Bärbar Laptop stativ tillverkat av visitkort och ett ark papperMin rygg och nacke började skada från använder min laptop så jag bestämde mig att utforma en laptop stand att eliminera några av stress. Mina krav: billigt och bärbara.

Min lösning? Gör en monter från ett ark av papper och visitkort.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laptop stativ tillverkat av pvc-rör

Hi det!Jag fick denna idé från en Internetbutik som säljer tillbehör för bärbara datorer.De material som används är vanliga vattenledningar PVC. totala kostnaden översteg inte $5,00 USA här i Filippinerna.Du behöver 6 st. 1/2 PVC armbåge, 2 st. 1/2 a...

Koda data i 2D på T-shirts, visitkort och klistermärken!

QR koden (http://en.wikipedia.org/wiki/QR_Code) är en 2D-streckkod används för att koda rättvis mängden data i ett slags 2D streckkod. Denna kod kan sedan läsas av mobiltelefoner eller streckkodsläsare. Mitt val är för QR kod som det är en av de mest...

Laptop stativ

min netbook är stor; Det är små, bärbara och har tillräckligt med juice att göra allt jag behöver när jag är på väg. Det har dock varit gånger där jag måste utföra arbete i ett visst område och det finns ingen reception eller lämpligt utrymme att stä...

Papper laptop stand, den billigaste laptop stativ möjligt.

jag råkar älska quake3, och ganska orolig för min MacBook hållbarhet.Jag aldrig få för sig att köpa dessa laptop stativ med fans, eftersom MacBooks har inga hål alls på dess botten. Jag tänkte att de halv-bollarna kanske skulle böja min laptop konkav...

10 minuters Laptop stativ

efter att en av de $30 prefab plast laptop stativ tillbaka på en butikshyllan började jag tänka på ett enkelt sätt för att få liknande funktioner utan slöseri eller kostnader. Rotade runt min lokala affär jag kom över materialen som behövs för att by...

3D tryckt bärbar Laptop Cooler Pad

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Denna smarta lilla laptop kylare är ultra portabel och lätt att använda. Perfekt för r...

CD-stativ tillverkat av gamla kasseras CD

detta är en annan post post vi lära dig att göra en vacker CD stativ tillverkat av gamla kasserade CD-skivorKontrollera den steg för steg hur man gör det i VOQ blogg: http://www.viraroque.blogspot.com/Vi visar det enkla, kreativa och lätt-att-göra-pr...

Göra en bärbara streckkodsläsare med en arduino och en cuecat

runt om vänden av århundradet, det var ett företag vars affärsmodell ingår ger bort gratis streckkodsläsare som emulerar tangentbord. En relativt enkel mod till dessa cuecat skannrar bort krypteringen och gjorde dem lämpliga för skanning av streckkod...

Trä laptop stand som ser snygga och moderna

DIY trä Laptop StandFull tutorial finns på YouTube härhttps://www.youtube.com/watch?v=nye3NRyQmj8Göra detta trä laptop stand att ser eleganta och moderna, denna video visar dig träbearbetning tekniker inklusive använder en router tabell och tillämpa...

Ultimate bärbar strömkälla: Axim, PSP och USB-laddare allt-i-ett

min första Instructable beskrivs hur man bygger en kompakt strömkälla som kan driva en Dell Axim Handdator från 8 AA batterier för långvarig användning på långa resor. Det används en enkel 7805 regulator och några kondensatorer för att filtrera makt....

Starta en brand med stålull och ett batteri!

Denna video visar hur lätt det är (bara vänta bloopers i slutet för att se hur lätt) att starta en eld med en bit stålull och ett 9v batteri!...

Sand låda med lock som öppnar i bänk och ett tak

Tack för att kolla mitt projekt. Jag ska försöka att göra dessa instruktioner så enkla som möjligt om någon vill bygga detta. Fråga om du har några frågor.Detta är en 4' x 4' x 6' sandlåda med lock som öppnar till bänkar och ett soltak för skugga. To...

Kraftfull trianglar och sfärer: papper plattan Buckyballs - 1: a klass knorra - vecka 7

"Kraftfull trianglar och sfärer: papper plattan Buckyballs" är den sjunde lektionen i 10 i veckan Tinkering serien erbjuds till första klass studenter. Med hjälp av vardagliga material i öppna projekt, omvandlar vi vanligt till det extraordinära...

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

Star Trek Pin! från en Nickel och ett kopparrör

Nyligen har jag lära sig massor av kunskaper från alla andra författare här. Speciellt tack till en av mina favoriter, Mrballeng, som förtjänar mycket av äran för de metoder jag har använt. Detta instructable är typ av en mashup av hans teardrop häng...

Penna Shooter med hjälp av endast en penna och ett gummiband

Du behöver bara en penna och ett gummiband. Det är så enkelt.Steg 1: Att göra pennan skytten Ta isär pennan. Sedan knyta gummibandet runt ena änden, som visas.Steg 2: Skytte penna skytten Peka inte på människors ögon. Eller människor i allmänhet. Det...

En tidning gjord från en bok och skräppost papper

i höstas min dotter och jag tillbringade en månad att göra hantverk tillsammans! Hon älskar att journalen och visade mig de tekniker som hon använder när hon gör dem. Jag har sett dem i butik kostar drygt femtio dollar! Jag gjorde detta till en för h...

Hur man gör en skruv och ett gängat hål i 123d Design

Om du gillar mitt arbete så Överväg att gå och donera en liten mängd pengar till mig att hjälpa till att finansiera en öppen källkod tabletter jag arbetar på ett framtida projekt.http://www.Gofundme.com/Rpitablet-Tack---------------------------------...

Bärbar Laptop laddare (billigt och lätt)

Ladda din bärbara dator med billig 5 volt mobiltelefon batterier! Få crazy långvarig makt var som helst, flygplan, tåg, djungler! Det är också bara ca $5 mer än en vanlig mobiltelefon laddare. Den totala kostnaden är endast om $10-$30!Du behöver inte...