spegeln....

Säkert Kan Kan

här säkert Kan Kan är bra för stashing du varor runt huset eller även för camping! Alla behöver en säker Kan Kan....I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel kan säkra. Det kräver några speciella verktyg som du kan hitta på din lo...

Leva ett grönare mer energi effektivt liv

spara energi är ett bra sätt att spara pengar samtidigt som miljön. Detta Instructable beskriver några av de saker som min familj har gjort för att minska vår energianvändning och totala negativa effekterna på miljön. Jag kommer också att diskutera v...

Mycket enkel anti zombie trådlösa larm

Om zombies är runt omkring dig och skydd och vill ha lite sömn, kan du hitta trådlösa mobila anti zombie larm mycket hjälpsam. Detta larm kan göras av en trådlös dörr bell och motion sensor som du kan hitta nästan överallt.Du kan lämna sändaren var s...

Med en enda RGB LED (eller en LED strip) för att visa information: klocka, termometer och en konstig kommunikatör

En av de första projekten som jag gjorde med en Arduino var en jul ljus krans. I själva verket var det tillverkade av en enkel RGB LED strip skär i två, som Arduino har endast 6 hårdvara PWM utgångar. Jag ville inte det att Visa trivial regnbågar och...