Elseworld andra världskriget Batman "Baken" kostymdelvis för Halloween, och för en välgörenhet promenad med hjältar för välgörenhet, beslöt jag att göra min egen Batman kostym. Det finns många inkarnationer av Batman, så jag beslöt att göra en som jag aldrig hade sett en kostym av innan: "Baken". Bat är från DC Elseworld serien JSA: The Liberty filer, som äger rum under andra världskriget där Batman arbetar för regeringen som en agent mot nazisterna. Det är en bra serie, kolla upp.

Oh ja, detta är också min första instructable, även om jag har varit medlem länge.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Andra världskriget kapten Amerika kostym

med vintern soldat kommer upp jag trodde id göra en klassisk WWII Captain America cosplay för tillfället.Hela består av:-Grön khaki byxor.-Bekämpa stövlar.-Armén shirt.-Pilot jacka eller trenchcoat.-Biker goggles.-Andra världskriget hjälm målade blå...

Andra världskriget Aviator Gremlin kostym

gör en konstig unika kostym från sammelsurium av konstiga skräp!Detta är min Halloween kostym i år. Den ursprungliga idén var en en sorts världskriget era flygplan Gremlin, men det är egentligen bara en weirdo lookin ' monster sak.Detta är min första...

Kapten Amerika andra världskriget hjälm

detta är ett projekt jag beslöt att göra en dag efter att jag hittade en gammal vietnam eran hjälm på en loppmarknad. Den gemensamma jordbrukspolitiken hjälm var uppenbarligen andra världskriget men det finns verkligen ingen skillnad än strukturen på...

Andra världskriget - dekorativa segmentet

så detta är min (som sagt) andra världskriget diorama, det kanske inte är en riktig diorama men det är ett intressant segment eller scen av andra världskriget "General office" jag gillar historia och konst också så jag gjorde en kombination av d...

Andra världskriget militära röran fack Planter

hedra Memorial Day och alla män & kvinnor som har offrat sina liv för vårt land, jag har skapat en plantageägare med en äkta WWII militära röran bricka. Magasinen plockade jag upp på en mässa i Alameda, CA., som irionacally är på gamla flottbasen ant...

Andra världskriget - papper hjälm

Tutorial för att göra andra världskriget papper mache hjälm......

Andra världskriget ransonera Cake

detta recept från andra världskriget gjordes när ransonering var en stor fråga. Det gjordes för att inte använda ägg och mejeriprodukter.Rätt nu, jag har inte bilder. Förlåt. Jag ska försöka lägga upp några snart.Steg 1: recept Detta recept är mycket...

Andra världskriget kapten Amerika hjälm

här är kapten Amerika andra världskriget hjälmen jag gjort under helgen. Jag såg hjälmen i en butik för $10 och kunde inte hjälpa mig själv när jag såg den.Steg 1: Saker som behövs Här är en lista över de objekt som du kommer att behövaHjälm (översko...

Andra världskriget i bilder

detta projekt är avsedd att vara en avsluta av en enhet projekt för andra världskriget. Det kommer att ge studenterna en chans att visa sina kunskaper om de stora händelserna under andra världskriget och varför dessa händelser är viktiga.Material: Da...

Andra världskriget Captain America

detta är baserad på en serietidning version av Captain Americas WWII kostym med undantag för den sköld som är gjord efter filmen en eftersom det ser coolare. Dräkten är sydd från grunden med canvas och andra material som liknar vad som skulle ha anvä...

Andra världskriget kapten Amerika Bucky Rescue Outfit

om du är som mig, och jag vet att du är eftersom du läser detta inlägg, du gillar Captain America! Du gillar honom så mycket att du skulle göra varianter av hans kostym, inklusive "old school" WWII outfit. Bifogat häri är den process som jag gic...

Mindre än $20.oo andra världskriget Captain America sköld

Halloween kommer nära och jag försökte att tänka på en kostym. Jag har en skinnjacka, vissa last byxor, bruna stövlar och kan hitta en armé hjälm att måla NATO blå med ett "A" på den.Jag behöver en sköld.Jag hittade denna laminerade stol tillbak...

Andra världskriget Era Vintage Retro mikrofon 1930-talet - 1940-talet Prop

Min fru bad om hjälp att hitta en vintage scenen mikrofon att förbättra utseendet på sin 1940-talet vintage trior, The Beverly Belles . Mikrofonen behöver inte fungera, bara används som prop och konversation lappar. Vid jakt intra-, hittade vi dessa...

Återuppbygga en andra världskriget luftkompressor

att sätta en gammal krig häst tillsammans igen efter att ha vevaxeln bearbetas. Denna kompressor saknas namnskylten, bara två nitar sticker ut. Vi vill gärna veta mer om det om du känner igen märket. Vi vet att det är all American och vi tror att byg...

Kapten Amerika andra världskriget värmare sköld

Hej, detta var ett projekt bit jag hade varit thinoing att göra ett tag. Jag snubblade över materialen som en dag och kom igång och det visade sig bättre än jag trodde det skulle. Njut avSteg 1: Mönstret jag hittade en 1/4 tums aluminium på en skrot...

Inredning: andra världskriget - "Jugoslaviska Ammo boxas"

Ja detta är en annan underbar avslutade projekt. Ett annat diorama/dekorativa objekt för ditt rum, verklig storlek, verkliga föremål, ett stycke konst alla här går...Rutan var gjort av mig jag är ledsen eftersom jag inte bilden medan jag arbetade på...

Dark Knight stiger Batman kostym

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en batman som passar från Dark Knight/Dark Knight stiger. Innan vi börjar, denna kostym är inte billigt det har en högre kostnad; dock det inte kosta så mycket som detta monster och ser så dåligt.Till...

Batman Kraghandskar

dessa Batman handskar är bra för att slutföra din batman Halloween kostym och även att bara gå omkring med ren swag!Steg 1: De material du behöver Fotboll-benskyddSprayfärgBrödknivSaxSvart fotboll strumporKartongLimpistolSvart tunga handskarPenPapper...

Autobot FURY: Min omvandla transformator kostym

Jag har alltid haft stor respekt och intresse för de väpnade styrkorna. Min far var en tank befälhavare under Persiska Gulfkriget, så när jag försökte att komma med en idé för min kostym, jag tänkte på honom. Och eftersom jag verkligen gillar att imp...