Berätta din historiaVi kan tänka oss att vara självlärd betyder det bara en hobby eller som vi bara beskäftig runt omkring. Vad vi inte inser är att vi kan snubbla på våra dolda och mest kraftfulla ringer. Min man köpte mig en kamera över 5 år sedan. Även om jag kunde knappt få ut soffan eller ur sängen när de behandlar sent skede borrelia, fann jag mig trycka att stå upp och fokusera för ett fotografi. Oavsett hur isolerade kände jag, jag kunde se vackra utanför mitt fönster och hitta min flykt genom linsen. Efter några år, jag fick reda på en kostnadsfri nedladdning redigera mina bilder med och jag började spela med detta självporträtt. Jag hade en utdragbar skärm med min kamera så jag försökte att hålla mitt ansikte perfekt fortfarande försöker rada upp mitt ansikte i sidled samtidigt hålla kameran på den perfekta vinkeln. Jag ville ha en ärlig foto, inget smink, inga krusiduller, bara rå ärlighet. Jag sedan tog mitt foto genom redigeringsprogram och insåg att jag kunde använda mitt eget ansikte för att berätta en historia. Min historia. Det förvånar mig kraften i svart och vitt, del skärpa i bilden och texten kunde säga något så högt. Jag lägger detta fotografi i olika sociala medieplattformar och dess varit i vår lokaltidning. Jag tror varje konstnärer dröm är att kunna säga så mycket med något så enkelt. Det är då du vet att du har slå till märket. När du riva upp tittar på en bild och börja kännas som din kunna gå i någon annans skor. Att känna vad de känner, för att höra vad de hör, heart till heart, själ till själ. Jag tror det är vad konst är. Att berätta en historia. Att lämna människor känsla befogenhet. Skaka normalt. Att dansa utanför lådan. Jag kalla mig en fotograf inte eftersom jag tog klasser men teknik är mycket nödvändiga och användbara. Men eftersom oavsett vad, jag vet jag har hjärtat av en fotograf. Jag vet jag har ögat av en fotograf. Ibland är som vad de flesta. Vara orädd. Vara häftigt. Vara du.

Relaterade Ämnen

Berätta en historia med fritt tillgänglig data och visualiseringsverktyg.

Detta Instructable kommer att gå igenom en steg för steg handledning för att utveckla en visualisering med hjälp av open source-verktyg och allmänt tillgängliga uppgifter. Den var skriven av Mark Falvo och Andrey Talman.Steg 1: Hitta en historia att...

Hur man gör en bild berättar en historia.

jag kommer att visa dig hur man gör en bild som visar rörelsen genom att sätta några foto tillsammans. På detta sätt kommer att bilden berätta en historia. Och är det inte vad bilden ska göra?Steg 1: om den tillbaka marken. Det första du behöver är a...

MacBook Unibody trasiga skärm - hur till berätta om din glas eller LCD är brutna

släpptes i oktober 2008, Unibody MacBook och MacBook Pro system var den första system som inkluderar en glaskupa installerat på LCD-skärmen. Det finns alla typer av argument ute om huruvida detta glas är en bra eller dålig sak, men för dagens diskuss...

Gör din Minecraft Server berätta du när spelare är Online

Jag tycker om Minecraft, som säkert många av er gör, och jag gillar särskilt samarbeta på projekt med mina vänner, så jag gjorde det enda logiska som jag kunde tänka på och sätta upp min egen server använder en ledig dator. Det enda problemet är att...

Orgami historia att berätta

denna origami båt bild berättar en historia om en pojke som reser på en båt medan du viker. Detta är slutet siffran men från början till slut finns det 4 olika siffror här fållan gör.Steg 1: Anton Catcher base Vik en Anton catcher bas. Börja med kvad...

Hur till berätta om din Game Boy Color behöver batterier (Pt jag)

detta är hur till berätta om din Game Boy Color behöver batterier.Steg 1: Steg ett Titta på din Game BoySteg 2: Steg 2 Titta på på/av-knappenSteg 3: Steg Tres Vända på/av-knappen upp till "På"Steg 4: Steg för Titta! Det fungerar inte. Du behöver...

Kollagen förtjockad oxsvans gryta (eller hur man tvätta din soppa) och bräserad nötkött senor

en soppa med en hög kollagenhalten är rik och silkeslen och tjock nog att du inte behöver lägga till några stärkelse. Anledningen till att jag beslöt att göra nötkött senan och oxsvans är tillsammans så att jag kan göra en initial pott på lager samti...

Göra en perfekt Presentation Box för en perfekt present (inklusive de saker som Martha Stewart glömt att berätta!)

Har du någonsin gjort något så häftigt för någon att du visste att du inte bara hålla den i ett vadderat kuvert och skickas ut till dem?jag vandrade från Breckenridge till Aspen med min sedan 14 månader gammal på min rygg i sena augusti för 2015. Jag...

Hur till berätta du väntar en Baby

Hi det! I detta instructable jag ska visa dig ett roligt och kreativt sätt att berätta för dina vänner och familj som din väntar barn. Du behöver en kamera med en anpassningsbar timer och ett stativ. Först du samla alla upp för en familj bild och ist...

Hur berätta om någon ljuger utan att använda en lögndetektor

Oavsett om du är en normal person, eller en auktoritet, behöver du veta om någon ljuger, eftersom du inte kommer alltid har en lögndetektorSteg 1: Om de ändrar deras ton/inställningOm en person är arg, då lugnar ner, eller lugnar ner och blir arg, de...

Berätta

vid tiden för det nya året jag SMS: ade ett gäng av mina vänner sade: "Säg mig vad är kär känns som du." För alla hjärtans dag jag gjorde kuvert för varje svar och skickat en till varje person som svarade på den inledande texten.Varje personlig...

Hur man gör Windows Vista eller XP ser ut som Mac Os X utan att sätta din dator på Risk

det finns ett enkelt sätt att göra tråkiga gamla vista eller XP ser ut nästan exakt som Mac Os X dess verkligen lätt kommer lära dig hur! Att ladda ner gå till http://rocketdock.comSteg 1: Steg 1 Ladda ner & installera Rocketdock Ladda ner och instal...

Hur berätta om brödet är färskt innan du köper den

har du någonsin undrat varför bröd Taggar är olika färger?i detta instructable jag kommer att visa dig hur man berätta om brödet är färskt eller om det är från en vecka sedan, bara genom att titta på färgen på taggarna.Steg 1: hur man berättar Bröd l...

Bygga en cykel Dyno - beräkna din hästkrafter!

Vad gör du med en gamla, trasiga löpband som tar upp plats? Hacka den upp och konvertera den till en cykel Dynamometer! Vad, du får fråga, är en dynamometer? Tja, enkelt uttryckt är det en maskin som används för att mäta power output-vanligt av en mo...

Hur man beräknar din egen bränsleförbrukning (MPG).

Om du är på en budget eller bara intresserad av vad för slags körsträcka du få i olika miljöer, är för dig!Först behöver du ett ämne, för mitt ämne jag använder våra hem, jag vill visa dig en 7 fyllning period (i följd) av vår körning motor. Mina ämn...

Beräkna din Miles Per Dollar

Miles Per Gallon. Gamla hederliga.Möt MPD, eller Miles Per Dollar. MPD är mer användbar än MPG för ett par anledningar:1) det ger en realistisk känsla av vad du spenderar.2) det gör det lättare att jämföra kostnaden för fordon som använder olika ener...

Enkelt sätt att berätta om en högtalare är blåst eller inte!

Detta kommer bara att vara en kort instructable på grund av dess enkelhet. Detta fungerar bara med de talare som har positiva och negativa kablarna som ansluter till en stereo. Att berätta om talaren är blåst eller inte utan ta den isär är verkligen...

Sätta din R/C bil under datorkontroll

en steg för steg instructable om hur att ta några R/C bil och kontrollera den med din datorSteg 1: översiktmin vän leslie fick mig en radiostyrd råtta, så jag beslöt att göra en datorgränssnitt för det (eftersom jag är en stor tönt)Detta instructable...

Hur berätta om en dollarsedel är verkliga eller falska

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur att berätta om en dollarsedel är verkliga eller falska, med hushållens material.Steg 1: Du behöver... Behöver du:En dollarsedelMagneterSteg 2: vikning Vik vänster sida av dollarn bill ca 1/4 långt in....