Att sätta på ett hjorthorn handtag för en kniv med tangjag kommer att visa dig hur man gör en äkta friluftsmänniska mästerverk.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett hjorthorn handtag för en kniv.

jag visa dig hur man gör ett hjorthorn handtag på en befintlig knivblad. Detta är en cool projekt och jag kommer att släppa in dig på en hemlighet. Jag fick min hjorthorn från djuraffären. De säljer tydligen bitar av hjorthorn för hundar att tugga. D...

En mögel att sätta på ett ekollon.

jag gör feer av naturliga material. Jag vill använda ekollon för huvuden. Jag har tanken att kanske jag kunde växa ett ekollon med ett ansikte om jag satte en mögel runt den medan den är liten och låta det växa att fylla formen. Jag designade en möge...

Hjorthorn handtag för murslev

Som arkeolog använder jag en murslev mycket. Ett par år tillbaka, gjorde min pappa mig en egen murslev med ett stag horn handtag. Jag älskar absolut det murslev och i år sedan, jag har gjort några andra. Jag får en massa komplimanger på dessa och fol...

Hur man gör ett verktyg rulla - ta din hand verktyg med dig överallt!

Träbearbetning bör inte begränsas till trä butiken!Jag har jobbat med trä i ca 10 år och jag ville kunna väcka min handverktyg med mig överallt - på camping resor, till sammankomster utomhus, och andra workshops. Verktyg kan vara både skarp och sköra...

Nytt trä handtag på Kabar kalaskula kniv.

Video guide till att göra ett trähandtag för en kniv. Hanterar de flesta kommer med nu istället för plast. Hoppas du gillar....

Att göra ett rep handtag för en Jugger kedja

detta instructable är en del av en serie tittar på utrustning för användning i en sport som kallas "Jugger." Jugger är ett spel som härrör från en 1980-åtgärd flick kallas "The Blood of Heroes" skriven av David Webb bemannar (12 Monkey...

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...

Hur att utforma och bygga ett spår

Detta hur-till är specifikt för volontärer och studenter som arbetar på den invändiga spår av Balcones Canyonlanden bevara vid Concordia University. Syftet med dessa spår är att tillåta åtkomst för forskare, studenter och förvaltare av denna privata...

Hur man gör ett hjorthorn lampa DIY

Vad du behöver: borrmaskin, borr, två eller tre hjorthorn skjul (beroende på hur stor och vad form du vill basera av din lampa vara), en lamp kit du kan hitta på bara om någon järnaffär, superlim eller varmt lim (beroende på vilket du föredrar), nagl...

Den kompletta guiden till att sätta på nya lina

Gör utanför se ut så här, eller ännu värre? Tja, medan du väntar på att smälta och gå bort varför inte få din fiskeutrustning redo för den efterlängtade våren.Detta är den kompletta guiden till att sätta på ny lina på din söta combo.Denna guide använ...

Att sätta användbara bilder på ditt Barclays kredit/betalkort

Barclays erbjuder möjligheten att sätta en bild eller ett foto på din kredit eller betalkort, jag gissar att andra kommer snart. Jag bär mitt kort runt med mig överallt, så jag började undra vad jag kunde sätta på det, jag inte lust något personlig (...

Att sätta tillsammans Roboduino

detta Instructable är på hur man sätter ihop den CuriousInventor.com Roboduino som finns på: http://www.curiousinventor.com/kits/roboduinoRoboduino är en Freeduino (Arduino programvara kompatibel) microcontroller styrelse avsedd för robotteknik. Alla...

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Enkelt sätt att berätta om en högtalare är blåst eller inte!

Detta kommer bara att vara en kort instructable på grund av dess enkelhet. Detta fungerar bara med de talare som har positiva och negativa kablarna som ansluter till en stereo. Att berätta om talaren är blåst eller inte utan ta den isär är verkligen...

Lätt att tvätta vattenflaska

har du någonsin tvätta en vattenflaska, och önskat att du kunde passa din hand i det, att rengöra den bättre? Eller ville flaskborste skulle nå hörnen på flaskan? Eller helt enkelt ville vattenflaskan kan vara renare? Ja frukta inte mer. Om du behöve...

Att ersätta en motorfäste.

Ett par månader sedan jag ersatte alla motorer fästen på min Honda Civic 1999.Under att ersätta min kamrem, åkte huvudsakliga motormonteringen fast när jag dragna muttern på gummi montera bult. Honda handboken kallas för 74Nm men bulten snurrade frit...

Göra en perfekt Presentation Box för en perfekt present (inklusive de saker som Martha Stewart glömt att berätta!)

Har du någonsin gjort något så häftigt för någon att du visste att du inte bara hålla den i ett vadderat kuvert och skickas ut till dem?jag vandrade från Breckenridge till Aspen med min sedan 14 månader gammal på min rygg i sena augusti för 2015. Jag...

Hur man monterar en platt, Plasma, LED eller LCD utan att sätta hål i väggen med en strippstång

Här är den färdiga bygga av min Peekaboo Pole Dancing Plasma montera. Genom att kombinera två av mannens favorit saker, stor TV och strippor. Över allt detta visade sig riktigt bra, och gör nästan exakt vad jag ville, med möjligt undantag för att jag...

Att lägga till ett batteri monitor i bambu litiumbatteri

Bambu litium är en 12V 10Ah batteri avsett att ersätta SLA batteri med bättre vikt makt förhållandet och längre livslängd.Batteriet är gjord med 26650 3.3Ah LiFePO4 celler. Batteriet är konfigurerad i 3P4S konfiguration, som ger 13.2V nominella och 1...