1999 Jeep Cherokee huva inlagaI detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en diamant slitbanan hood inlaga bit för min Jeep XJ. Detta kommer att hjälpa dig att designa din egen.

Jag gjorde detta på TechShop!
http://www.Techshop.ws/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gratis Jeep Cherokee BPEs

söker att lägga lite styrka och längd till din bakre chocker? Bar Pin eliminatorer (BPEs) kan vara för dig!Bakre chocker på Jeep Cherokees (verkliga cherokee, XJ, inte någon pansy grand cherokee eller frihet) säkras på toppen av en tillplattad bar me...

Hur man gör en throttle body spacer för 1995 Jeep Cherokee

detta instructable visar dig hur man gör en throttle body spacer som du ser för $80 + för din Jeep Cherokee för mindre än $20 och i om 3 timmar.Steg 1: Skaffa materialI princip är de saker du behöver:1. 1" tjock aluminiumplåt som är ungefär 100mm fyr...

Hur du ändrar en baklykta på en ' 97 till ' 01 Jeep Cherokee

gillar många jeep ägare, jag är stolt över min jeep. Jag gillar det att se bra ut också. Men med jeep är standarder ser bra relativa.Täckt med lera? Ser bra ut!En liten repa eller ding från din senaste offroading resa? Lägger till tecknet!En trasig s...

DIY fix för Jeep Cherokee/c blandning dörr fel

som de flesta DIYers ser jag ett problem och det sista jag tänker på är "där tar jag detta för att få det fixat?" Jag i stället titta på ett problem och försöker överlista traditionella lösningar. Med detta sagt, när jag inte har värme i min Jee...

2000 Jeep Cherokee Headliner reparera

jag nyligen tröttnade på headliner i min Jeep röra mitt huvud under körning, så jag bestämde mig för att jag ska kunna reparera den. Jag gick till vår lokala tygaffär och beslutat om en mörk grå fleecetyg. Jag valde fleece eftersom det är tjock och t...

Byta ut fönster tillsynsmyndigheten i en Jeep Cherokee

förra veckan fönstret på min Jeep började göra en hemsk buller! Ett våldsamt malande ljud som skulle göra den mest känslokalla människor krypa! Här är hur man fixar det!Steg 1: börja ta bort dörrpanelen Ångra alla skruvarSteg 2: Pop panelen gratis va...

Service Jeep cherokee (96 & äldre) blinkers / hög låg beam switch

Jag hade problem med min blinkers, liksom min hög / låg balkar (den del visade sig vara relä med). Nya växlar är dyr, i intervallet 60-70. Är att jag skulle hellre fixa något, och att veta elektroniken i dessa är oftast byggda för att hålla ett tag,...

Hur tvillingar Byt olja i en Jeep

I detta Instructable visar vi dig hur tvillingar byta olja i en 94 Jeep Cherokee, tillsammans med alla frågor och roligt som kommer med en Jeep.En typisk 4.0L Jeep motor tar 5 kannor olja medan de äldre ta 6 kannor. Detta kan vara dyr om du går har ä...

Hur man sprayfärg din jeep och göra en assault fordon

OK eftersom min jeep är en stor visp och jag tar det offroading, vad bättre sätt för att måla en blekning misshandlad jeep än med spraypaint? Jag valde att måla upp det som en armén assault fordon och lägga till några zombie klistermärken. Så börja d...

Jeep XJ högtalare last Cover

Behöver mer utrymme i din Jeep Cherokee? Jag gjorde, så jag byggde detta praktiskt löstagbar däck med inbyggda högtalareSteg 1: Steg 1: skärTa bort din reserv, om den är monterad inuti som min var.1 - skär två 2,5 tum x 14 tum bitar 1/2 inch plywood...

12-volts luftkonditionering

2011 byggde jag en droppe trailer tår (TD) liknar denna de flesta TD campare bär någon form av luftkonditioneringen att ta itu med det varma vädret. I torra områden i landet en swamp kylare fungerar bra som blåser en fläkt över ett block av is kommer...

Hur man målar verkligen slå upp aluminium fälgar

min 1997 Jeep Cherokee har dessa verkligen slå upp aluminium fälgar som ser hemska!Efter att ha kört runt i ett år beslutat jag äntligen att göra något åt detta.Jag har inte pengar att slösa på nya fälgar och efter att ha sett vad andra har gjort med...

Klassisk bil vindrutetorkare vakuum motor byte

Fram till 1960-talet, var de flesta bil vindrutetorkare drivs av vakuum motorer. Jag har en 51 Willys pickup med en vac motor. Sista gången jag registrerade lastbilen, var det enda sättet jag kunde få torkarna att passera kontrollen att dimma på vind...

Hur man installerar en eftermarknad Radio i en 1999-2004 Jeep Grand Cherokee

I följande steg, kommer att jag berätta hur man installerar en eftermarknad radio i din 1999-2004 Jeep Grand Cherokee.Steg 1: introduktion. Om ett och ett halvt år sedan, jag köpte min första bil: en 2002 Jeep Grand Cherokee. Från fabriken, det ingår...

Hur man installerar ytterdörren högtalare i en 1999-2004 Jeep Grand Cherokee

Somras, började fabriken ytterdörren högtalarna i min 2002 Jeep Grand Cherokee inte låter rätt. Jag hamnade ersätta dem med eftermarknad högtalare, och jag ville dela installationsprocessen, ifall du har en 1999-2004 Jeep Grand Cherokee och behöver b...

Auto fjärr nyckel reparation för 05 Jeep Grand Cherokee (kan fungera för andra fordon)

jag ville dela detta instructable med andra, eftersom det har räddat mig $200 så långt +. Nyligen hade jag min nyckel avlägsen sluta arbeta på mig eller det skulle fungera intermitantly, orsakar mig att behöva låsa upp min dörr med nyckel, vilket i s...

Anpassade digital klocka från trä och Jeep VIC

jag trolling genom skroten i vanliga Jeep avsnittet ett tag tillbaka och jag kom över den Grand Cherokees. Jag såg att nästan alla av dem fortfarande hade fordonsinformation center visas fortfarande i dem. Jag sett på nätet att dessa skärmar visar ti...

Aluminium Jeep last Rack på Penguin tillverkning

På helgerna jag och mina vänner gå lossning och vi kommer längre och längre och jag ville inte gas burkar på baksidan av min bil efter andra incidenter med mina vänner bilar, så jag bestämde sig för att bygga en last rack och lära sig att TIG svetsaV...

"Min Jeep måste Vent!" eller "En liten het Under huven, va?" - Del1

detta är min korta DIY sätt att hantera varma temperaturer under huven på min Jeep TJ.Ett vanligt problem med äldre modell jeepar, det kan leda till för tidig elektrisk och mekanisk motor komponentfel. (Jag har redan bränt igenom ett par tändspolar o...