Behöver en byrå? Få använt en...Små (7 yo och nästan 3 yo) bor i samma rum tillsammans. De behövde en byrå för deras kläder, så hittade vi en byrå på Craigslist. Det var i fin form och endast saknas knoppar. Så vi tog en tur till Home Depot och köpte några stora runda trä rattar för målning. Och ja, barnen fick måla sin egen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Man Cave behöver arbete

skämt, inte får. Jag tyckte bara det var ett roligt klipp :) Så mitt rum har varit under förändring i år sedan jag flyttade in i den. För tre år sedan jag ärvde detta rum när min mamma flyttade ut, nya och gamla möbler har gått genom min dörr i delar...

10 liv hackar du behöver veta för en bättre sommar!

Här är 10 otroliga tips och tricks du kan använda för att imponera på dina vänner och göra din sommar lite lättare.Jag hade sett bilder på några användbara idéer på internet, men inga videor. Jag gjorde detta i hopp om att alla ni vill njuta av denna...

Göra en perfekt kopp kaffe. Du behöver att koffein.

Steg 1: Få koppen. Kanske du behöver en kopp att hålla kaffet i. Jag vet inte, jag inte arbetar på Starbucks.Steg 2: Göra kaffe. jag vet inte. Diarré ser lite ut som kaffe. Förmodligen smakar precis lika bitter.Steg 3: Skojar bara. jag vet hur. Slipa...

10 liv hackar du behöver veta inför julen!

10 fantastiska tips och tricks, för semester utmaningar!Steg 1: Titta på videon!I denna video ser du hur man;-Konvertera en påse chips i dekorativa omslagspapper-Skydda din omslagspapper från nysta upp i lager-Skicka jul brev utan att behöva köpa kuv...

Allt du behöver veta om garvning djurens skinn.

Detta instructable visar dig hur man korrekt kött, salt, och tann ett djurs päls och driffernt sätt att göra det. Om du köper garvning lösningen enligt instruktionerna som bör komma med det innan du följer mig. ledsen för bristen på bilder jag kommer...

En unge tote och vad du behöver att göra det

barnen gillar att dra runt saker. Om de har sina egna personliga tote de kan plocka upp små saker och, kanske, bära dem tillbaka.VERKTYGSåg (crosscut eller tabell)Rasp eller router & bitar (valfritt)DrillBITS1" hål sågLinjal eller måttbandRatchet...

Allt du behöver veta om lysdioder

En Light Emitting Diode är en elektronisk apparat som sänder ut ljus när nuvarande passerar genom den. Lysdioder är små, extremt effektiv, ljusa, Billigt, elektroniska komponenter. Människor tror att lysdioder är bara vanliga ljusavgivande komponente...

Någonsin behöver en extra hand för ett projekt? Prova "Lifecasting"

TechShop höll en lifecasting class. Jag hade redan byggt en 3: e hand ur några 2 x 4 - se:Den här gången, trodde jag att jag skulle prova något med några extra "personlighet"--jag hade velat lära sig en annan metod för att göra en 3: e hand ;-)S...

En berusad illusion-- och du behöver inte röra en droppe

detta är inte original men det är en klassisk optisk illusion som kan göras med alla grafikprogram. Jag använde Macromedia Fireworks men freeware programvara som IrfanView gör detta enkelt.Först behöver du en bild av en välkänd person, valde jag fals...

B.A.Sh, en billig säng med allt du behöver

Jag gjorde denna B.A.Sh eftersom min bror flyttade bort och vi har hans saker överallt och beslöt jag att samla allt på ett enda ställe för att göra lite plats och jag kunde faktiskt sätta några av mina grejer där också, så det är väldigt cool!Vår lä...

Vad nyfött barn behöver inte blöjor? Gör en unik personlig gåva!

Speciell gåva för dyrbara barn... Blöja kakor: en unik present1. få paket av blöjor och små band2. rulla varje blöja individuellt3. Placera kakan ombord (storleken på styrelsen beror på storleken på önskad tårta)4. Fäst alla blöjor tillsammans med st...

Ballistiska Gel - vad tycker du behöver?

Vad du behöver för 1400ml av ballistiska gel:Gelatin (i detta fall ark, kan du också använda pulver)1300ml vattenGaffelMätglasetKastrullMögelOm du vill göra mer eller mindre, är detta förhållandet:1 ark för 15ml vatten.Eller2 gram pulver för 15 ml va...

Apps du behöver att vara en filmare

jag kommer till högskolan till TV och nya medier detta September och jag gjorde lite forskning på några måste ha apps för filmskapande. Och jag vill dela med dig!Steg 1: Intro Designer för iMovie Intro Designer för iMovie är en app som gör klippet om...

Allt du behöver veta om färg sensorer

Detta instructable beskriver ett veckolångt projekt på färg sensorer, deras egenskaper och deras samspel med arduino.De sensorer som vi arbetat med medföljande:Sparkfun ADJD-S311-CR999 (pensionerad): https://www.sparkfun.com/products/retired/10701 (f...

Allt du behöver veta Guide till Google Sites

Google har en egen webbplats plattform som kallas Google Sites. Google Sites är helt gratis och förvånansvärt enkelt att ställa in!Steg 1: Hitta Google Sites Kommer du först logga in på ditt Google-konto. När du har loggat in har du ett par sätt att...

Gräsklippare vässa skärytor. AKA, jag behöver vässa min gräsklippare klinga?

så, jag var inte en av de barn som var tvungen att klippa sin gräsmatta när jag växte upp. Lyckliga mig rätt? Nu när jag 40(ish) år klokare gick det upp för måste mig att detta gräs-chopper-grejen kan slipas då och då för att göra det jobb mer effekt...

Den enda Survival Kit kommer du någonsin behöver

Ja titeln är ett djärvt uttalande - men jag står fast vid det :)Statistiskt sett de flesta som går förlorade, finns inom 24 timmar. Längre än som och dina odds att överleva börjar släppa i förhållande till det område som du är vilse i. Vilse i snö el...

Den enda Knut du behöver veta.

Om du bara lära dig göra en Knut den marlin spike hitch. Det är enkelt att knyta och leder dig direkt in i 4 andra bra knop. Det är mycket mer användbar än den gemensamma överhandsknop som är samma Knut du knyta skon med.Här är de 5 knop som du kan k...

En mat Life Hack du behöver veta för ditt kök

En mer mat livet hacka du behöver veta!Enkla livet hacka till Behåll citron eller gurka fräsch lite längre med hjälp av tandpetare.Välkommen till min YouTube-kanal för mer fantastiska idéer och mat life hacks!Också, klicka för att se dessa filmer:Top...