Bästa iPod fall någonsindu kanske tror så är en annan iPod fallet instructable, men ärendet iPod är tillverkat i en Altoids tin och har tyg i sidan så det inte kommer att repas. Den har även ett hål så kan du lyssna på din iPod och fortfarande är i fallet så om det faller ingenting kommer att hända med det, även när du inte använder din öronsnäckor och Pod det passar i den. (detta är min första instructable så hänga där) Denna iPod fallet fungerar bäst om du har en iPod Nano eller Shuffle Vänligen rösta på mig i THE POCKET SIZED tävling också alla säger mig att denim repor det inte ens röra skärmen eftersom det inte finns utrymme på skärmen bara för botten och det inte repa.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa iPod/iPhone Car Mount/Dock någonsin

frågan: har du någonsin varit körande längs och sade till dig själv, "det är för lätt. Jag behöver något att distrahera mig. Kanske jag kunde titta på en film." Då kan detta projekt vara för dig.Jag bestämde mig att göra denna bil docka för alla...

Täcka belägger med metall iPod fall

förra veckan satt jag med ett par av mina vänner visar upp min nya iPod när en av dem frågade om jag hade ett fall för det ännu. Jag svarade att jag inte, men det fick mig att tänka. Jag bestämde mig för jag skulle göra mitt eget fall. Så fort jag ko...

Nya och förbättrade fem tuggummi Ipod fall (för NANO 3G)

Tomcat94 postat nyligen en Ipod fall av en fem tuggummi Wrapper. Jo jag bestämde mig att göra något liknande, men för en Ipod Nano.Steg 1: Samla ditt material! Du behöver: en Ipod Nano. Sax, X-acto kniv. Och fem tuggummi Wrapper.Steg 2: Nästa, bort i...

Allt i ett ipod fall (alla ipod)

detta är en ipod fall sak jag utformat att det är ett måste göra! och det är mycket lätt och inte mycket många material som behövs!Steg 1: material Materials:Paper board (tunn papp)limpistol och limtejpiPod originalkartongIcke slip/klibbiga pad (fick...

Hur man gör den bästa BLT. Någonsin.

Gillar att äta god mat? Gillar du att äta god mat som är snabb och lätt att skapa? Hatar du gör alla dina rätter smutsig och letar efter en en pan-lösning till middag? Bacon? Ost? Ägg? Behöver jag egentligen säga mer? Om än kom du till rätt ställe! E...

K'nex iPod fall

Hej därDetta är en pistol formade iPod Touch 4th generation fall gjorde jag ett tag tillbaka.Det är en grundläggande gummiband pistol, med två ratchets, en tumbhole stil grepp och några andra funktioner som anges nedan:-Falska laddning handtag (kredi...

Cykel Innertube iPod fall

jag gjort detta iPod fall (för en iPod Touch) ut gamla cykel innerslangar och färgrutor av ultrasuede som jag hade liggandes. Jag lade också till en liten slinga för min infällbar hörlurar att koppla in. "Quiltning" de två materialen skapat till...

Den bästa Turkiet Sandwich någonsin

alla kan göra en kalkon smörgås och, sanningen ska fram, någon kunde göra Den bästa Turkiet Sandwich någonsin. Verkligen, det enda som står på någons sätt är att de förmodligen inte ännu vet hur. Det är där denna guide kommer in. Jag ska försöka att...

DIY fuska penna! Bästa fusket penna någonsin!

DIY fuska penna! Bästa Cheat penna någonsin! - De mest fantastiska hem videor är här göra dina egna fuska penna...

TI-30 iPod fall

har en gammal TI-30 liggande? slutat använda det eftersom du har uppgraderat till en grafritande miniräknare i årskurs 9? också lägga tillbaka det i fickan, som en iPod fall!Steg 1: verktyg allt du behöver för detta är en TI-30, en iPod, lite tejp (n...

Bästa grafiska effekter någonsin!

Titta på alla de bästa grafiska effekter någonsin tagit från olika platser. Alla dessa bilder är av hög kvalitet och ser bättre ut i HD....

Den enklaste, billigaste, enklaste iPod Amp någonsin

detta är den enklaste och billigaste amp någonsin. Bara två material och är din iPod (eller mp3)! Kvaliteten kanske inte är lika bra som de andra Instructubles som tar en massa komplicerade material eller lagra köpt högtalare men det är bra och billi...

Altunes, The Altoids tin iPod fall

detta Instructible är om hur man gör en Altoids fall som skyddar din iPod eller mp3-spelare och få det att se Minty färska!!!allt du behöver är en fil, Altoids tin, svamp, lim och ett multiverktyg!Steg 1: borra hålet och fil Sätta din musikanläggning...

Den bästa papper flygplan någonsin

Hej alla. Idag kommer jag visa dig hur man viker upp ett pappersflygplan. Detta är inte bara någon pappersflygplan. Det är faktiskt verkligen den bästa pappersflygplan någonsin!Steg 1: Material som behövs Behöver du bara ett ark med A4-papper. Att hj...

Enklaste Ipod monter någonsin

detta är den mest enklaste ipod står någonsin. Det är bara 16 grundläggande bitar! Du bör ha en grundläggande inställda på att göra detta.Steg 1: Dessa är viktigaste, öh, sektioner av stativet.Steg 2: avsnittet anslutning en. du ansluta 2 med 4 och s...

Ännu en iPod fall

vill du få lite mer skydd för din iPod som det psuedo sammet sleve? Har en extra strumpa? Vad sägs om en låda fräs och en gammal vattenbehållare? Tja... du är i verksamheten. Följ dessa steg mot homeade iPod skydd.Steg 1: Jaga och samla Vad du behöve...

Nr-sy kände fodrad silvertejp iPod fall

detta är precis vad namnet antyder. Det kommer att skydda din iPod från vissa faller och många repor. Det kan även anpassas med ett bälte loop eller extra fickor för hörlurar och/eller iPod står. Detta är bara den mest grundläggande formen.Steg 1: ma...

BÄSTA FRI PAPPERSFLYGPLAN NÅGONSIN!!!

Detta är verkligen det bästa planet någonsinSteg 1: Materiels Behöver du:8,5 x 11 tum papperlimSteg 2: Steg 1-7 1. vända papperet vågrätt2. Vik på mitten så det finns en linje genom mitten.3. Vik.4. Vik för att skapa en punkt.5. Vik spetsen på planet...

Bästa ryggsäck någonsin!!!

Någonsin bli uttråkad av din gamla tillbaka pack? Väl kommer inte du vara något mera när du har gjort en ny på bara några sekunder!Steg 1: Komma igång Först måste man samla ditt material. Du behöver några denim tyg brodertråd, ett broderi nål, en sym...