Att göra en Space Invaders ToalettpappershållareMina barn avbröt vår Toalettpappershållare och jag kunde inte vara lyckligare. Det gav mig chansen att göra något awesome att ersätta den, så jag gjorde en Space Invaders Toalettpappershållare, som ya gör!

Skriva ut planer och hålla sig till mdf-skiva, jag använde 3/4 tum (18mm).

Hemlagad Space Invaders toalett rulle hållare utskrivbara planer; http://fpsxgames.com/download/Homemade-Space-inva...

Använda en coping såg, bandsåg, jig sågar eller bläddrar såg, skära ut space invader främmande designen. Ta bort mallen och sand

Borra hål och väggfästen rulle med två skruvar och PVA lim.

Måla vad någonsin färg passar ditt badrum, jag gjorde 1978 retro grön.

Montera vägg, luta dig tillbaka och njuta av.

Relaterade Ämnen

Space Invaders Fitness

Träning med en studsmatta bränner kalorier och håller dig ung. För att göra utövar kul skapade jag detta Gamification projekt.Använda en studsmatta styra du försvarare av spelet Space Invaders. Sträck ut armarna för att flytta försvarare och hoppa up...

Biologiskt nedbrytbar, fri, Toalettpappershållare fröplanta förrätter

så detta är min första instructable, så behaga bli slag.Jag gillar inte spendera pengar på min trädgård, varje växt har vi i ute trädgården är antingen från en sticklingar eller frön eller plantor har vi fått.Jag var att hitta att de var panik och dö...

Frukost Express - leksakståg från Toalettpappershållare rör

Välkommen till detta instructable!I detta ska jag visa dig hur man gör en leksak tåg med hushållens skrot. Detta är en enkel, lätt att bygga projektet och barnen älskar den slutliga produkten! Detta tåg kan vara ett dekorativt element på din TV eller...

Android Appinventor handledning: Space Invaders App

I detta Instructable kommer jag att lära hur man gör en grundläggande Space Invaders spel på MIT App Inventor 2. Du kommer inte behöva ladda ner något för att göra app, och denna webbplats är fri. Den app du gör fungerar bäst på Android-enheter. Om d...

7" tall Space Invaders arkad maskin

efter 3 månader jag har äntligen avslutat en Mini Space Invaders arcade maskin som jag gjort med ett GBA SP och 6mm MDF. Joystick köptes från Digikey.com, artikelnummer GH7455-ND. Teckningen var kommer från några platser och sedan Photoshoppad att pa...

Koppar röret Toalettpappershållare & telefon Stand

Detta är min andra gång med kopparrör i ett projekt och jag ville prova något lite roligare.Detta är mycket snabba och enkla projekt att göra så jag hoppas att det inspirerar många av er. Jag skapade en video som visar hela processen om du vill titta...

Space Invaders Desktop Clock

Många av oss har spelat klassiskt arkadspelet Space Invaders. Här är ett sätt att implementera den i ditt dagliga liv!Denna fiffiga klocka är packad med groovy animationer och ljudeffekter. Det är perfekt för skrivbordet, och göra arbete/studier myck...

Gigantisk 3D-Papercraft Space Invaders

Vi vill vara beredd på en utomjordisk invasion... Nerf vapen laddade, extra ransoner av nachos packat bort och en Klingon dictionary i bakfickan. Tyvärr brukar sådana preparat glömmas i rutin i vardagen. Som en subtil påminnelse, vi skapat jätte, 3-D...

Ultimate Pacman / Space invaders Gaming stol med högtalare

lilla intro till detta.Pacman, space invaders, namco stol.Detta tog ca 4 veckor, massor av arbete.Jag ville ha en stol för att sätta i mitt rum för när jag spelar min playstation och sånt.Jag tittade på nätet och jag kunde inte hitta några stolar det...

Modifierad "Go-Go Gadget" Ikea Toalettpappershållare

jag såg detta Instructable för en Toalettpappershållare som kan monteras på en vägg och sedan drog in mot toaletten, och tyckte det var häftigt. Jag har en kanin som house, och någon toalettpapper under 2' från marken blir en lek leksak. Naturligtvis...

Knex Toalettpappershållare

detta är en Knex toalett rulle innehavare som är mycket lätt att göra och ser cool!Steg 1: Bit listaDetta är alla bitar du behöver för att bygga Toalettpappershållare.Stavar-Green-0Vit - 8Blue-25Yellow-12Röd - 38Grå - 15Kontakter-Yellow-8Röd - 4Lila...

Återvunnet Toalettpappershållare Julkalender

min familj älskar att göra adventskalendrar varje år. Men i stället uppmuntra frosseri med choklad (det kommer senare med alla jul mat), vi fyller vår kalender med aktiviteter och händelser som sammanför vår familj och hjälpa oss att dela julstämning...

Choklad Space Invaders

Visa upp din kärlek för saker retro och nördiga med en ätligt armada av space invaders. Detta instructable tar dig genom stegen för att göra en enkel choklad godis använder en silikon form.För Xmas förra året överraskade min bättre hälft mig med en s...

Instructables Robot Toalettpappershållare

er lyckliga nog att ha trä butik i din junior high school kan ha haft att göra en uppsättning av horsie bokstöd. En mycket grundläggande första projekt som bara innebär nedskärningar, lim, kanske naglar och en massa slipning. Det var en introduktion...

Enkla Toalettpappershållare

Min rumskompis ville ha något att hålla flera toalettpapper rullar, i stället för antingen att hålla bara rullen just nu i användning eller hela paketet i badrummet. Jag bestämde mig att göra henne till en av saker som vi hade liggande runt huset.Ste...

Toalettpappershållare

någonsin slut på toalettpapper när du behöver det mest? Tja... Jag verkligen inte gör! Lösning? Toalettpappershållare! De säljer dessa på home depot och jag är säker på att många andra butiker, men vårt mål är att spara lite pengar är inte det? Göra...

Kartong Toalettpappershållare liten ruta / Caja con un tubo de kartongen de papel higienico

med en kartong Toalettpappershållare och några recicled present papper kan du göra en användbar liten låda att förvara små saker.Jag använder en av dem att lagra mp3-hörlurar och förhindra Messina upp kablar.================================CON el tub...

Space Invaders Quilt

när du handlar för täcke tyger på en lokal bomull butik i Chennai, Indien, vi kom över några neon färgat tyg. Mitt sinne hoppade omedelbart till 80-aerobics outfits, men min man hade en bra idé: A Space Invaders tema quilt. Jag bestämde mig för att d...

Tingeling Toalettpappershållare

Tinker leksaker kan vara kul att spela med, men de är också extremt användbara, särskilt runt huset. Varför köpa en Toalettpappershållare när du kan göra din egen sådan liten kostnad? När tinker leksaker möter funktionalitet, gör de underbara saker....