Att skapa kostym Armor med PepakuraHallå där, tillbaka igen med en annan Skyrim instructable. Först vill ut jag bara säga detta inte är 100% spelet korrekt, det är ganska nära och precis vad jag ville. Detta projekt tog mig ganska lång tid att slutföra och totalt sett kostar ca $100.

Inköpslista:

Cardstock
Lim
Glasfiber harts
Vissa billiga penslar
Bondo kropp filler
Sandpapper
Epoxispackel
Stoppning naglar
Sprayfärg
Faux läder
Sy på snaps

Verktyg:

Skrivare
Sax
Dremel
Filer
Respirator
Spackel
Drill
Symaskin

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att skapa kostym Armor med Wonderflex

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att skapa lätta och tåliga rustningar för costuming med hjälp av ett material kallat Wonderflex.Medan 90% av rustningen i denna handledning kommer att bestå av Wonderflex, är det viktigt att vet...

Att skapa IoT enheter med ESP8266 och PubNub

Om du inte hade hört, är internet saker kungen av en stor sak. Snarare än att tråka ut er med förutsägelser om hur många miljarder enheter ansluts under nästa år, ska jag visa dig hur du enkelt skapar en IoT-enhet med hjälp av awesome ESP8266 WiFi mo...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Att skapa växlar med AgIC

Rita kretsar med AgIC markör är mycket enkelt, intuitivt och roligt.Det finns två typer av växlar: momentan och alternativa. En tillfällig switch är en switch så att det på bara när du gör en åtgärd till switch (t.ex. trycka). En annan switch är en s...

Att skapa handgjorda smycken med patina

skapa otroliga lager av färg på dina handgjorda smycken lätt uppnås med användning av levern av svavel. Denna underbara kemisk förening oxiderar många olika metaller att skapa fantastiska färger på dina Handgjorda örhängen och unika armband att din h...

Att skapa GIF-filer med Photoshop

detta är ett enkelt instructable om hur man gör en gif. med hjälp av Photoshop.Steg 1: Lägga till lagerÖppna alla filer som är att bli gif. Du måste layer bilden bakåt, så senast bild först. Kopiera och klistra in fames till huvudbilden.Start bakgrun...

Använd Android eller iPhone bilder för att skapa 3D-objekt med Autodesk fångst. Jag gjorde det på TechShop.

Goal:Att lära sig hur man skapar 3D Imaging med den nyligen befriaren 3D Imaging använder Autodesk fångst. Att dela lessonw lärt och tips.Förfarande:Ta bilder runt objektet. Hålla kameran nära din kropp för att ge stabilitet. Promenad runt objektet o...

Att skapa skärpedjup med Photoshop

Någonsin undrat vad lins oskärpa Filter i Photoshop egentligen gör? Det är ganska intressant, faktiskt. Till skillnad från andra oskärpefilter du kan faktiskt styra mängden djup och där den tillämpas i en bild med alfakanaler. Låt oss ta en titt på h...

Är du en LaTeX fetishist? Att skapa en skjorta med LaTeX och Lumi Inkodye

den andra Lumi instructable från dingfabrik skapades med den fantastiska gratis typesetting programvara LaTeX (se www.tug.org för mer information)Jag använde följande källkoden till skapa PDF med skylten "LaTeX fetishist":\documentclass{article}...

Att skapa en blogg med Blogger.com

följande instruktioner kommer att visa dig hur man gör en blogg med Blogger.com.Du behöver ett Google e-postadress du använder Blogger.comSteg 1: Registrera dig för Blogger 1. gå till www.blogger.com2. Ange ditt Google Mail och lösenord i rutan Logga...

Att skapa tryckta kretskort med en bläckstråleskrivare

när jag började undersöka hur till etch mina egna kretskort, varje Instructable och tutorial jag hittade används en laserskrivare och strykas på mönstret i någon form av mode. Jag äger inte en laserskrivare men jag har en billig bläckstråleskrivare.D...

Återvinning och att skapa bra grejer med LED

i detta Instructable hittar du idéer för återvinning av gamla material och lysdioder skapa bra grejer...Jag har använt min egen idé men du kan använda er av grova.Steg 1: Delar och verktyg... De delar jag har använt är listade nedan.-High Power LED-M...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Att skapa en digital termometer med Intel Edison

Först och främst vill jag tacka Instructables och Intel för att ge mig Intel edison med startpaket. Detta Instructable handlar om att skapa digital termometer (med intel edison). Att göra digitala termometer är ganska enkel och kan göras av alla som...

Tips för att skapa lager med akryl

Är en stor utmaning för de flesta konstnärer att skapa levande och suggestiva målningar med en touch av verkligheten. Här är några av de följande tips som du bör följa för att skapa dessa typer av bilder:-Göra det mörkare genom att skapa iögonfalland...

Skapa en adressbok med Microsoft Access

för dessa instruktioner, vi kommer att använda Microsoft Access 2010 skapa en adressbok och utforska olika funktioner i Access.Behöver du: en dator med Microsoft Access 2010Steg 1: Skapa en databas 1. Klicka på Start-ikonen på skrivbordet och välj "A...

Att skapa framgångsrika fotografier - Fine Art

av alla olika typer av fotografering, konst fotografering kommer alltid att vara den mest eftertraktade enligt min mening. Varje fotograf är en konstnär, och om de flesta av dem kunde göra en levande bort av konst, jag är säker på att de skulle.Konst...

Skapa vackra smycken med hjälp av dragkedjor och polymerlera

Detta är ett enkelt sätt att skapa vackra smycken med enkla och billiga material, jag var smycken shopping när jag märkte metallramen runt inramade stenar ser mycket lik till en metall dragkedja, så jag bestämde mig att experimentera med det, jag gil...

Snabbt och enkelt! Använda bläck och en prägling mapp för att skapa en boktryck titt!

Förutom bilden instruktionerna nedan, har jag också laddade upp en video ovan för dig som föredrar videor kontra bild tutorials ovan.Jag älskar att skapa - jag har sedan jag var liten. Sanningsenligt, jag undrar fortfarande där klistra gick och jag t...