Bänk och PlanterDetta är den nästan färdig kombinationen av ett hörn bänk och Planter. Det finns faktiskt två bänkar (120x40cm) och ett mindre, hälften i längd (60x40cm) kombinerat med en planter (40x40cm), som kan placeras i trädgården eller utanför ger möjlighet att fixa dem i ett "L" forma eller hålla dem oberoende och gå i vilken position du gillar runt. Du kan inspektera en mycket enkel plan i xls, men i beror på bredden på brädorna du kan anskaffa ut eller typ av trä. Använd dina egna kreativa idéer och hittar du en hel del lösningar för att bygga asimilar en.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man förbereder och plantera en blomma säng

Jag älskar både blommande växter och snittblommor – se dem i trädgården eller i en vas i huset gör mitt lilla hjärta smattra på ett mycket bra sätt.Detta är hur jag förbereda & plantera en blomma säng under våren att säkerställa en oavbruten upplopp...

Odla och plantera plantor i plastflaskor

i de flesta fall Rotknölen av plantor är allvarligt skadad vid transplantation. Odlas i mer eller mindre idealiska förhållanden i klassisk Plastpåsar i en plantskola, transporteras de till fältet, där påsarna är uppskuren och Rotknölen ungefär hanter...

Trevligt att lukta Hybrid inomhus komposten och Planter

Jag ville starta en före komposten i köket, men jag visste att min mamma förmodligen inte skulle uppskatta lukten.Jag hade tittat på flera instructables på kök/inomhus kompostering och terrarium byggnad. Inomhus kompostbehållare verkade använda kolfi...

Faux sten bänk och Planter

Jag beslöt att börja fixa bakgården i år, men jag ville göra något lite mer kreativa än bara en krukväxt eller två. Så jag gick söka på nätet för att lära sig skapa faux stengolv och väggar och försökte lära mig alla tips och tricks kunde jag på kort...

Hur man blöt och plantera ITTY-BITTY frön

En gammal, inte-mycket-hemliga knep trädgårdsmästare har är att blöta frön över natten innan plantering. det mjukar upp utsäde pälsen och gör fröna gro 2 eller 3 gånger snabbare än normalt. Jag är fruktansvärt otålig, så jag alltid suga min frön. Och...

Papper-grön ett nytt sätt att återvinna och plantera

detta är såvitt jag vet en originell idé av plantering medium som är inte har utvecklats för närvarande eller under utredning.Därför (och tills någon sonder mig annars) jag är utvecklare av anpassning och rättigheter denna idé är för allmänt bruk och...

Krukor och plantera örter för nybörjare

Första sak kommer du att behöva samla leveranser. Du behöver:-En liten påse krukväxtjord-4 krukor och vatten plattorna (vatten brickor kommer normalt med krukor)-Vid minst fyra olika färger vatten bevis färg-Penslar-Vatten, disponibel cup, papper han...

Bygga en PVC och bambu utsäde planter

trädgårdsodlare och jordbrukare kan spara ryggen och plantera frön utan framåtböjd över när de använder denna handgjorda utsäde planter. Thai ris jordbrukare hade ett finger med i designen, men det kan användas med andra frön.Seeder byggs från billig...

Ultimate Robo-Planter (med ljus och avtagbara anti spill modul)

(Om du gillar mitt projekt, snälla rösta på mig. Tack!)Mina damer och herrar, jag ger dig... min ultimata Robo-Planter!"Men Mario" - ni kommer att säga - "vi har sett din Robo-planteringsmaskiner innan. Inte illa och mycket ekologiskt, men...

Plantera en skog med hjälp av icke-återvinningsbart tetrapack kartonger, payback några av syre du har använt och ge något till framtida generationer.

Använda de icke-återvinningsbara tetrapack kartongerna för att plantera ekollon.Den perfekta julklappen.Om du börjar plantera ekar nu,...(om du inte är riktigt gamla, infertila, fängslats eller drabbas av en hemsk olycka eller försvagande sjukdom),.....

Bygga en växter Vs Zombies Planter

jag hade denna gamla Nintendo GameCube som tog upp något utrymme inne i min garderob så jag bestämde mig att antingen kasta det eller använda den för något. Inte vill slösa något gick jag med det senare. Det kom ut ganska häftigt, om jag säger så sjä...

En gratis utbud livsmiljö för Mellers och andra stora kameleonter

detta instructible kommer att visa dig hur vi konstruerade och tillverkade en frigående livsmiljö för vår sällskapsdjur Mellers kameleonter. Mellers kameleonter är en bestämt stor art, växer nästan två fot i längd. För att ge dem det utrymme de behöv...

Benfria 2: Off en Wall (benfria till väggen Plant)

Förkunskaper:Du måste veta hur till benfrittSaker som behövs:SkateboardVäggSteg 1: Ride Det första steget är att åka upp till ditt mål, som i detta fall är väggen. Du kan gå någon fart som du är bekväm med. Jag gå brukar en medellång hastighet, men f...

Sy tabell vände Planter

Återanvända en gammal sybordet är ett super enkelt projekt som alla kan göra. Jag ser sömnad tabeller hela tiden till salu på secondhandbutiker och i annonser - vanligtvis säljer för mindre än $40. Total tid för mig att slutföra projektet var 4 timma...

I trädgården: Hur att designa och bygga en bakgård trädgård webbserie: Del1

Är du intresserad av eller undrar hur att odla och plantera grönsaker? Starta en hem trädgård är ett roligt och mycket givande hobby. Vare sig du är en urban trädgårdsmästare eller i en miljö med massor av öppen mark, att skapa en köksträdgård är möj...

Cedar dubbel fågel hus planter

jag hade några kvar över cedar bildar ett jobb så här är vad jag gjorde med det en dubbel fågelholk och planter. Lätt att bygga jag använde en compound geringssåg och en tabell såg men en hand såg på ceder skulle skära fint.Hoppas du gillar.Steg 1: S...

Hur man skär en flaska med sträng och nagellack remover!

En underbar användning för en glasflaska är en behållare. Emellertid en behållare kan endast innehålla det som kommer att passa i hålet. Denna lösning till hur man skär en rimligt bra klippa, snabbt och effektivt i en vin glasflaska kommer att instru...

Anpassade formad planter låda ur gamla tunga-i-grove styrelser

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en planter låda ur gamla tunga-i-grove styrelser (eller nya om du gillar) att du kan utforma för att passa sidan av ditt hus.Jag för närvarande fordonsreparationslackering min veranda golv (kan...

DIY PVC Planter!

Detta kommer att förvandla din gamla planter till en dubbeldäckare planter!Steg 1: Saker du behöver:En stolpe att hålla planter (bild ovan)En pipaHeavy Duty limEn tall planterSteg 2: Få ut din lim och limning röret på insidan av botten av planter.Se...