Balansera flaska fågelEn ung Ibis sittande på en papegoja fäste skakar på huvudet och vänder bort, börjar nicka och vänder tillbaka. Det är inte David Attenborough, men fortfarande trevligt att titta på. Inspirerad av en wind chime jag såg på en rättvis handel marknaden. Jag var tvungen att försöka göra något lika från avfallsmaterial. Så försökte jag min väg med återvinning plastflaskor.

Tricket är att huvudet hänger på en skala och hålls upp av en motvikt. Med varje bris fågeln vänder, nickar dess huvudet skakar sitt huvud. Det är kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Balansera flaska träd!

Känner du dig obalanserad? Nu får du arbeta på att vingla som du skapar minst ekologiska skogen genom tiderna!Jag gjorde detta projekt att börja utredningar i balans, spakar, masscentrum och återvinning med mina elever. Efter att ha sett sina vilda t...

Vin flaska lysdiodlampa Gel

återanvända en gammal mobiltelefon laddare och vinflaska till en gel fyllda LED lampa.Steg 1: Reservdelslista Parts needed:-Tom vinflaska och cork (jag använde en 1,5 L flaska)-tråd-blå och röda lysdioder-220 Ohm och 100 ohms motstånd-liten vippström...

Hur man gör Gummy tomat Ketchup flaska

Detta är ett roligt recept på hur man gör en tomatketchup formade gummy gelé pudding, men oroa dig inte det smakar jordgubb snarare än tomat ketchup!Steg 1: Titta på videon!Vänligen registrera dig för att min Youtubekanal!http://www.techydiy.orghttp:...

Hur man gör en skala / besman

det kan användas för att hitta vikt eller samlas av ett litet objekt. Den använder vridmoment och en lil matematik, men det är mycket enkelt och billigare att köpa/bygga sedan de digitala dem.Steg 1: material -> jag använde en bit av pinnen som var 1...

Läkare WHOokies

att hitta den perfekta formen för cookies har aldrig varit enklare än det är med Makerbot. Efter utskrift en fantastisk uppsättning av Doctor Who cookie fräsar (designad av dgwilson) för en vän som jag tänkte jag skulle prova min hand på fancy dekora...

Hur man gör en jätte JELLY BABY

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ätligt stor jelly figur från en mögel. Dessa är bra för presenter eller fester. De är stora och häftigt att titta på, och ätbara! Vem behöver en kaka?Du behöver:Unflavored GelatinNågon smaks...

Mad Scientist nattlampan

som jag bläddrade Instructables webbplats jag hittade ett projekt som jag tyckte var riktigt cool. Projektet, DYI Frankenstein lampan av (snow1434), för glödlampor för att göra en riktigt cool ljus.Trodde att det var riktigt coolt, och att veta min f...

Zombie grop

OK så jag var i Halloween anda idag men inte i en anda att bryta banken! Jag fick det mesta av det här gratis, köpte en låg mängd saker och hade resten här hemma. Jag hade typ av en vision av vad jag ville göra men jag ändrade denna sak enligt vad ja...

Socker glas

socker glas är, i dess mest grundläggande, en gjuten slickepinne. Det är godis som har varit gjuten att se ut som glas. Det har använts i filmer och teater under mycket lång tid (med andra ord, jag vet inte exakt, men det har varit ett tag). Det är h...

Scratch byggnad balansera fågel - masscentrum

Videolänk Scratch byggnad balansera fågel - masscentrumUPPDATERING 1, 20/5/2015PLANERHej killar gärna kan vara något, jag är Suvansh och idag ska vi göra en fågel som balanserar ut sig själv, (arbeten på centrum av massan) säger detta i riktigt läge....

Vintage läsk flaska is mögel

har du någonsin skämts över din blandness hos den part som du sätter ihop? Är din is bara inte cool nog för din punch? Väl kyssa dessa problem adjö! Med denna vintage läsk flaska is mögel kan du ha coolaste isen att sätta i din läsk. Du kan ha miniat...

Automatisk fågel mobil

Nästan alla känner till dem: fågel mobiler där du dra en sträng att flaxa med vingarna. Men vad händer om vi kan automatisera det? Min fru och jag gav det ett försök och kom upp med detta:I detta instructable vi kommer bygga upp fågeln och automatise...

Lätt arg fågel kostym och Candy Basket

min son ville verkligen vara en Angry Bird för Halloween, jag kunde inte hitta några dräkter som jag var villig att köpa online och kunde inte hitta någon lokal, så det var då jag bestämde mig att göra min egen. Jag är inte särskilt bra på att sy, oc...

Öl flaska färg Organ

detta är en öl flaska version av den klassiska färg orgeln, där olika färg ljus utlöses av olika frekvenser av ljud, vilket resulterar i en display som blinkar längs till musik.Tänk med mig eftersom detta är min första instructable, och jag gjorde ic...

Öl flasköppnare pi

Om du vill ha en cool present till en vän som är till matematik, vill vara den coolaste nörden i negihbourhood eller bara vill prova för metallbearbetning, är detta ett stort projekt för dig. Jag har alltid velat prova casting och Pi/e tävlingen var...

Bryggning manometer i en borgen Top flaska

jag älskar brygga mina egna drycker (alkoholhaltiga och icke-), men efter att komma hem till en alltför många jäst explosioner bestämde jag att det var tid vidta vissa säkerhetsåtgärder. I de flesta craft brewing, är kolsyran utvecklat av tappning br...

Coca Cola flaska choklad kaka

Hej killar, detta är ett roligt recept på hur man gör en Coca Cola flaska choklad kaka. Kaka recept använder Coca Cola för att göra det riktigt fuktig och yummy. Det blir ett fantastiskt mottagande från vuxna och barn både!Kolla in videon till hur ma...

Degeln mögel.

i min nästa instructable jag ska Visa du artiklarna och metoden jag använde för att skapa en form för min lera deglar som allt "rostfritt stål" som jag använt har misslyckats (dricka flaska, drink shaker och 3 x stål mjölk shake behållare.) Dett...

Fågelmatare från tråd & 2-liters flaska

Fågelmatare från Wire & 2-liters flaskaHär är ett enkelt sätt att återanvända en 2-liters flaska för att ge ett "smörgåsbord" för våra fina befjädrade vänner.2-liters Bird Feeder tar ståltråd och en 2-liters flaska och genom vissa vändningar...