Att göra en Minion kostym!Alltid ville förvandla till en Banana-loving-evil-scheming-yellow-mass-of-cuteness? Jag vet att jag gör. Så är detta dokumentationen av hur du gör din egen full storlek minion kostym!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gigantisk kartong Minion kostym

år för Halloween jag beslutat att göra en föraktliga mig Minion kostym av mestadels kartong, silvertejp och PVC-rör. Det blev fantastiskt! Jag hade stora förhoppningar att det skulle visa sig men långt överträffade mina förväntningar. Jag är 6'10 ''...

Trio av Minion kostymer (Despicable Me)

förra månaden hustru och hennes vänner begärt några vuxna minion kostymer och här är vad resulterade. Jag hoppas du njuter.Denna konstruktion blir så nära film proportioner som möjligt. Armarna är falska och slitsar kommer att minska på sidorna så at...

Att skriva av döda - kostym.

The typning av döda släpptes 1999 och bygger på House of Dead 2. Som ni kan gissa, ersätta tangentbord vapnen i spelet. NPCS promenad om med Dreamcast (modded med ett stort batteri) på deras ryggar och tangentbord fastspänd på bröstet.Jag har varit b...

Minion kostymer

Först av allt - var beredd på att ta flera månader för helger. Så börja i förväg. När du skapat blir denna minion två person jobb att klä in. Du kommer att känna någon som kan sy och någon som kan svetsa. Förteckning över krav visas längst ned på sid...

Föraktliga mig Minion kostym

jag tänkte jag skulle dela mitt senaste projekt där jag gjorde föraktliga mig Minion Halloween kostymer för mina barn. Detta projekt var inspirerad av den Trinket-Powered NeoPixel LED Ring Goggles handledning i Adafruit lärande System. Förutom glasög...

Minion kostym

Min man, Matthew Adams (www.tebinteriors.com) gjorde denna kostym för våra 3 år gammal dotter ur några kvar över skum. Efter att kroppen av kostym (skära ut vapen), spay han målade den, och sedan limmade ett svart band runt huvudet, gjorde en mun och...

DIY vuxen (Thanksgiving maskeraddräkter idé) maskeraddräkter Minion kostym (Despicable Me)

göra din egen gunstling! Kosta ca £30 per gunstling.Väsentliga belopp ges är en GUIDE - du kommer att beräkna de belopp som baseras på personens höjd och dimensioner av skelettet (e.g. hula-hoop) som du väljer att använda. Storlekar av material är ba...

Det allvarligt Cool sättet att göra en clownfisk kostym!

Detta instructable kommer att lära dig hur man bygger en Nemo kostym för användning på Halloween eller som en etapp kostym. I och försök att omfatta begreppet "go green", min teknik klass ombads par i grupper och utforma en linje av marint tema...

Att göra en Halloween-kostym

Ett bra sätt att skapa en kuslig glöd i mörka skelett Halloween kostymSteg 1: material För kostym behöver du:En rulle av glöd i den mörka avstigning märkband.SaxSvart tröjaSvarta byxorSteg 2: Klippa bandetNu måste vi klippa remsor av tejp för benen i...

Föraktliga mig, Minion kostymer.

För halloween i år min fru och jag gick som hantlangare från filmen Despicable Me.Alla visade det sig ganska bra. vi alla har lika mycket tid i. Jag gjorde den formar vi båda gjorde papper mache, och vi båda målade (henne mer än mig). Vi var mycket p...

Att göra en "9" karaktär kostym från filmen "9"

efter att ha sett filmen "9" Jag gillade utseendet på tecknet så mycket att jag beslutat att ge det ett försök att göra en halloween kostym av huvudpersonen. Huvudmålet var att göra en kostym som såg så nära som tecken som möjligt, och göra det...

Roligt och lätt att göra kartong segel båt kostym!

Denna 2000-talets värld blir en plats där människor är mer kapabel att skapa och uppfinna nya prototyper. Å andra sidan, kan dessa uppfinningar inte alltid vara den mest effektiva eller nytta för miljön. Denna värld vi lever i nu blir förorenat och f...

Nr-sy att hitta Nemo clownfisk kostym

min dotter älskar Hitta Nemo, så när hon bad att gå Bus eller godis som Nemo, med sin pappa klädd som Marlin, jag piskade upp dessa super enkla nr-sy clownfisk dräkter från orange tröjor, vissa ansåg att billiga och Varmlimma!De är riktigt lätta, jag...

Hur man flyga genom att göra The Amazing kartong kostym för en Rockhopper Penguin

vårt projekt var att skapa och konstruera en kartong kostym passar för mellanstadiet barn. Vårt team hade att bygga en rad av liknande dräkter för projektet. Projektet började enkel men sedan blev mer och mer avancerade som uppgifter för att skapa de...

Daft Punk hjälmar och kompletta kostymer utan att använda en vacuumformad-form

gjort i 4 månader, för ca $50 per hel kostym, inklusive hjälmen.Först av allt, dessa är inte exakta repliker, de har inte programmerade lysdioder, och ingen vacuumformad-bildade visir. Jag var försökande till gör den här för så billigt som möjligt, o...

Kul att göra! Kul att bära! 100% miljövänliga Angelfish kostym

skapandet av denna kostym var resultatet av en skoluppgift teknik. Projektet var ett kreativt sätt att lära eleverna designprocessen och ge oss en chans att öva vad vi hade lärt oss. Att skapa kostym och utforma det förberedde oss också för större pr...

Katy Perry Cupcake kostym (barnets)

min dotter älskar Katy Perry. Dyrkar henne. Lyssnar på henne exklusivt. Det på grund av denna grad av odödliga kärlek att jag beslöt att göra hennes dräkt. Och skulle det ÄRORIKA. Katy Perrys cupcake tornet klänning är, enligt min mening, en av henne...

DIY hemgjord R2D2 Star Wars Halloween kostym

denna kostym tog lite längre tid än väntat på grund av alla små former att klippa ut. Jag tillbringade ungefär $6 på tyg och $4 på skum. Jag använde även varmt lim, kartong och papper mache. Jag gjorde detta mycket som jag gjorde Minion kostym. Du hi...

Papoy! Minion Unicorn leksak från föraktliga mig

I filmen Despicable Me, underhuggare göra Agnes en enhörning leksak som de kallar "Papoy". Agnes är glada att ha sin enhörning, även om det inte är fluffig. Vilken minion kostym skulle vara komplett utan en hemlagad Papoy?Steg 1: Samla material...