Red Velvet Oreo Cheesecake barerSom jag har flera andra Red Velvet tema Instructables, du kan bara föreställa sig jag var i affären dagen efter utgivningen av röd sammet Oreos. När jag hörde att de skulle sälja dem, var detta recept första tanken kom att tänka. Jag gjorde vanlig Oreo cheesecake barer för min födelsedag och alla njöt av dem, med min kärlek av alla saker röd sammet, jag visste denna cheesecake skulle vara en favorit.

Jag föredrar att göra cheesecake barer eftersom så mycket som jag älskar cheesecake, en fullstor springform pan version är oftast lite mycket för mig. Och eftersom vi har oftast rester, jag föredrar något jag vill njuta av för ett par dagar istället för något så rik att en bit är tillräckligt.

Jag skulle göra dessa i mini hjärtformad springform kastruller för alla hjärtans dag, och för tailgating, skulle jag nog göra flera partier. Denna dessert kan arbeta för ändamålet, en romantisk kväll, eller som serverar en folkmassa. I själva verket skulle hade dessa släppts förr, jag har definitivt gjort dem för när Ohio State i fotboll vann National Championship förra månaden!

Jag älskar att göra en New York-stil cheesecake med en gräddfil toppning, jag hitta några tang kompenserar den cheesecake sötma för en bra balans, röd sammet Oreos är väldig söt, så denna toppning passar perfekt.

Dessa barer tar inte lång tid att göra och måste göras framåt så att de har tid att kyla. De ska vara perfekta eller uppätna av en varm eld för två, omgiven av en stor skärm tv, eller på en parkeringsplats, med några! Njut!

Gör 12 barer

Se Steg
Relaterade Ämnen

Red Velvet Swirl Brownies

röd sammet är min sylt. Jag vet att många människor är över det, men inte ett stort fan av choklad, beloppet i röd sammet desserter är perfekt för mig. Ostkaka har förmodligen varit min favorit dessert sedan jag började äta fast föda, och när jag såg...

Red Velvet Whoopie pajer (5 ingredienser)

Red Velvet Whoopie Pies är nästa upp på i köket med Matt. Dessa röd sammet sandwich cookies är otroligt lätt att göra, med bara 5 ingredienser. De smaka riktigt mumsigt och är billiga att göra. Om jag kan göra detta kan du göra detta. Gå ut och gör d...

Red Velvet Cake Frappuccino recept

Copycat Starbucks Red Velvet Cake Frappuccino recept kombinerar de utsökta smakerna av hallon och choklad i en härlig och vacker drink. Detta började som en Starbucks hemligheten Menu recept och infördes senare i butiker som en fläkt smak. Den hemlig...

Bakning Red Velvet Cupcakes med Cream Cheese Frosting

Om du är som mig, har du inte mycket erfarenhet i bakning. Red velvet cupcakes är lätta att göra och bara kräver ungefär en timme att göra. På samma gång, många människor tycker inte alltför söta livsmedel, dessa cupcakes ger en mindre söt alternativ...

Valentine's Red Velvet Whoopie Pies

Jag älskar whoopie pies! De är ungefär som Macarons' okomplicerad kusin. Så, utan vidare, jag ger dig: Red Velvet Whoopie Pies med en alla hjärtans Flare!Steg 1: Samla ditt material Här är en lista över alla ingredienser som du behöver, att göra Whoo...

Hur man gör en Oreo Cheesecake

Cheesecakes är läckra öknar som kan göras med alla olika smaker. Jag kommer att dela med dig hur man gör en läcker Oreo cheesecake som kan vara beredd på bara 30 minuter och redo i 6 timmar.Bakning öknar som cheesecakes är bra livsmedel att ha på fes...

Red Velvet hjärtat formade Whoopie Pies

jag har gjort Red Velvet cupcakes varje år under en tid nu. Men i år bestämde jag mig att prova något roligt och nytt. Det är alltid kul att göra något speciellt för vänner och familj (det sätter alltid ett leende på läpparna) och semester är den bäs...

Super Mini Oreo Cheesecake

vi alla har sett de gigantiska bitarna ostkaka lokala bagerier eller restauranger. De ser helt utsökt. Men då du tänker på det men många miles måste du köra om du vill bränna kalorier från att äta hälften av segmentet. Aldrig rädd, den Super Mini Ore...

4 år Baker visar dig hur man gör Vegan Red Velvet Cupcakes!

Inhabitats pytteformat, 4 år gammal konditor lär du dig att göra vegansk red velvet cupcakes i tid för alla hjärtans dag!...

Vegan glutenfri fig mini cheesecake barer!

Igår morse, hade jag de första 9 mogna fikon från mitt fikonträd! Så gjorde jag dessa skönheter från förra året! Nr-baka Vegan glutenfri mini fikon cheesecake barer! Du kommer att älska dem också! Kolla in dem!De göra en välsmakande mat gåva också! X...

Twix Oreo Cookie barer

I detta instructable, jag lär dig hur man gör Twix Oreo Cookie barer, dessa godis barer så super mumsig, enkel att göra och se till att imponera på dina vänner och familj. Twix barer är en av mina favorit godis, jag har en instructable om hur man gör...

Festlig Red Velvet Cupcakes

söker en söt behandla att ta till en insamling i år? Dessa red velvet cupcakes är helt enkelt läckra och lätta att göra.Steg 1: En snabb resa till mataffären och några grundläggande ingredienser från ditt skafferi är allt som behövs för denna underba...

Cheesecake barer

det finns inget riktigt gillar rik, krämig, sammetslen cheesecake. Med frukt, choklad, eller ens helt enkelt, dess bara söta nog med bara lite tang och är garanterat att göra någon smile. Genom att göra små lagom stora barer, kanna du behaga en hel f...

Starbucks Red Velvet och karamell Frappucinos

Vill veta hur man gör en Red Velvet och karamell Frappucino från Starbucks?Kontrollera ut detta instructable och om du inte vill läsa kolla in den bifogade youtube videoSteg 1: Samla dina ingredienserFör dessa drycker behöver du följande ingredienser...

Red Velvet Cake recept

Red velvet cake är min favoritJag njuta av det med cream cheese glasyrDet är otroligt mjuk och fuktigSteg 1: ingredienser 2 pinnar smör2 1/2 dl socker4 ägg3 koppar mjöl1/2 dl osötad kakao pulver1 tsk bakpulver1 dl mjölk2 uns röd karamellfärg1 tsk van...

Vegan Red Velvet Cake

detta stegvisa instructable för vegan red velvet cake är en läcker alternativ för traditionell röd sammet tårta. Om du är laktos intolerant, vegan, eller vet någon som är antingen, är detta recept perfekt. Och medan ovanligt, detta recept är nästan l...

Yummy Red Velvet barer

Dessa röda sammet barer är ganska enkel och Gertrud att göra. De skulle göra en stor semester behandla eller bara en efterrätt efter middagen.Råvaror och förnödenheter som behövs:1 stick mjukt smör1 låda med tyska choklad kaka mix3 ägg1 oz röd karame...

Valentine's Oreo Cheesecake

söta Valentine's treat. Göra det för du älskade en :)Ingredienser2 paket Oreos kakor (150 G/pck)S koppar smör (för The skorpa)¾ koppar socker250 gram CHEESECAKE:2 hela ägg1 tsk vanilj extraktT koppar grädde3 msk choklad sirapSteg 1: Gör skorpan Ta 1...

Frozen Oreo Cheesecake

detta är det mest episka fryst Cheesecake receptet! Det är så enkelt att göra, och det är så läcker! Det har ursprungligen gjorts med mag bisquites, men eftersom jag älskar Oreos jag försökt att en dag, och det är så bra!Du behöver:3 ägg1,5 dl ströso...