Batman gips projektHej alla!
Detta vardagsrum vägg väggmålning skapades med ett utmärkt material som används inom bygg- och remodel känd som lapp gips. Njuta av.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Giant gips (dinosaurie) påskägg

dessa kommer att blåsa i sinnet hos ett barn på påskmorgonen och är en rolig eftermiddag projekt. Jag gjorde dessa för en video jag sköt. Vi behövde stora ägg som jag kunde sätta en hand innanför och bryta av, och dessa fungerade fint. Men jag tyckte...

Gips Baby fötter

här är hur jag gjorde mina söner baby fötter för gåva att ge. Hoppas någon där ute kan använda detta.Jag hade ett helsike för en tid att räkna ut vad du ska använda som en mögel. Jag trodde av lera, men det är för hårt. Jag försökte foam clay, men de...

Faux Fantasy dörren

För fairy eller sprite? (Denna dörr är precis rätt!)Om fantasier är vad du söker sedan följa mig och ta en titt!Jag vet inte om dig, men fantasy gör verklighet uthärdligt.Oavsett vad, fantasy du gillar, spelar en dörröppning alltid en särskild roll,...

Dremel en Batman skum styrelsen mästare för en gips mögel

detta kan vara lite sent för Halloween i år men om din på mig du behöver några praktiken och hoppa på nästa år. Det viktigaste verktyget jag använde var en Dremel så jag beslutat att ingå detta Dremel tävlingen, vad hech, höger? Detta skum styrelsen...

Batman EVA skum returer/Dark Knight Hybrid Suit Full bygga - (Pic Heavy)

Hej där!Detta är en första gången Instructables bygga för mig så björnen som i åtanke :-) Jag aldrig gjort en av dessa men kan jag säga jag har hittat det så givande och im så glad att ge dig all kunskapen jag har byggt under månaderna till nu.Jag sk...

Batman väggklocka

så under de senaste veckorna har jag gör planer för att dekorera mitt godsons sovrum och han ville ha en Batman rum så tänkte jag skulle börja lätt och bygga honom ett Batman stil väggklocka.Dess faktiskt ganska enkelt att göra och relativt låg kostn...

BATMAN: Fågelskrämman

Om du gillar denna dokumentär/handledning & du hitta den inspirerande eller bra, varför inte ge det en likadan eller en omröstning i det övre övre högra hörnet? Det är för mitt inträde i 2015 Allhelgonaaften Klädedräkt StridMaterial som behövs för ko...

Batman kåpa från Craft skum

Vem vill inte vara Dark Knight för Halloween?! Detta hantverk skum projekt är ett enkelt sätt att skapa en flexibel och användbar kåpa för nästan ingenting.Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty...

Cardbord Batman kåpa

Här är ett roligt projekt för Halloween eller bara för att skapa din egen crazy superhjälte skapande. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar för dig!...

Hur man bygger en Batman: Mr Freeze Costume - version 2.0

Iskalla temperaturer kan återvända med lätthet, och ännu coolare än innan! Historien är att Victor Fries var en forskare i DC universe som försökte hjälpa hustrun cryo-genically frysta. Tja, som alla korrupta företag och affärsmän porträtteras, de sk...

Hur man gör en Batman kostym "Robin: Damien Wayne"

med så många Robins att hålla räkningen på i Batman line-up, varför inte bara stadigt flytta ner linjen? Dick Grayon, Jason Todd, Tim Drake och nu Damien Wayne?...Särskild anmärkning:Några bilder inte samordna med instruktionerna. De är exempel på te...

Hur man gör en Batman "Mr Freeze" kostym

prognos för idag... en COOOOOOLD frysa!... Mr Freeze som är.* Denna dräkt är nu till salu. Gärna meddelande mig om du är intresserad.Material: jag fick många av dessa saker på secondhandbutiker, loppisar, lågprisbutiker, etc.-svarta skor/stövlar-base...

Boho Home Decor projekt!

Göra dessa 3 vackra projekt med en enkel gjutform (fick min på 99c butiken) och vissa gips i Paris!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverGjutform blommaAmericana akryl Neon färgerE-6000 limDecoArt Triple tjock blank glasyrEnkel sp...

Batman epoxi soffbord

Roligt projekt att göra ett unikt soffbord.Steg 1: Komma igångJag började min strävan att skapa en Batman kaffebord genom att söka efter ett unikt soffbord att använda. Jag stannade vid Racine, Wisconsin livsmiljö restaurera konstruktion material åte...

Batman: Arkham Asylym fågelskrämma

Jag ville göra en fågelskrämma kostym från Batman: Arkham Asylum serien.Steg 1: Utrustning som krävsVerktyg:LimpistolKontakta Cement12x1.5 "maskin bultar12 x Hex nötterTvå eller fler penslarBorrmaskinDremmel verktygMask: Crayola modell Magic - 1lbBom...

Elseworld andra världskriget Batman "Baken" kostym

delvis för Halloween, och för en välgörenhet promenad med hjältar för välgörenhet, beslöt jag att göra min egen Batman kostym. Det finns många inkarnationer av Batman, så jag beslöt att göra en som jag aldrig hade sett en kostym av innan: "Baken"...

Hur man fixar gips (spara MUCHO Dinero)

Sann historia:Jag betalade min handyman $600 till sätta fast en 4 x 4 foten del av taket.Det var 9 år sedan.Missförstå mig inte, min handyman är awesome.Men ibland pengarna tryter, riktigt tight.Och betala $600 eller mer är inte genomförbart.Så jag l...

Gips TV nisch

Hej allaJag har sökt på nätet efter en DIY instruktioner "hur man bygger en gips TV nisch"Men gissa vad, jag kunde inte hitta någon! Bummer! :( ****så... jag beslutat att skapa en själv!I denna tutorial jag visar dig steg för steg, hur man bygge...

Batman lampa

Okej, ska jag visa dig hur jag lyckades bygga en cool Batman lampa från ingenting mer sedan tunn väggpaneler och gamla lampa i halsen. Kom så går vi!Steg 1: kartongDenna gamla bit kartong kommer att göra bra som en mall för Batman tecken, men kan du...