Beaded runda "Mugg mattor" glasunderlägggrönt, orange och lila är perfekt vår eller sommar färger! Jag gjorde dessa 3" runda"mugg mattor"(glasunderlägg) med glaspärlor utsäde genom hundratals! Jag är ett stort fan av wire arbete med pärlor, men är förgrenar sig från de klassiska pärlstav blommorna...

Relaterade Ämnen

Pärlstav gräs löpare/underlägg

denna gräsbevuxen löpare/underlägg gjordes med tråd och tusentals små utsäde pärlor. Det är cirka 13 inches lång, 5 inches bred, och tog mycket (mycket) länge. Jag vek försiktigt "bladen" uppåt för ett annorlunda utseende. Jag gjorde det att gå...

Fixa sigill på din ugn dörr

i den närmaste framtiden jag kommer för att ersätta mitt kök men inte före sortering i badrummet. Så vad händer innan jag börjar antingen? Glasdörr i ugn sjunker till under min frus städning frenesi.Jag är inte ute för att starta på köket för ett par...

Att göra en Quilt smörgås

nu när du har pusslas ihop all av din härliga klipp in i vad som kallas en tunn är det dags att quilt.Åh vänta. Du kan inte quilt ännu. Du måste göra en smörgås. OCH din smörgås måste hålla ihop. Ingen glider runt eller struntprat kommer att landa på...

Pingvin Perler Bead glasunderlägg

Du behöver:Perler pärlorEn rund pinne ombordBakplåtspapperStrykjärnNu kopiera pingvin design med färgen på ditt val. När du är klar, täck hela lappa med vissa bakplåtspapper. Stryka bit försiktigt tills alla pärlor är smält och ansluten. Vänta ett pa...

Grundläggande två Strand Bead halsband

Jag har alltid ett intresse för smycken att göra. Nyligen, jag fick en chans att delta i en smycken att göra session och lärt mig en mycket grundläggande smycken att göra teknik. I detta instructable, jag skulle älska att dela en enkel steg för steg...

DIY färgglada-trä glasunderlägg

du vill Pimpa ditt matbord lite?Vill du imponera på dina vänner?Du vill göra det själv?Här gå du med min uppfattning om DIY färgglada-trä glasunderlägg! : DSteg 1: Få saker Behöver du:-bitar av plywood. Jag fick dessa runda från en handcrafting lever...

DIY konkreta glasunderlägg

Efter att ha konkreta plantageägarna jag hade några konkreta mix kvar men de var inte tillräckligt för att göra en annan planter så jag hade att komma med en idé att använda dem. Så fort jag såg den liten flat skålen som i köket jag tänkt på att göra...

Box kultur glasunderlägg

Göra roliga decoupage glasunderlägg med upcycled flingpaket!Steg 1: Vad du behöverFör att göra din egen spannmål box glasunderlägg, behöver du...4 x 4 tums keramiska plattorTom flingpaketsax eller X-acto knivGloss Mod Podgespray lacksvampen borstesti...

Spel glasunderlägg - Tantrix

Vi har kombinerat nytta, nöje och estetik allt i 10 sexkantiga glasunderlägg! Låt oss se några glasunderlägg att när vänt över förvandlas till ett spel, eller när kopplas ihop bildas en tallrik.Dessa glasunderlägg var modellerad av Tantrixs spel. De...

En awesome redskap formade mugg hållare

detta var min 4: e projekt, och jag har lärt mig en hel del hittills! Det är fortfarande ta mig ett tag att avsluta mitt projekt, men jag börjar lära sig att planera lite bättre och lära lättare/snabbare tekniker. Jag gjorde detta på TechShop i Menlo...

PandaHall Original DIY projekt - Vintage svart utsäde Bead Choker halsband

vill du lära dig chick halsband? Om ja, kan du aldrig missar dagens Pandahall ursprungliga DIY projekt - bead vintage svart utsäde choker halsband.Steg 1: Material som behövs för choker halsband:Motringar av järn18 x 8.5 ~ 9mm rött glas spetsiga Back...

Hur man gör billig aluminiumwire inslagning Dragonfly Ear Cuff med blå Seed Beads

vill du göra tråd inslagning örhängen? Om ja, kan du inte missa dagens Pandahall tutorial om hur man gör billig aluminiumwire inslagning ear cuff örhängen med blå utsäde pärlor!Steg 1: Material behövs för tråd inslagning örhängen:3mm blå inuti färg g...

Te ljus mugg varmare

Denna bygga idén kom från en gammal Instructable av HHarry tillbaka i 2011. Så tack HHarry för bygga tanken.Jag byggde denna mugg värmare för min pappa som gillar hans varma drycker bo varmt för åldrar medan han arbetar. Detta bygga började relativt...

Mugg HUGGER

jag vill kalla denna lilla skapelse min "mugg hugger". Det är en mini storlek replik av "ansikte huggers" i främmande film serie & det är konstruerat helt från vanliga office supplies. Det skulle vara perfekt för en spridningen kon...

Enkla glasunderlägg

jag gjorde dessa glasunderlägg som present en tid tillbaka för en vän. Jag ville göra något mer - och insåg att jag har glömt hur jag gjorde en del. Ser ut som instructables kommer att hjälpa mig i framtiden på fler sätt än jag först trodde. Så jag t...

Charmiga kaffe mugg underlägg - decoupage

fyra kork glasunderlägg från en 1-euro-shop förvandlas till något snygg och användbar :)använder inte mycket mer än några decoupage-lim och en kaffe-mönster tabellen servettSteg 1: Material Vad jag behövde:-Kork underlägg (trä, plast, glas etc kommer...

Granny Square hampa glasunderlägg

med sommaren närmar sig snabbt jag överväger något jag kunde göra att ta in de varmt, kvavt dagarna. Min familj kockar mycket (vi älskar vår grill och pool tid) så jag immanently gick till en idé för något att använda i denna egenskap. Vad sägs om li...

Göra dessa vackra glasunderlägg från skräp

Svårt att tro men dessa tåliga, mycket användbar dryck glasunderlägg görs huvudsakligen från engångsdomäner livsmedelsförpackningar och tapet. Läs vidare för att ta reda på hur du kan göra dem i några enkla steg.Steg 1: Detta är vad du behöver Du beh...

Förgyllda Decoupage glasunderlägg

Detta ett mycket lätt projekt för hemmet som kan göras för att passa någon hem dekorera. Den är gjord av vänster pall brädor som jag inte ville kasta ut. Om du har grundläggande crafting förnödenheter är detta projekt i grunden gratis.Material som be...