Bilen Wakeboard / Snowboard Rackmin wakeboard passar inte i min koffert eftersom jag har subwoofers, och när det var i baksätet var akward och osäkra passagerare. Så utarbetat jag ett sätt att hålla min Wakeboard på taket på min bil. Det håll är det säkert, går på och av lätt, och kan göras (i mitt fall) med material som jag har runt huset och butik. Lycka till.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Natursköna metall Snowboard Rack

Detta projekt är ett bra sätt att få din snowboards av garderober och hörn där de samlar damm och visa dem vackert på väggen. Min bror och jag utformade och skapade denna rack. Det monteras på väggen och rymmer fyra snowboards med ett berg snowboard...

DIY Vägghållare snowboard

detta instructable är hur man gör en snowboard rack av skrot akryl glas, så du kan hänga dem på väggen.Om du inte känner dig bekväm kanske arbetar med värme/ficklampa och power tools detta inte det bästa alternativet för dig.Steg 1: vad du behöver2 b...

Takräcke för 4 x 8 ark

Genom att lägga till min takräcke, är detta hur jag transportera 4 x 8 ark utan en pickup.Steg 1:Först, jag använde (2) 2 x 4 x 8 & (2) 1 x 6 x 4 och några trä skruvar. Du kan behöva förkorta längden av 1 x 6's beroende på bredden på din bil. Jag sän...

Hur man bygger en snowboard vägg rack

Hej alla,Detta instructable är tillägnad dem som vill ha en snowboard Vägghållare utan hål i väggen, vill spendera lite pengar och har svårt att bygga saker!Hoppas du finner det lämpligtDFörnödenheter som behövs-Måttband-3m 5lb självhäftande krokar-G...

Bilen Roof Rack Cross barer

Detta instructables är för människor som har bilar med takreling sida redan installerat och funderar på att göra en uppsättning av flyttbara eller bärbara cross barer för de tillfällen som de behövs.Vi bygger en uppsättning klämma-på tvärstag.Min bil...

Bygga din egen Omen Wakeboard vinsch från stranden Winches.com

detta är vår andra vinsch bygga på instructables. Klicka här för att visa vår första vinsch bygga. Här är en steg för steg wakeboard vinsch bygga f. Jag försöker ge varje detalj i bygget så kan du ha en grundläggande förståelse före och under bygget....

Hemgjord Wakeboard, Wakeskate vinsch från BeachWinches.com

här är en enkel wakeboard, wakeskate vinsch som du kan ta med överallt. Rida din wakeboard och wakeskate platser en båt inte kan gå. Detta är ett mycket spännande projekt och för mer information om beach vinschar gå till http://www.beachwinches.com.D...

Skåp/Side Rack/arbetsbänk/handledaren

Bara en liten set up jag gjorde som var tillgänglig medan bilen var igarage och sortera av en mini bänk och rack som jag delar garaget.Jag använde objektet som en guide och sedan gjorde märken att sätta skruvar i. Jag gjorde detta i linje med hyllorn...

Miata Hardtop rullande Rack att Stowes i bagageluckan

Vad är det gamla talesättet? Nöden är uppfinningarnas moder? Inte att jag skulle vara så djärv att ta åt sig äran för denna rullande rack design, men jag ändra det för att passa i min koffert. Så kanske var behovet mor till anpassning denna gång.Jag...

Skadeboard Rack tillverkad i Skateboarddecks

jag försökte hitta en bra och billig rack för min longboard, men i slutet jag gjorde det själv. Du behöver bara 2 billiga skatedecks, eller bättre har du några gamla sådana. Och med det, en såg och några skrews du får ett stort rack för upp till 4 br...

Dashboard Delight (IE; Gör Beef Jerky i bilen)

Jag kom med detta år tillbaka när jag fann att jag kunde laga min burrito i solgasset hot-ass. Jag älskar beef jerky, så jag tänkte "Varför inte?!" Varje morgon jag satt lite kött för att torka, och i slutet av arbetet skulle jag ha halv ett pun...

Growler Transport Rack (Bill's Cradle)

Jag gillar att dricka öl. Och som en massa människor som gillar att dricka öl efter att ha en underbar öl på kran på min favoritrestaurang jag få en halv gallon behållare (kallas en growler) fylld med öl att gå så jag kan njuta av den beery godheten...

Wakeboard misslyckas och framgång

Misslyckas berättelse:Sommaren år 2015 fick vi en båt. Båten var dyrt så vi inte ville spendera mer pengar på utrustning. Som en wakeboard eller röret. Jag gick in i mitt garage och fick en snowboard som jag hade från tidigare år. Det var en snowboar...

Cykel rack, packväskor, äventyr: 4 förpackningar, släpvagnar och kul.

U-aluminium rack för ditt pendlare / arbete cykel att bära tillbaka förpackningar, bifoga grejer, inspirerade många äventyr inklusive dra släpvagnar.Med skolan stil tillbaka förpackningar på en cykel rack, du kan göra med handverktyg, är boy scout at...

Wakeboard vinsch - 2013

Vid vår sommarstuga, motorbåtar förbjöds många år sedan och när jag besökte en Surfshop som heter "Shark" säljare gjorde mig medveten om att det var möjligt att använda en wake board vinsch som simulerar kabel parken och som kostar runt $ 2100,...

Enkel stål kabel verktyg rack

Hej alla, beslöt jag att göra lite arbete organisera min arbete van idag. Jag hade lekt med tanken på att göra aluminium parentes att hänga mina verktyg men det verkade som något jag inte var riktigt utrustas för att ta. Den enda egentliga mål var at...

Bil-Top kajak Rack för runt tio dollar

detta instructable visar dig hur man gör en bil-top rack för dragande din kajak för cirka tio dollar.Steg 1: Skaffa några pool nudlar. jag köpte två pool nudlar från dollar store. Då Använd jag en vass kniv att skära dem som varje bit var ungefär lik...

Hans och hennes Coat Rack

pojkar blir pojkar.. .och de bryta leksaker: -1...Så vad kan du göra med de trasiga bilarna???Göra klädhängare!...Tja eftersom det finns små flickor också... trodde att göra några girly en gång för dem också!Steg 1: material MaterialTrasiga bil nivåe...

Åka skidor Rack utan att ta bort cykelställ

jag har ett takräcke med en gaffel mount setup för två cyklar. Efter flera resor till lokala skidområdet, med mina skidor inne i bilen, ville jag komma med ett bra sätt att säkra min skidor till takräcket som var snabbare och enklare än separata plas...