Billiga Viking kniv!Du vet vad är coolt? Modifiera kök knivar i en bruten rygg sax eller en knifr (viking knivar). "Hur?" Jag hör vad du frågar. Väl; Låt oss börja, ska vi?

Sax är en traditionell saxisk kniv som också användes av vikingarna i form av brutit ryggen sax.

Varning: Du kan förstöra bra knivar. Detta är inte slutet av ordet. Öppna upp vissa jazz, lyser upp en cigarett och få i djupa tankar och tänka på vad fick dig att förstöra den. Jag gör det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ge en butterfly kniv en magnetisk spärr.

jag köpte en billig butterfly kniv och stötte på några problem med låset. Spärren skulle ibland flip stängda medan du gör tricks och var för lös att faktiskt hålla kniven stängd när i min ficka. Så, jag bestämde mig att byta ut låset med en magnetisk...

Knife Making With Basic Tools

Kniven. Där skulle vi vara utan det? En av de enskilt mest användbara verktyg i existens. Visst du kan köpa en relativt billig vacker kniv som kommer att pågå ett tag, men... där är roligt i det?Hantverk mänsklighetens mest grundläggande verktyg för...

Den schweiziska armén Barbie

Ge unga flickor att vidga sina horisonter bortom leker med stereotypa kön förstärka leksaker genom att kombinera en allas favorit rosa tjej-centrerad docka med något lite stabby.Ett multiverktyg är gömd inuti bålen av Barbie, där bladen kan dras ut f...

Hur till omvänd någon akustisk trumma i en elektrisk drum steg för steg guide

Detta Instructable visar dig hur du ändrar någon akustisk trumma och göra det en elektronisk trumma med alternativet att vända tillbaka med mycket enkel objekt.Steg 1: Att göra Mesh huvuden. Det första objektet behövs är mesh.Vanliga fönster mesh är...

Mini röran tenn överlevnad tin.

Det finns en hel del överlevnad tenn guider på här, men jag har fortfarande beslutat att göra en. Jag är en royal Marina kadett och har gjort denna överlevnad tenn med en massa trodde att lägga in i den. Jag har tagit det på alla av min kadett övning...

Pirat kanon - en fungerande kopia av en sjö kanon som avfyrar pneumatiskt

Halloween har varit pirat-tema runt här ett tag. Jag hade svärd, jag hade skattkistan, jag behövde en kanon. Mer än bara en prop, brand denna kanon en potatis snigel ett par hundra varv. För Halloween vi ringt tillbaka psi och sköt ofarliga "kanonkul...

Bättre 3D-utskrifter: en Gaelic låda med alla i en Twist spärren med minimalt stöd

Målet med detta Instructable är att hjälpa dig göra bättre 3d utskrifter i-trots specifika begränsningar på din skrivare och allmänna begränsningar av smält nedfall glödtråden utskrift.För att få ut mesta möjliga av vår utskrift måste vi:1) vet vår p...

Mustache Ride

Yeah baby! En faktiska, fysiska, sittable mustasch rida. Som du kan rida. Inte berätta för din pojkvän.Objektet är gjord av en stoppade metallram vilar på tunga plywood gunga benen. Den innehåller en känslig tryckvakt i sätet, som när aktiverat, star...

Billiga filen guide för kniv

två raka parenteser, två bultar, två nötter och du har en billig fil/slipning guide för slipning områdena racasso och choils av din kniv... du kan även använda det för att rada upp skalorna.Det kostar bara några tior... Jag vet att du kan köpa ett bä...

Billiga skärbräda och kök kniv till haj flex verktyget

Detta kommer att visa dig hur man gör en piraya textverktyget med billiga kniv och skärbräda.Steg 1: BaseJag var ute på pirrahna gear slips verktyg thingies, och tyckte de var riktigt söt, men jag är pank så jag var tvungen att komma upp med något på...

Hur man gör en billig vegetabiliska växa-Light Box: inga verktyg bara en kniv!

Kan du bygga en billigt effektiv växa ljus ruta för att starta grönsaker frön och växande transplantationer. Du behöver inte några speciella verktyg, bara en kniv för att göra nedskärningar i 14 gallon/53 liter tote behållaren lock. Alla delar finns...

Hur man gör en träslev, viking väg

jag kommer att visa dig hur man gör en trä sked ur gröna applewood. Med endast mina handgjorda viking verktyg.Steg 1: Alla mina verktyg Detta är en översikt över alla mina verktyg.Steg 2: de verktyg jag använder. Detta är verktyg du behöver för att g...

Billiga Power Supply från tillgängliga komponenter

jag är inte ny för elektronik (jag har spelat med byggsatser hela mitt liv), jag har nyligen byggt saker av elektroniska komponenter oftare. Jag har också märkt att många människor har strömförsörjning på deras "station", vilket gör det enkelt a...

Billig sol 5 volt laddare / nätadapter

i detta instructable jag använt 5 billiga sol ljus. Som jag minns att jag köpte dem för $2 vardera på Wal * Mart över ett år sedan.Det skulle vara svårt att hitta de Sol-cellerna för detta pris inte tala hela lätta monteringsarbeten etc.Steg 1: Låt o...

Billiga radiator reflektorer att sänka dina bränslekostnader

centralvärme radiatorer gör ett bra jobb av uppvärmningen väggen bakom dem, vilket inte är en stor användning av energi, särskilt om kylaren är på en oisolerad yttervägg. En reflektor placerad bakom radiatorn kommer att spara några av detta slöseri m...

DIY screentryck: Lätt, detaljerad & billig!

Du kan göra din egen unika, detaljerad, screentryckt skjorta hemma med några enkla material! Denna metod använder ritning vätska och skärmen Filler enkelt skapa din detaljerad design på en skärm. Det finns andra billiga metoder du kan använda för scr...

Billiga och lätt Lara Croft hacka

Jag gjorde dessa för min "Stiga av the Tomb Raider" Lara Croft cosplay, men jag hade svårt att hitta mycket information om det eller något tips på hur man gör det som inte involverar trä eller metall eller bara färdigheter, material och pengar s...

DIY gitarr grafik på den billiga

göra en billig gitarr mer spännande med anpassad grafik.Steg 1: material Behöver du:Bläckstråleskrivare (med en laser-skrivare kommer att göra det ser hemskt)HobbyknivKlar akryl beläggning (Aerosol)Självhäftande etiketter-något slag kommer att göra,...

Att göra en Viking / barbariska kriget hammare

detta instructable visar dig hur man gör en läder Wrapped Viking / barbariska krig Klubbat. Den jag har de flesta bilderna är prototypen. Jag gör dessa 3 i taget och alla är unika så om färger på läder eller handtagen inte matchar från bild till bild...