Banana Rom kokos Dessert - mikrovågsugnDetta instructable är nog för 1 som serverar endast

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dessert - mikrovågsugn Apple recept

Crazy Matlagning idé. Mitt lilla experiment för att få en efterrätt.Idag ska jag visa dig matlagning recept hur man lagar en äpplen i mikron.Ingredienser: äpple, druvor, choklad, valnöt, kanel.Välkommen till min YouTube-kanal för mer fantastiska idée...

Inte smälta mikrovågsugn Popcorn glass behandlar

ta gourmet till en helt ny nivå! Dazzel din gäst med denna tabell tilltalande Guest Wowing, kul äta, nr smält glass behandla! Detta recept är snabb att göra, lätt att göra och gott att äta.Steg 1: Saker du behöver för fruktglass Det är mycket fördela...

2 minuters Chocolate Chip mikrovågsugn Cookie

Okej, vem älskar inte en varm, sentimental, choklad-chippey cookie? Visa mig den personen. Du kan inte, kan du? Det beror på att personen inte existerar.Alla älskar en chocolate chip cookie. Kanske det påminner dig om din barndom, kanske är det socke...

8 - minuten mikrovågsugn Apple Pie

det har kommit till min kännedom att mikrovågsugn dessert Instructables blir mycket populär...Här är två av dem, en är en tårta & den andra är en brownie. Eftersom Instructables är så populära beslutat jag att ta fram det gamla mikrovågsugn äppelpaj...

Pondant Au Chocolat - med mikrovågsugn

Du kan göra det med mycket enkla ingredienseroch enkelt med mikrovågsugn.!Ge det ett försök om du gillar en dessert med kaffe eller te :)Steg 1: Vad du behöver är...Choklad (mjölk eller mörk), 90 gSmör, 30 gÄgg (vanlig storlek), 1Socker, 1 mskKakaopu...

Lava skivan kaka i mikrovågsugn

sockerkaka med choklad härdat skiva? Du borde prova detta recept.Denna maträtt är gjord med saker jag hade rester i min hem lite är det fortfarande värt att försöka :)Steg 1: Ingredienser för kaka jag skulle föreslå dig att använda komplett kvantitet...

Enkel mikrovågsugn kola

Mitt namn är Maverick12 och jag är en choco-holic. Jag älskar choklad. Varje enskild dessert jag tror jag någonsin har gjort har varit choklad. Jag började göra detta fuskverk i college eftersom det var snabbt och enkelt. Jag skulle kunna piska det u...

Mikrovågsugn i ugn Gluten-mejeri-ägget gratis Brownies

Choklad brownie receptet är perfekt för dem som har flera allergier men ändå vill ha något gott att tillgodose deras söta tand. Detta recept är gluten fri, mejeriprodukter gratis, ägg gratis, soja fri, nut gratis, men ändå flexibel för ersättningar....

Granola Bars - mikrovågsugn

Lätt att göra, lätt att packa.Steg 1: Ingredienser och metod 1/2 kopp margarin/smör8 paket (eller mer om du önskar) low calorie sötningsmedel (eller vanligt socker, 1 paket är lika med 2 tsk tror jag)1 1/2 kopp snabb havregryn1/4 kopp ljus majssirap...

Palmsocker äppelmos - mikrovågsugn

Stora som är eller på rostat bröd eller även för cookie/tortila chips dip!Detta är för enda portion men kan dubbleras enkelt :)Steg 1: Ingredienser och metod 2 äpplen, skalade, kärnhus, skivad1/2 tsk kanel1 msk kokos palmsocker (eller vanlig eller br...

Mikrovågsugn citronkaka

Denna mikrovågsugn kaka är bäst av alla mikrovågsugn kakor jag någonsin haft! Det smakar helt underbart. Citronen ger det en bra smak. Det är svårt att tro det gjordes på mindre än fem minuter! Jag verkligen vilja något citron, det var lätt att göra...

2 minuters enkel mikrovågsugn Cupcake

eftersom ibland vill bara en cupcake, inte 24. Och ibland vill man kunna äta 7 minuter från när du börjar tänka på det, inklusive prep arbete och tillagningstid. Denna enda portion mikrovågsugn choklad cupcake tar ca 5 minuter för att förbereda och 2...

5 min mikrovågsugn weetabix tårta

Weetabix är en av mina favorit frukost objekt. Jag äta brukar det med varm mjölk och choklad sirap. Det är hög i fiber och bra för barn. Denna gång jag ska göra sin tårta version. Hoppas du gillar det...Steg 1: 1. du kommer att behöva - 1.2 Weetabix...

Lätt Koolaid mikrovågsugn ull färgämne teknik

lätt dye projekt för att använda på protein fibrer som ull och silke. Använd din mikrovågsugn och i några minuter har konst redo fiber för tovning, vävning, spinning-projektet ready!Det är så lätt! Det är bara inte kunde bli enklare! Om du har några...

Mikrovågsugn färgning på Silk

Mikrovågsugn färgning är roligt och snabbt och jag har experimenterat med olika sätt att vika, vrida och scrunching sidentyg skapa lätt tie dye mönster utan behov av någon binda! Jag använder steam fix färgämnen av Dupont som ger super intensiva färg...

En mikrovågsugn hjälper rotera inomhus OTA antenn

Att trycka på i min strävan att vara kabel gratis för O.T.A. TV-tittande, har jag funnit att min antenn måste roteras 3 olika punkter för effektiv mottagning av alla kanaler jag kan ta emot. Hela sortimentet är mindre än 180 grader, så jag var som vi...

Fantastiska mikrovågsugn potatis påsen!

Förra sommaren jag hörde att matlagning potatis i en mikrovågsugn potatis påsen har fantastiska resultat. Jag var tvungen att prova. Jag var mycket nöjd med experiment! Jag håller med recensioner om mikrovågsugn potatis påsen. Om du letar efter en br...

Enkla doftande ljus av mikrovågsugn

Gillar du inte komma hem till ett trevligt, doftande, levande ljus rum? Tja, kan du ha den fantastiska känslan varje dag med en snabb, enkel, mikrovågsugn ljus. Gör din egen personliga ljus mitt i bekvämligheten av ditt hem. Vi kommer att ta dig igen...

Bygga en mikrovågsugn transformator hemlagad Stick/båge svetsare

jag hade ingen idé att göra en DIY svetsare skulle vara så lätt att göra. Och det är ganska mycket gratis!Dessutom är stick svetsare får du definitivt bättre än anycheap kommersiella svetsare kan du köpa.Varför är denna hemmagjord sak bättre än något...