Beväpna kanon av dödhär är min arm kanon, det inte skjuta mycket långt ännu. Ville bara se om ni gillar det. Om du gör det ska jag göra det bättre och inlägget. Hoppas ni gillar den. ;)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Beväpna mössa / hjälm stoppning

Denna berättelse kommer att vara en två vänners kompatibla historia, de första part(this) kommer att handla om den nästa kompatibel stoppning.Spoiler varning: det ska bli ett roder (inte berätta vilken typ ändå;)). Denna del av projektet tar inte som...

Den bästa raketgevär någonsin!!! (Med "smart" beväpna feature)

Vi har alla sett de många instructables här redan för raketramper. Den nedersta raden av de flesta av dem är helt enkelt en kombination av växlar som kommer att köra en ström till igniter i raketmotorn. Vissa är mer "elegant än andra, är ett trådlöst...

Syn för samus beväpna pistol

jo jag är alec jag är bara börja göra instructables detta är min första inte vara svårtSteg 1: material göra detta och få detta göra samus beväpna pistol förstSteg 2:2 nu lägga den på såhärSteg 3: avsluta nu lägga den på framsidan av samus arm pistol...

PVC jakt slangbella w beväpna stag

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en slangbella av PVC. Den största skillnaden mellan denna och min tidigare mönster är att den har en inbyggd arm/handled stag. Poängen med detta är att överföra de flesta av påfrestningar, vilket är vanligt på...

Beväpna Flex Sensor ärm

Jag är personlig tränare och jag har hittatmin egen erfarenhet med motion och genom coaching andra som styrketräning tas till en högre nivå när vi aktivt engagera våra muskler under varje rep. alltför ofta, litar vi på maskinen eller fri vikt (vi går...

Beväpna stolen Makeover

Arm stol Makeover {heliga skit-vad fick jag mig in!}letade efter åldrar för en trevlig fåtölj för mitt vardagsrum hörn. Naturligtvis var min första butik att titta på Anthropologie. Deras möbler är bara bra, tyvärr sina priser också! Jag var inte red...

Beväpna stöldskydd ("No-Nos", Pediatric stöldskydd)

Stöldskyddet arm förhindrar böjning vid armbågen. Dessa är kommersiellt tillgänglig och kostar runt $40-$60. De kan användas för många saker - att förhindra rörelse av en skadad arm eller förhindra ytterligare skador på en operation webbplats. I denn...

Beväpna påse

Detta kom när jag ville föra min telefon till stranden men inte bära en belt pouch. Det är inte vattentät men jag bara slå in telefonen i en plastpåse och lägga den inne. Detta är också bra för jogging eller andra sporter. Det ska hålla en musikspela...

Beväpna Winter Soldier

I denna video undervisning att göra arm vintern soldaten att veta hur man gör det arm vinter soldaten och bara titta på videon där jag visar hur man monterar masken och Visa materialet måste du använda länken för att ladda ner mallar detta i video be...

Knex samus beväpna pistol

denna pistol är från metroid skjuter missiler och power Blaster upp till ca 30 35 ft använder inga trasiga parts.yes instruktionerna är fint gjort! folkmassan skål haaza haaza haaza bygga den så länge du vill bara hålla upp mönstret.Steg 1: i bilden...

SA OTF Xiphoid MK IV - beväpna monterade blad

enda åtgärd ut den främre Xiphoid Markera fyraDetta är den fjärde xiphoid jag har gjort. Det är ganska enkelt, och fungerar mycket bra.Detta är inte menat att vara från Assassin's Creed! Men jag älskar spelet, detta är icke-närstående.Tillverkad i en...

Beväpna glider övre extremiteten stöd

En arm segelflygplan var påhittade för att hjälpa personer med begränsad övre extremiteten styrka att utföra skrivande och andra motoriska aktiviteter.Steg 1: material 1 st 4" diameter PVC-rör, 8" lång1 bit 6-1/4 "x 8-1/4" 1/4" tj...

Beväpna tablet resten av skräp

detta är en grön och billigt och cool sak till din tablettSteg 1: delar och verktyg du kommer behöver hot glue gun sharpie skum pad sak kort styrelsen låda och saxSteg 2: Markera boxen och satta Markera det ungefär hälften och lämnar botten intackedS...

Beväpna Extender - hemgjord protesarm för utomhusaktiviteter

detta är en billig protes enhet jag gjorde för att hjälpa mig att göra fler utomhusaktiviteter....

Beväpna dig!

Gotcha!Detta Instructable är ingenting att göra med vapen, utan snarare att skapa en heraldisk "vapen".Det finns endast en organisation som kan lagligt bevilja vapen, och det är College of Arms, som har funnits sedan medeltiden.Det kostar nästan...

Läder Fore beväpna Bracers

Jag har nyligen blivit mycket intresserad av läder crafting. Jag har bara gjort ett fåtal projekt hittills och har inte ännu många läder relaterade verktyg, men har funnit att med några enkla verktyg kan du få mycket gjort.Nödvändiga verktyg:Hålslag,...

Gör din egen gips stormtrooper armé!

"The Empire har en legion av lojala soldater som är oändligt utbud." ―Darth VaderHej peeps! Här på prop shop har vi en hel del pellets kanoner och, kom öl klockan, killar och tjejer avsluta dagen, ladda upp pistolas och ta till skytte precis vad...

Hydrauliska JudoBots

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comTvå robo...

HALO MA5B Assault Rifle prop - DJ Radio Gun rättfärdighetens

vara avundsjuk. En replik baserat på HALO MA5B med arbetsbelysning och ljud.Ett annat projekt som kommer att min 10 år gamla brorson, samma kid med TARDIS, och naturligtvis ett par skott av Caitlin gör Patty Hearst sak testa den. Det är en djungel dä...