Att göra en snidad snögubbe jul prydnadInledning:

Jag är en avancerad woodworker och började göra juldekorationer som gåvor i början av 1990-talet och varje år eftersom jag har skapat en ny. Jag började göra ca 30 ornament per år, men det antalet har ökat till någonstans mellan 100 och 150. Dessa ornament måste därför vara ganska enkel och snabb att producera. De flesta av de smycken jag producerar är presenter till familj, vänner och medarbetare, men flera personer har begärt att jag säljer dem några så att de kan ge dem som gåvor också.

Varje år många av mottagare av min tidigare år ornament berätta saker som, "Jag bara sätta din ornament på vårt träd", "Jag har en yta på mitt träd som har din ornament på den", "Jag älskar handgjorda smycken" och "Vad är årets prydnad" (jag berättar aldrig för någon förrän jag har levererat dem). Det ger mig en känsla av stolthet att höra dessa kommentarer, och jag ser fram emot att få höra dem också.

Jag vanligtvis gör ornamenten verkar vara antikviteter av plågsamma dem. Prydnad som jag kommer för att ge instruktioner å är det som bilden ovan, snidade snögubbe.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snögubbe jul prydnad

Snögubbe jul prydnadSteg 1: Steg 1Jag började med tre av sfären att göra först den största och andra mindre än först men större än tredje, tredje sfär kommer att vara det minsta av de tre sfärerna.Steg 2: Steg 2Jag flyttade sfärernas ovanpå varandra....

Fyrkantig Sugru snögubbe jul prydnad

medan jag arbetade på min variousprojectsfor theSugru tävling, min dotter sa att hon hade några idéer och ville hjälpa ut, och kanske göra en instructable om det. Så vi gjorde på baksidan av den vanliga processen, den här gången hon byggt något och j...

Hur man gör en snögubbe jul prydnad

IntroduktionMin son gjorde flera av dessa snögubbe prydnader att ge som gåva till vänner och släktingar. Vi gjorde detta instructable att dela denna roliga och pedagogiska projekt. Det var ett bra sätt att presentera honom för några nya tekniker och...

Hur du lär dig att sticka med tråd (och kanske göra en jul prydnad för)

Bilderna visas här ursprungligen som åtföljer en två timmars gemenskapens workshop där jag kunde fysiskt hjälpa människor. Målet var att lära människor "begreppet" Hur fungerar stickning, och arbeta med begreppet snarare än de verktyg (stickor,...

Hawaiian snögubbe semester prydnad

Sportlov är mycket olika i Hawaii jämfört med resten av USA. Vi ville dela med dig hur vi skulle bygga en snögubbe om vi hade snön att göra en!Glad jul/Hanukkah/Kwanzaa!Tillbehör: 3D-skrivare, superlim eller epoxi, piprensare.Tillsyn av en vuxen reko...

En jul prydnad

*Säkerhet första*Se till att du läser din utrustning manualer och använda alla säkerhet redskap rekommenderasDetta är en jul prydnad jag gjort med hjälp av en liten hobby svarv och en bit av 2 X 2 skrot trä. Det är mycket lätt att göra och detta var...

Krans jul prydnad

en snabb, stash-busting holiday projekt, denna lite tovade krans var min 2008 jul prydnad att ge som present.Verktyg:U.S. 15 / 10 mm stickning nålargobeläng nålunderkläder väskatvättmaskingammal handduktvätt tvålp-piller flaska eller 35 mm filmburk (...

Laser skär en enkel jul prydnad!

Hello! Innan jag börjar, jag vill understryka: detta Instructable bör vara riktigt, riktigt lätt, förutsatt att du har en laserskärare. Utan en av dessa fiffiga enheter, skulle jag har arbetade timmar för att grovt tälja detta, bara för att producera...

Wire stjärna jul prydnad

Hej, detta är min allra första instructable!Jag ska visa dig hur man gör en vacker tråd stjärna jul prydnad, det är ganska lätt! Jag försöker förklara stegen mycket grundligt, men om du har frågor, Välkommen att ställa :)Steg 1: Vad du behöver:Massor...

Glödande död stjärna jul prydnad

Vad säger "Christmas" mer än ett roligt, głowy, miniatyr supervapen planetariska förstörelse? Hänga den i julgranen som en prydnad som ska hålla andra ornament på deras bästa beteende, eller använda det som en rolig dekorativ påminnelse av tekni...

Tweetball: En jul prydnad boll som visar dina vänner twitter önskemål

om du någonsin velat hänga dina vänners twitter önskemål i ett träd, här är din chans. Denna jul prydnad boll kommer att använda Twitter API att greppa tweets med en viss hashtag, användarnamn eller nyckelord och visas. Allt du behöver är en WiFi-mod...

Nedräkning till jul prydnad

Countdown de senaste 25 dagarna före jul med denna prydnad. Aktivera Tomtens släde för att snurra det planetariska utrusta systemet, i sin tur snurra snöflingor.Denna prydnad är tänkt att skrivas ut på en hög slut FDM skrivare med lösliga stöd eller...

Hur man gör en Awesome ansikte jul prydnad

detta outgrundlig l lär dig hur man gör en awesome ansikte jul prydnad för din julgran.Steg 1: Vad du behöver - En guld/gul Christmas ball ornament eller valfri storlek(Om du inte har en guld/gul du kan spraya måla en)-Siccors-Lim-Utskrift av "Awesom...

Smältande (Florida) snögubbe jul/semester dekoration

Jag har sett snö sammanlagt... en (s). Detta beror på att jag har bott i Florida hela mitt liv, och alla som har varit här vet vi har brist på det. Som i ingen snö alls. Det innebär att jag har aldrig gjort vissa kid aktiviteter som kälkåkning, snöbo...

Kul jul prydnad: återvinna crafting

detta är tid på året som vi drar ut lådor och lådor av dekorationer. Under åren min sköra glas prydnadsföremål, silver glitter skatter, glittrande istappar har haft att göra plats för popcicle stick skapelser av förskolan. Mitt träd är nu fylld med d...

Hemmagjord Super Hero jul prydnad

detta är mindre av en instructable en mer av en idé.Hur man målar action finns figurer min instructable kallas "hur att måla figurer".Varje år min fru och jag gör juldekorationer tillsammans. Brukar vi göra dem från början men i år vi hade idén...

Hur man gör en död stjärna jul prydnad

Star Wars är en perfekt barndom fantasy komplett ljus sablar, robotar, blasters och Jedi mind tricks!Denna prydnad är tillverkad av 4-3/4 kvarter av lönn och urgröpt i två halvor. Detta var min första gången att göra en ihålig prydnad men att dela på...

Detta är en jul prydnad

du kanske tycker det ser ut som en tom vitamin flaska, men sanningen är, detta inte är bara en, utan många olika julgransprydnader väntar på att hända...Allt du behöver är en brytkniv, vissa band, och eventuellt en liten lödkolv samt skrot omslagspap...

Julgran jul prydnad

A julgran för din julgran.Verktyg:brödkavelliten knivskärbrädapennaflerbladiga saxpensel (om målning)limpistolpincettgel lim - jag hitta Krazy lim att inte vara tillräckligt gel-liknande, prova ett annat märkeliten skål eller tallrik (för utsäde pärl...