Ballong Fin lampaDetta är en 3d tryckta lampa som ser ut som en ballong.

Lampan har en fin design som skapar ljus och skugga påverkar.

Det finns hål i toppen av ballongen som tillåter små former av ljus att projicera på taket.

Lampan är tryckt i tre delar; lampskärmen, lampan lägre och cellen triple base (så kallade som rymmer tre LED stjärnor).

Lampans kräver någon lödning och en liten församling

Se Steg
Relaterade Ämnen

Roten lampa

en fin lampa gjord av en död Gran rot, en lampskärm och kopparrör.Eftersom jag bor i Europa och all hårdvara är i cm/mm brukar jag använda den "tum" standarden. Även ursäkta min engelska och alla misstag.Steg 1: Material och verktyg Materials:-E...

Lampa av episka minnen

var en trevlig helg projekt: att använda vissa 10-åriga bilder för att göra en fin lampa till mitt rum.Beaktansvärda iakttagelser:-Jag använde 7x7mm tjockt trä stavar som en ram... men skulle ha varit smartare att använda 1 cm tjocka fyrkanter efters...

Teslas Angelpunk skrivbord lampa natten ljus

jag hittade denna unika ängel bas egentligen inte säker vad det kom bort av, jag betalade 1 dollar för det på min lokala loppis. Jag trodde kanske det var silver och tog en chans för en dollar. Det var inte Silver, men det var faktiskt potten metall....

Egen belysning lampa

min bror gifte sig på Halloween, och temat var familjen Addams. Att vara farbror, beslöt jag att gå som gro och gjorde en fin lampa som jag kunde sticka i min mun och lysa upp. Detta är ett ganska enkelt projekt som kan genomföras på en timme om du v...

Hur man gör en Pac-Man ghost lampa

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en Pac-Man ghost lampa.För att vara exakt, kommer vi att skapa små ghost lampskärmar för att förvandla en tråkig spotlight system till en stor snygg Pac-Man tema lampa.Du behöver:-plastflaskor...

Pipe-lampa

hittade några kvar över röret, några kopplingar och glas vas.kombinerade en fin lampa. (sjuk tror)Steg 1: Delar som behövs anslutning rör koppling vasen är gjord av en pvc endcapvissa koppartråd för dekorationelektrisk tråd-plug-switch set och en pas...

Dim lampa för alkemisterna

Här är en annan instructable för alkemister - med min älskade neon glow lökar (åtminstone jag redan lärt mig sitt namn, tack vare min commenteers). Tja, skicka jag vissa tydliga bilder av det att känna igen denna del, eftersom det är mycket viktigt a...

Italiensk Moka lampa

jag hittade en stor (8 espresso) gamla Bialetti moka kaffebryggare och tänkte använda den med den en fin lampa fixtur jag hittade för 4 € i en butik för att göra en fin lampa. Resultatet är vackra, och det kostade bara 10 € plus roligt i en kall lörd...

Sallad skål lampa

ibland en design presenterar sig så uppenbart att det verkar onödigt att förklara i en instructable. Som hände när jag var ute efter en fin lampa ovanför matbordet. Jag sökte på internet och flera butiker men kunde inte hitta något till min smak.Seda...

Stand Lamp

Hello,Detta instructable är lite mer komplicerat men också inga problem att göra med lite tid och kanske lite hjälp.Det svåra är att du behöver en svarv maskin om du vill göra det samma.Jag använder några konstigt och även bli sällsynta delar, så it´...

Flaska lampa

skapa en trevlig omgivande middagsbordet ljus med drink flaskor.Steg 1: material få en passande, fin lampa och några plexiglas eller trä om du lämnar sågning formen där flaskorna går i.Steg 2: ritning av formen att skära utOm du har möjlighet att las...

3D tryckt jorden lampa

För detta projekt jag använde skapat en cool inredning. Med en 3D-skrivare och vissa glödtråden är en prisvärd och enkel tillbehör att lägga till deras skrivbord, som ett tillägg till ditt hem, eller du kan även hänga den som en fin lampa med ett par...

Arduino vägg lampa

Så, jag har alltid velat ha en fin lampa vid sidan av min säng, något enkelt med ut några knappar.Naturligtvis skulle detta innebära att det skulle vara trådlöst. Jag ville också använda den från min säng men får inte ur sängen för att stänga av. Så...

Namn i ljus! Tja, initialer åtminstone.

Eftersom jag och min flickvän råkar ha samma första inledande, jag trodde det skulle vara ganska coolt att förevigar den i ljus, precis som Broadway! Plus, skulle det göra en fin lampa till vardagsrummet!Steg 1: delar Först av allt jag hade att räkna...

Touch Sensitive RGB LED Mood Light

Jag ville alltid verkligen en cool LED Mood Light, men alla jag har sett på Instructables använder IC: s, och jag hitta IC: s ta ut några av roliga för att bygga kretsar. Det är anledningen till att jag designade denna lampa. Jag ville också se till...

Ge gamla fula lampor nytt liv

i detta instructable du lära dig att förvandla din gamla, fula, guld eller mässing färgade lampor till en modern användbara lampa.Efter bryter båda mina lampor i vardagsrummet, bestämde jag det var dags att köpa några nya lampor. Aldrig ha gått lampa...

Precision aktivitet lysdiod

ibland behöver du lite mer ljus på precis rätt ställe, kanske inte mycket ljus men just där du behöver det - en lösning är denna precision LED uppgift ljus. Jag byggde min första eftersom trots en fin lampa på min bandsåg maskinen kastar en skugga på...

RGB projektion ljus

Denna LED-lampa är en enkel belysning projekt som återanvänder en tre färg LED ljus och monterar det i en tub att skapa en färgglad projektion ljus som ser bra ut när pekade mot en vägg.Efter dessa principer, kan du ta projektet i många riktningar. F...

Corona dockningsstation väggen från repor (med hem inbyggd högtalare)

jag bara lekte med idén att göra en iPod-dockningsstation, skiljer sig från dem som du ser nästan överallt nuförtiden.Så efter att ha sett somwehere en design för en lampa som gör ljuset genom sin omkrets istället som direkt, hade iI idén att göra Co...