Balkong-vyn kameraDet finns inte mycket till detta Instructable, men det har förbättrats avsevärt stämningen i en sängliggande äldre släkting. Efter förlorar rörlighet, och spendera tid mestadels i sängen blev effekten av hennes humör mycket tydligt. Hennes största klagomål som jag kunde enkelt ta saknade hennes åsikt. Inom loppet av några minuter, hade jag sökt och beställde nödvändiga delar att installera en trådlös kamera till en av RCA videoingångar på sin tv. Med ett klick på en knapp bör kunde se vatten/fåglar/båtarna i realtid. Hon kallar det sitt fönster.

Avståndet från balkongen till rummet är ganska betydande, och den första kameran jag beställde (~ $40) kunde inte sända över det avståndet långt efter bara några månader. Den andra en jag köpt har arbetat lik en champagnen för väl över ett år nu. Om jag hade resurser, skulle jag använda ett trådbundet system för bättre bildkvalitet, men detta en fungerar bra. Det finns inga problem med IP-konfigurationer eller kapade signaler, det är bara en vanlig och enkel installation.

Och nu för en snabb rant: varför det är att kabelbolag sända Tom kanal signaler? Inte vi/de har råd att sända live eller inspelad video från exotiska eller inte så exotiska lokalbefolkningen för samma bandbredd? Det är en show, och jag tror det är på National Geographic som gör 1 timme flyovers av exotiska platser (som är awesome), men även stadsutsikt eller strandutsikt skulle vara en förbättring över 24 nyhetskanalerna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektrisk cykel med batterier i ram

detta är ett pågående projekt som jag har arbetat på med Autodesk Inventor. Det slutliga målet är att utveckla en design som gör att batterierna, som kommer att driva elektriskt, placeras inom ramen för cykeln. Bilden nedan är en återgivning av cykel...

MyRobot - DIY Robot

myRobot - DIY Robot Beskrivning:Inte har du alltid velat ha en robot? En som är överkomligt, anpassningsbara och användbara? En Siren produktioner och utvecklas apor, i samarbete med eBork Devs, är att bygga en öppen plattform som kommer utnyttja bom...

35mm kamera halv frame konvertering. Uppdaterad med bilder.

jag plockade nyligen upp en Vivitar IC 400 fokus gratis kamera vid en sparsamhet butik för $2. Jag planerar att använda sin enorma sökare för ett annat projekt men när jag tog det isär, jag märkte jag kan enkelt konvertera denna kamera till en halv-f...

Att göra en mobiltelefon kamera polariserande Filter från solglasögon

Så jag har mixtrande med idén att använda solglasögon linser för en mobiltelefon kamera filter eftersom jag spelade med DIY Dashboard omslaget och tog ett foto genom några solglasögon att illustrera hur solglasögonen minskas den mindre bländning av o...

Enkla hål för SLR kamera

någonsin känt din Systemkamera tar bilder för hög kvalitet? Länge för enklare dagar? Här är ett mycket enkelt sätt att göra en hög kvalitet, lätt att använda hål att ersätta din SLR lins.Steg 1: De rå materialen Du behöver tre saker för detta hål "li...

FPV skidglasögon med lokala till fjärrvisning växeln, med lokala infraröd kamera

Om du inte vill ta av FPV mask när du tar bort och landning med yout RC modell och sedan använda denna hemgjorda mask som har en switch för att ändra fram och tillbaka från vyn FPV ögon Visa. Detta görs alla hem och har en infraröd främre kamera kan...

Göra innehållet för DODOcase använder en 3D-telefon/kamera

Jag har en 3D-telefon med en 3D-visningen. Som ni kan se har på bilden ovanför två objektiv för en vänster och höger bild. Tidigare, om jag sköt en 3D video, hade de flesta av mina vänner att titta på det på min telefon. Nu kan alla mina vänner med e...

Fasta ämnen FILTER - del av en aquaponic balkong GARDEN design

Aquaponic fasta FILTER - balkong trädgårdAquaponic fasta FILTER är en komponent i ett lager aquaponic balkong enheten System (se i bilderna ovan). Detta instructable att dokumentera bygga av fasta ämnen filtret och refereras i montering anvisningarna...

Hur man gör en mobiltelefon / iPhone kamera Boom och stativ

projekt att bygga är kul, men det är ännu roligare när du kan dela dem med andra människor. Jag letade efter ett sätt att använda min iPhone kamera för att videofilma vissa av mina hantverk projekt men kunde inte hitta vad jag behövde, så jag bestämd...

R/C anka bulvan-kamera hacka

detta är ett roligt projekt som kombinerar billiga komponenter för att skapa en instructable som kan ge spännande upclose video och ljud på någon kropp av vatten. Detta är en enkel gräsand anka bulvan som har radiostyrd framdrivning, och en trådlös v...

IP-kamera babymonitor

jag var shopping igår med min fru på en stor butik som vänder sig till blivande mammor, och blev chockad att se hur dyrt baby bildskärmar var. De spelar en video försöker pracka på bildskärmen som kan ses från en tablet PC, eller telefon och kostar u...

Låsa upp hemliga kamera dragen Canon inte vill du veta

Kanske några av er vet inte, men du kan enkelt lägga till en hel massa nya funktioner till din Canon DSLR.Kameran kommer att kunna använda vissa funktioner på ett mycket dyrare DSLRs.Canon vill sälja nya kameror, så de gör inte denna funktioner tillg...

Bärbar kamera kran bas

i detta instructable jag bygger en kamera kran bas för kamera kran kommer jag snart att bygga. Cahllenge var för att kunna göra hela enheten får plats i bakluckan på min bil och lätt transporteras till plats.Jag har hittat en hopfällbar gåstol... $4....

Kamera-mikroskopet adapter för mindre än $15

göra en Mikroskop adapter för SLR och DSLR kameror och lär dig att få rätt exponering medan du använder den.Steg 1: material Behöver du följande material, de flesta av dem är ganska billiga och kan köpas online eller på någon järnaffär, jag gjorde de...

Kamera Dolly (tech shop)

vår high school har en digital media produktion kurs och inte hade en dolly. Med de verktyg och expertis av tech shop (techshop.ws) satte jag ihop en grundläggande kamera dolly i ett par helger.Det finns en stor variation i kommersiella pro-stilar. D...

Hur man filmar en timelapse på en punkt och skjuta kamera

För min särskilda kamera, det finns ingen set funktion märkt "timelapse" men, det finns en inställning som gör att bildruta för bildruta kontinuerlig skytte. Viss kameran jag använde för detta är en Canon Powershot Elph 330 HS. Detta bör fungera...

Raspberry PI kamera Spinner 3D Print

Detta Instructable är för en 3D tryckta kamera-spinner modul för Raspberry PI kamera ombord.Som en del i ett större projekt (en bärbar Raspberry PI dator) behövde jag ett sätt att genomföra en främre och bakre inför Raspberry PI kamera ombord.Montera...

Photobooth makro photobucket med hjälp av en webbkamera (ingen kamera)

Ja, jag vet att detta ser ut som "det inte kan vara så här enkelt"...Där är kameror, batterier, bakgrunder, stativ, kameran fästen, fokus tekniker, dyra lampor, reflexer, diffusorer, storlåda, lång konstruktion gånger, kostnad och svärord försök...

Quadcopters - fånga vyn

Ett knep att se till att du får det bästa skottet i din omgivning är att använda en quadcopter utrustad med en kamera. Omkring 400 fot hög flykt kan du Visa hela landskapet. Genom detta instructable jag visar hur jag ändrade en Syma X5C-1 för att bär...