Att göra enkla PVC flöjterdenna flöjt design är ett vanligt på nätet, och av goda skäl. Det är inte bara enkel att bygga, det är också relativt enkelt att lära sig och givande att spela. Det tog bara en månad av på och av att leka för att vara relativt duktig (vilket jag kunde få ett rent ljud från de första två oktaver utan svårigheter.) Flöjterna knappat instrument och bara spela i en skala (utan mer komplexa grepp) som är faktiskt ett plus när bara noodling runt eftersom du inte lätt slå en lapp utanför stor skala av flöjter nyckeln.

Min G flöjt kan slå ca 2 oktaver enkelt och 2,5 oktaver om du trycker på den. Min D fife kan slå 2 oktaver. Det finns redan ett antal bra platser ute på hur man gör flöjter, men jag tänkte jag skulle lägga till några av mina erfarenheter att göra min egen flöjt samling som inte har tagits upp.

För en primer på hur att spela en PVC flöjt kolla

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra Faux PVC bambu

Jag älskar när ett projekt kommer tillsammans! Jag fick idén till detta projekt om fyra timmar sedan och nu jag lägga ut den.Det började med zaphodd42's göra PVC ser ut som trä instructable. Jag använder PVC i många projekt och jag hade aldrig tänkt...

Enkla PVC visselpipa

detta instructable visar hur man skapar en enkel visselpipa av 1" diameter PVC pipe.Den dimensionering som används här är inte min egen, som jag har förlitat sig på många källor från internet och på andra håll. Detta är bara min särskilt genomförande...

Paper DART att gå med din PVC pipe blåspistol

detta är hur man gör ett papper dart att gå med din PVC pipe blåsrör.denna dart är endast papper. Ha det så kul!!! :)Steg 1: levererar allt du behöver för att skapa papper dart är: en bit av skrivarpapper och sax och tejp. för din blåspistol behöver...

5-minuters-projektet: Ultra enkla PVC tråd de clutterers

medan du njuter av en veckas semester med mina morföräldrar, jag plockade ett urval av prylar och bar de med mig.Min Kaoss Pad, flera RCA kablar, laddare, hörlurar, alla och varje hade mycket stökigt och oorganiserat kablar.Medan jag var "Inspectioni...

Enkla PVC slangbella för småpengar

våren fjädrande och vad är ett bättre sätt att få barnen utanför än att ge dem leksaker och driver dem ut genom dörren?Detta är en låg-driv slangbella, och när den används med den rekommenderade vin kork ammo, det är fortfarande möjligt, men svårt fö...

Enkla PVC Birdhouses

Jag har en metall arbetar området bakom mitt garage med en stor vinyl tarp gardin som jag rullar ner för att skydda ögonen grannar när jag svetsar. I våras hade jag några besökare i form av en full av hus wrens boet. Dessa små killarna är orädd och k...

Enkla PVC Bow

fick jag uttråkad en dag, så jag byggde en båge. Och några pilar.Steg 1: material Eftersom detta är en mycket enkel båge, du egentligen bara behöver några delar. Du ska behov-(1)-3 fötter av 3/4 i PVC, (2)-A 3/4 4-vägs uttag och (3) - en bra bungee r...

Enkla PVC Tonfa

en enkel, lightweight tonfa som är bra för att övaSteg 1: material Ett par fötter 1" Diameter schema 40 PVC1 x "T"-anslutning (1")PVC renare/Primer/CementSteg 2: konstruktion Skär 2 längder av PVC som är något längre än bredden på din...

Enkla PVC Servo innehavaren

i skapandet av ett projekt som omfattar servon, kom nu att placera dem, men jag hade ingen servo innehavaren på hand. Det fanns inga speciella krav (t.ex. immunitet för vibrationer), och jag hatar bara tanken på direkt lim servon.Snarare än att bry s...

Att göra enkla Monkeybot flyttar på strängen

verkligen på detta instructables kommer vi nu hur man gör monkeybot flyttar på strängenHär en monkeybot gjordes och monteras av vara, bintang och namira. Vi är 11 gammal som studerande av wekiii darussalam grundskola vid east Java Indonesien.Steg 1:...

Hur att göra enkla och billiga KUDDFODRAL

Hej alla! I detta instructable jag kommer att berätta hur man gör enkla och lätta att göra dynan convers som är en mycket bra pass tid. Och du göra en egen samling. Snälla rösta på mig knappen i det övre högra CORNOR är Steg 1: Komma igång För att bö...

Enkla Pvc koger

Steg 1: material3 tums bredd pvc pipe bälte från gamla påse Sand papper Varmlimma ändlockSteg 2: Mäta din Pvc-rörEn bra längd för ett koger är ca 5-6 inches kortare än pilenSteg 3:Sand i röret tills dess släta (jag använde 2different grus för det 80...

2 steg handledning för att göra enkla gummi Band kors örhängen utan en vävstol

Titta på denna smycken handledning av en söt lätt gummi band kors örhängen. Elastisk färgade gummiband krävs (finns på Pandahall ). Att avsluta detta dingla kors örhängen, du får först att slutföra enkel gummibandet cross charm! Låt oss se hur man gö...

Att göra enkla dörrar skåp från skrot trä

Ni kanske minns ett tidigare Instructable av "Installera Square skåp i A runda Bus". Jag fick en hel del på de skåp på en livsmiljö för mänskligheten återställa i Gainesville, GA. Jag hade planerat på installera skåp i hela hela bussen men jag h...

Hur att Ollie den enkla vägen

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du Ollie enklastSteg 1: Foten placering Foten placering är avgörande för en Ollie. Du måste vara bekväm på brädan och vet om din fånig eller vanlig. Om din vanliga du har fot din vänstra fot fram och h...

Lätt att göra enkla Nalle

Gör din egen mjukisdjur. Här är processen för att göra en mycket enkel nallebjörn som du kan göra på några minuterSteg 1: Saker du behöverAtt göra denna teddy du behöver1 > rektangulära svamp (ca 10 x 15 cm), du kan använda köket svamp också.2 > 5 g...

Bästa av 2009: bästa i varje kategori

För att fira slutet av året vi tittat redan på top 50 listor för kommentarer, åsikter och betyg, men denna gång ska vi bryta ner efter kategori. Nedan är den topp 10 listan för varje kategori i form av åsikter.Naturligtvis innebär är populära absolut...

Spin-IT LED Stick

Hej och Välkommen till min VI instructable, denna gång jag postar i play kategori. OK, gör så idag vi en LED pinne som du kan snurra med handen två eller en.Faktiskt, min bror från Lidingö, Madhya Pradesh kommer att njuta av sin semester i min hemsta...

Bockning PVC pipe - bara för att du kan

har du någonsin befunnit dig att sätta i det nya systemet för din trädgård och mitt i projektet upptäckte att du inte är på 45 graders beslag? Med denna enkla teknik, kan du värma bend anpassade inredningar i någon form av PVC-rör.Hemligheten till at...