Bebop & Rocksteady Costumes
Allas favorit mutant rhino och vårtsvin! Vem skulle inte vilja vara skurkarna från Teenage Mutant Ninja Turtles för Halloween?!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Biblical times Costume

Well, I had to make this costume for a bible project, and I searched all over the internet for a way to make a good costume that could get me good marks. Men jag hittade ingen. så jag bestämde mig att göra min egen. Jag hoppade över till FabricLand o...

Cardboard Minion Halloween costume

This is a costume I made for myself with mostly cardboard and makedo, to impress my kids and other kids during trick or treat :)I aktion!...

Jag är bara en Bill Costume

här är med denna kostym. Jag kom upp med det och började beställa delar redan i September. Planen var är () att bära det till National Zoo natt av Living djurparken händelse. Det är dock en mycket verklig möjlighet att jag inte kommer att kunna bära...

Wind-Up Doll Costume

Denna wind-up docka kostym är den perfekta interaktiva kostym för Halloween. Inte bara är det super söt, men nyckeln faktiskt visar! I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör nyckeln mekaniska eller tråd det upp för att vända med en knapp.Jag...

Costumized controller

Wath tycker du behöver?1. en styrenhet (Ps, xbox eller något annat).2. Spray färg eller om du vill ha normal färg.3. slipa papper.4. kanske om du vill ha en stencil för färgen.5. en skruvmejsel.6. en skål för skruvarna (som du inte förlorar dem).7. o...

DIY Dead Space Isaac Costume

Denna handledning utforskar processen att göra en Isaac Clarke kostym från Dead Space TV-spelet. Detta projekt kan bli mycket tidskrävande, beroende på hur mycket detaljer du vill lägga till outfit.Steg 1: Samla leveranserFör denna dräkt behöver vi k...

DIY Harley Quinn Costume

Hej alla! Välkommen till detta Instructable, där jag ska visa dig min ta på Harley Quinn från Batman: Arkham City. Detta kom om var eftersom jag nämnde, snarare avslöjar, att min bästa vän att hon ska klä som Poison Ivy för Halloween eftersom hon had...

Alice in Wonderland Costume

Learn how to make your own Alice in Wonderland Costume!...

Angel of Death Grim Reaper Costume

I built and wore the Angel of Death Grim Reaper Costume for the 2013 Nyc Halloween Parade. Jag ville Reaper till verkar vara gick ut med bränderna i helvetet fortfarande sjudande. Letar du efter själar!Vingar:Jag gjorde vingar med 2 kompletta uppsätt...

Hantverk och teknik genom costuming

När jag Visa någon är en kostym som jag har gjort det första svaret alltid "det är häftigt! Vart köpte du det?" Jag berätta för dem "Jag köpte inte det-jag gjorde det själv." "Du gjorde det? Åh, kunde jag aldrig göra det."Och...

Mirror-Man Costume

Mirror-Man Costume.. i brist på ett bättre, mer superish namn. Gjort det i 2 dagar, inte så mycket som behövs för detta, och var den bästa halloween-kostym på min stad :D.Låt oss komma in i den.(Om du gillade den Mystique kostym, härs den ' kompatibe...

Impressionist Joker Halloween Costume

Quite by chance, I started making this Halloween costume for 2009. Jag var helt inställd på att göra mig själv en 1980-talet stil uppsvullna-sleeve Firestorm The Nuclear Man kostym, men då hade jag ett av dessa ögonblick (som vi alla gör ibland) där...

Halloween och Sci-Fi konventionen Costuming

Är du "IN" till costuming? Här är några saker någon som gillar att klä upp som någon eller något annat bör ha i åtanke.Steg 1: Saker att tänka...Detta är tid på året när många människor, särskilt små sådana, börjar tänka på att vara någon annan...

Vinyl eller Spandex över skum för Cosplay/Costuming (Armor, enhetlig inackorderingar, rörledningar)

någonsin stöter på en kostym projekt som kräver en super bisarrt formade detalj? Knappen? Armor bit? Limning och dra tyg över en formad bit av EVA foam (craft skum) är inte en ny praxis i världens costuming, detta är helt enkelt det sätt som har fung...

Steg för din fru Pacman Costume

här är steg för att göra din egen fru Pacman Costume. Besök Joann tyger och köpa alla de element du behöver för din listig kostym. Kom ihåg att ta din 40% rabatt kupong för ett objekt som du kan hitta online. De kan även skanna din telefon så att du...

Samus Aran Costume

For Maker Faire 2011 our family built a Samus costume for my brother. Det har över 100 arduino-kontrollerade lysdioder och ljudeffekter.Jag ska bara gå igenom de enskilda komponenterna och säga lite om varje.Arm kanonKanonen var gjord av en bit av 3...

Costumized jeep wrangler

det är en jeep-wragler som har en costumized vänster keit för denna jeep och har en oberoende upphängning på baksidan och en beroende suspension i fronten så det är därför det har en telt i fronten. Detta är en en av ett slag jeep och jag är pround a...

Tim Burton Nine Costume Head

This costume was inspired by Tim Burton's Film "Nine". Det fanns en massa workarounds att göra denna dräkt, så mätningar bör användas som en guide. Också, det gjordes baserad på mina kroppsmått. Förhoppningsvis detta ger dig en uppfattning om va...

The Teenage Mutant Ninja Turtles Costume

The Teenage Mutant Ninja Turtles and Master Splinter home-made group costume. Detta projekt var för stor för att skapa en steg för steg instructable så jag la bara bilder i ordning från början till slut av avsnittet så att du kan se stegen för att sk...