Bågen Lite Glideri detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en av mina favorit papper segelflygplan någonsin, en som jag uppfunnit själv, med hjälp av en vän. Bågen Lite. Uppkallad efter de bombning gjort av B-52 i Vietnam (jag vet, ingen som helst betydelse), detta flygplan rinner iväg som en dröm om det är balanserat korrekt. En av de bästa delarna om det är som har mycket olika flygande stilar, beroende på storleken på papper du göra det med. Här, ska jag täcka byggnaden av det med skrivarpapper (8,5 x 11) eftersom det är lättare att se, men du kan göra det mindre med hälften av det, omkring (4,25 x 5.5) för snabbare, mer aggressiva flygning. Det är mycket enkelt att göra, som du kommer att se på följande sidor...
Se Steg
Relaterade Ämnen

WC topp diskbänk

En enda bidé flush används ca 3 gallons (13,5 liter) av dricksvatten. Detta projekt ridstigar åter sötvattenet som fyller toaletten tanken genom en tvätt handfat, fylla tanken med grå vatten för att få nästa färg och spara vattnet du skulle användas...

Dremel fix för problemet skruvar

Om du gör något arbete med borrar och skruvar vet du att det till slut händer, en strippad huvud. Du vet hur det går, kör hem skruven och det binder, saktar ner och sedan lite glider och snurrar och tuggar upp huvudet. Så du går från en Philips cross...

Hängande / rörliga bokhyllor

en dynamisk rörelse / justerbar uppsättning av hyllor som kan positioneras på kommer och svara på skillnader i vikt eller antalet böcker finns på varje hylla.Detta projekt är specifika för mitt hus, kan den enkelt anpassas för att uppfylla de särskil...

Bygga en par av Stereo högtalare

detta instructable är en grundläggande guide för att bygga ett par stereohögtalare av hög kvalitet. Processen är inte svårt men kräver massor av tid, tålamod och ansträngning.Här är en introduktion till en högtalare några huvuddelar:HögtalarelementDe...

Trä/magnetiska Rubiks kub

en fullt fungerande Rubiks kub, från 7 olika typer av trä och 108 neodymiummagneter.The Story:Jag gjorde denna kub som en bröllopsgåva för min gode vän Dave. Dave och jag är båda vad kan beskrivas som töntig, och vi är båda fans av Rubiks kub (även o...

LED Arduino Clock

Efter byggnad mitt senaste projekt, ville jag bygga något med en Arduino. Bläddra Instructables månader såg jag en LED Arduino klocka som jag ville bygga. Efter några nykonstruktioner för min del satt jag på min erövring att bygga denna klocka.Först...

Sy filt äventyr tid Finn & Jake ornament

vårt hus är på marknaden som vi väntar på att flytta, men vi dumt nog skickat alla våra julpynt att lagra i en annan stat. Så, jag bestämde mig att få lite DIY och göra prydnader från en av mina favoritprogram, Cartoon Network äventyr tid. Du säga at...

LED Maglite (CREE XM-L ändring)

denna Maglite ändring förvandlar Maglite från ett 19 lumen till en 900-1000 lumen monster! Många ficklampa DIY'ers bekant med CPF (Candle Power Forum) kanske redan har sett ändringar liknar detta, men de flesta av ändringarna på det använda alla webb...

Anpassade plysch tecken

här är ett allrengöringsmedel mönster jag arbetat en mänsklig plysch leksak. Detta kommer att gå igenom grundläggande kroppen av den docka som kan vara utklädd till praktiskt taget alla tecken. Det är bra för när presentbutiken helt enkelt inte har n...

DIY trumma skugga

när vi köpte vårt hus för några år sedan, matsalen hade en vit takfläkt med gulddetaljer och tan blad. Det är definitivt inte det mest avskyvärda takfläkt i vårt hus, men min fru och jag har alltid hatat det av flera skäl. A) guld är inte vår sak. Äv...

Japanska Cross / Stepping Stones Chainmaille armband

Nyligen har jag postet en tysk handledning för en japansk cross chainmaille armband på min blogg. Jag valt att publicera tutorial här också. Det är en dokumentation av de enda jag göra när jag gör denna bit av smycken. Alla bilder är gjorda av mig sj...

Hur man bygger en river raft ram

Varför spendera stora pengar på en flotte ram? Du kan spara en massa pengar och bygga en jämförbar ram med så många alternativ som du önskar! Vår kostnad var $340 och en jämförbar ram är över $500. Vikten var inte mycket mer.Steg 1: Material krävs Fö...

LED Cube 8 x 8 x 8

skapa din egen 8 x 8 x 8 LED Cube 3-dimensionell display!Vi anser detta Instructable är den mest omfattande steg för steg guiden att bygga en 8 x 8 x 8 LED Cube någonsin publicerats på intertubes. Det kommer att lära dig allt från teorin om operation...

SANNA Trigger hävstång åtgärd gevär (build)

Whats up killar Ben här med min senaste contraptions instruktioner bara för att visa att det är möjligt att göra en hävstång åtgärd gevär av K'NEX och fortfarande känner en awesome nörd stängning och skytte detta bad boy på något som rör sig, har någ...

Färgglada återvunnen flaska lampa

dessa är lätt att göra, det tar bara lite tid orsak du inte kan rusa saker.Du kan använda en borr för att göra dessa, men jag har valt min dremel, orsaken är det lättare att göra hål trevlig och runda (som det gör skillnad)Du behöver:SprayfärgTom gla...

Avbryta en gardin stången

En gardin stången är ett billigt och enkelt element för att göra glidande konstruktioner. Den kan användas för att visa olika objekt (gardiner och tavlor till namn två). Naturligtvis, dedikerad rails finns för hängande målningar: oftast dessa är avsl...

Dekorativa Origami presentask: Del II, att lägga till Bling

Denna handledning kommer att handla om de alternativ som jag valde att dekorera mina lådor. Medan jag kunde mycket väl bara säga "gör vad du vill", hoppas jag att min enkla dekorationer samt några goda råd från min erfarenhet hjälper sporra din...

Wearable kartong husvagn

Mobila leva är mer och mer populärt. Små bostäder fånga våra hjärtan, och även fler och fler människor har funnit en väg till deras lilla hem, det finns många tilltalande alternativ som fortfarande utom räckhåll. Jag skulle älska att bygga en husvagn...

Cykel: Platt däck (reparation)

Idag kommer du lära dig hur man reparera en punktering på både bak- och framhjulen av en cykel. Det finns antal steg till som måste följas i ordning och inte hoppas över. De verktyg du behöver inkludera: 15mm nyckel, patch kit (skrapa, lim, patchar),...