Att göra en Paracord piskadet finns många typer av piska, men de mest populära för sport sprickbildning och målet skärning är den australiska Stockwhip och Bullwhipen.

Detta är en 12-fläta, 6-fots stockwhip med ett 18-tums, 16-fläta lager. Längder i amerikansk sedvanliga enheter, eftersom för vissa skäl piska längder mäts i fot och det var lättare att göra alla beräkningar för strand droppar i tum på grund av detta.

Jag är också även instruktioner om hur man gör en 6-fots Bullwhip och en 6-fots pocket snakewhip. Sedan skillnaderna ligger i handtagen visas bara de andra två piskor vad skiljer sig från stockwhip.

Detta är en avancerad handledning. Jag kommer att visa flera komplicerade knutar och metoder för att skapa tjusiga mönster på lager. Läsaren bör ha kunskap om grundläggande knutar, som constrictor Knut , ark bend , vägg Knut, crown Knut, blod Knut och spanska ring knut. Jag förmodar en kunskap om flätning (fläta) termer, och att veta hur att fläta (fläta) kommer att bli bra, även om jag beskriva över och under mönster. Förklarar kopplingsförbehållet av Turks huvuden och Globe knop skulle ta upp mycket mer utrymme än finns i självstudiekursen, så om du vill använda dem. jag föreslå KHWW .net 's rutnät Maker, Turk's huvud kokbok, och Globe Knut kokboken.

Jag ofta KHWW forumet, och det finns många användbara verktyg och artiklar på webbplatsen. Den internationella Guild av Knot Tyers, som som jag är medlem, är också en bra resurs.

Villkor:
O över
U Under
O1U1 ta strand över en och Under en annan strand.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Finns det enklare sätt att göra en paracord halsband eller armband?

Ett svar på denna fråga... UM, duh!Detta Svårbemästrade visar dig ett enklare sätt att göra en paracord Halsband/armband som använder mindre paracord och tar du bara fem minuter att göra.I en överlevnad situationen, kan du använda de extra paracord d...

Paracord piska

detta Instructable är en om hur du skapar din egen piska ur paracord! Har inte vi alla ville bara knäcka piska, titta på när dina vänner och familj stare i vördnad för din whippy awesomeness?Naturligtvis med alla saker som går verkligen fort det finn...

Att göra en Paracord snodd för ID-brickor

detta är min första Instructable så tänk med mig som jag försöker att ta dig genom stegen för att skapa detta nedanSteg 1: steg ett verktygen du behöver Dessa är de verktyg du behöverParacordSaxVärme källa för smältande paracord (jag använder ett lju...

Det bästa sättet att ansluta sig till paracord

Detta är en handledning om hur att limma två bitar av paracord tillsammans. Detta är den huvudsakliga metoden jag använder för att göra multicolor armband.Steg 1: Verktyg som behövs förDu behöver en lättare, något att krossa paracord med (jag använde...

Den enklaste sätt på att sätta på A Paracord armband

om du bära eller började bär paracord armband du förstår kampen för att sätta detta på i sorgen så här instuctable visar dig det enklaste sättet att sätta ett paracord armband på.Steg 1: Unbuckle Antingen skjuta de två sidorna av din spänne eller dra...

Kedjan piska, kassett att ta bort verktyget

detta är ett enkelt sätt att göra en kedja piska och spara några pundoch dess min första instructable så var inte för hårdIncase du inte vet vad en kedja piska är, det är ett verktyg för att ta bort mountain bike casetts och vanligtvis kostar ca £10S...

Dubbel-perfekt vispad Paracord personal Hand-grepp

piska är det traditionella sättet av bindande i slutet av ett rep att förhindra nötning. Syntetiska linor kan smältas, men naturfibrer behöver piska, och smältande är fult.Piska kan också användas för att skapa handtag på promenadkäppar.Detta är min...

Paracord Bullwhipen

Hej alla!Jag har njutit denna webbplats för länge och har äntligen hittat tillräckligt med tid att skriva en första Instructable själv.Jag ska kommer att dela med dig hur man gör en riktig paracord bullwhip.Det borde inte vara så svårt för er som kän...

Hur man gör en Paracord "Davids Sling"

Israels kung, David, minnet för evigt sanna "underdog" historien när han använde en antika vapen gemensamma för de fattiga folkna för att dräpa den kälkborgerliga 10 ft. jätte heter Goliat. Hur kan en flätad bit snöre vara så dödliga att dräpa e...

Quick Release Paracord innehavaren

jag har gjort en hel del arbete med paracord nyligen och kom upp med detta snygga sätt att hålla den organiserade. Det håller den tidy och untangled och är verkligen lätt att riva upp när det behövs. Skulle jag brukar göra det med om en mätare av lös...

Hur man gör en Paracord fiske lura

dag ska jag visa dig hur man gör en snabb och enkel paracord fiske lockbete. Om du är som mig och har ersatt din boot skosnören med paracord då har du alltid några å. Så om du någonsin fiske och du kör av bete, eller befinner dig i en överlevnad situ...

Altoids Paracord Kit

det var jag, jag hade precis avslutat bort de sista Altoid i tenn. Jag hade ingen aning vad jag ska göra med den. Jag iväg det till sidan att fungera med min paracord, och det slog mig. Altoids Paracord Kit! Dess ett kit som har nästan allt du behöve...

Cross Knut Paracord Logoband

Detta instructable kommer att visa hur man gör en paracord Logoband med arga Knut och orm knut. Logoband kan användas som en plånbok kedja, för att säkra en Nyckelknippa, nyckelring, kniv, multiverktyg, ficklampa, mobiltelefon, kamera, kikare, kompas...

Hur man gör en Paracord Fender nyckelring

för dem som inte vet, en fender är en stötfångare används främst på båtar för att hålla båten från att skadas från stöta till objekt.Detta är inte en faktisk fender, fungerar den som en stor dekorativ nyckelring.Steg 1: leveranser 3 - delar av paraco...

Hur gör två en piska!!! (IT Cracks):2)

först vill jag ha två säger att det gör jag inte acceptera något ansvar för skada eller skada .(också ledsen för stavfel eller skiljetecken jag är bara 13 år gammal)Som min första Instructable jag tror att detta är en bra sak att börja av med efterso...

Paracord armband mjölk spjällådan Jig

detta instructable kommer har du att göra egna längd 550 paracord armband på nolltid.Saker du behöver:1 - mjölk spjällådan eller liknande styv låda2 - canopy tält Bungee boll band (eller tunga gummiband)1 - par Fastex sida Release spännen (storlek so...

Paracord 550

Få några 550 Paracord till göra din Paracord armband, Paracord Keychain eller någon av dina andraParacord projekt. 550 Paracord uppfanns av militären, sladden används för att göra hoppa fallskärm. Det är riktiga namn är fallskärm sladd som blev en po...

Justerbar Paracord bälte

efter gick jag trodde den instructable andra användare gjort om paracord bälten, märkte jag att det fanns endast ett justerbart bälte men tyvärr hade en lås och tungan typ spänne. Jag gillade den idén om ett paracord bälte men jag ville kunna ställas...

Justerbar Paracord glasögon Logoband

detta Instructable beskriver en metod för att göra en paracord snodd för att hålla dina glasögon, eller nära, ditt huvud. Baserat på din justering av sladden, glasen kan antingen dingla bröstkorgen eller hållas tätt i ansiktet. Denna metod använder e...