BIONICLE Ghost Riderdetta Instructable är om hur man gör en bionicle Ghost Rider. Det har gjort från Vezon från uppsättningen Vezon och Fenrhak, Jaller, Takadox och Toa Tahu.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ghost rider

denna gård dekoration är nästan pinsamt lätt att göraSteg 1: samla material det mesta jag använde räddades från trottoaren förutom färgen20" cykel men vilken storlek skulle fungeradammsugare förlängning rör/slangar (inte stjäla en från huset dammsuga...

Ghost rider att göra kostym.

här är lite om vad är inblandad i byggnad crazy kostymer som Ghost RiderSteg 1: Kate ridning cykel på parkeringsplats...

Hur man drar en Ghost Rider skalle

hur man drar en Ghost Rider skalle insamlade 3 del ritning video. Lär dig att rita en möjlig variation av en Ghost Rider skalle, resten är upp till dig....

Ghost Rider 3D art

Ghost Rider 3d konst. Metall, läder, gips och akryl på trä. Skallen gjordes från en latex mögel. Sedan jag klippte en gammal MC-jackan och målade och snidade och spikar och kedjor....

Att göra kostymer med min son Matt

så första kostym ändringarna gjordes... ljus upp bågreaktorn för en butik köpte kostym... fröet planterades. Sedan han klev upp nästa år och bad mig att göra honom Godzilla... kort varsel och för mycket att göra på jobbet begränsat mig lite men jag t...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Handgjorda ikoniska Skull Mask död kostym för Halloween

år sedan som ett barn, några av mina tidigaste minnen var Halloween och dressing i hemgjorda dräkter. Mina föräldrar hade aldrig en hel del pengar men de försökt alltid att göra semester roligt och spännande. Det fanns så många år skulle vi gå till e...

Gråtande Angel Monument

This is a static prop of a weeping angel based on a real monument design. Detta är en populär kyrkogården monument look som vi ville duplicera. Stöttan består av en trä bas täckt av skum och en hönsnät och trä kropp täckt av monster lera täcker med e...

Mångsidig "carry-a-bike" last Cykelkärra

Om du är någonting som jag, du inte bara gillar cykling men har valt cykeln som din favorit transportmedel. Du som praktiska lösningar som gör att du kan använda din cykel som ofta som möjligt, att övervinna utmaningar för godstransporter som normalt...

Bygga en massiv snöskoter Tank cykel

efter att bli inspirerad av det sista avsnittet av American Choppers och sedan se mina grannar som kör runt på sina snöskotrar, jag bestämde sig för att göra en galen kombination av två som en pedal-drivna monster. Jag konstruerat och tillverkat denn...

Varför människor i alla svart på cyklar med inga lampor är svårt att se på natten- och hur de ser ut när de bli överkörd. (har otäcka bilder)

OK - utan att få in alla nyanser och fina detaljer och med en bilar hög beam lampor vs en pox kamera blixt, att vara i trafik, kommer bakifrån jämfört med kommer från den sidan osv... osv, osv, osv...Detta är en mycket enkel "vad du ser är vad du får...

Pepper's Ghost Illusion i ett litet utrymme

Hej hauntersna!En Pepper's Ghost är teater illusion som ursprungligen utvecklades under 1800-talet så att det visas som om verkliga livet spöken var på scenen med aktörer. Den har sedan använts på gång att glädja och intriger tittare. Framför allt är...

Ghost Chili (hetaste peppar i världen) pumpa krydda kaffe

har du hört talas om The Ghost pepper? Om du inte har, är det hetaste chili peppar i världen. Det kommer att orsaka vuxna män att fälla tårar, på allvar. Jag ville hitta ett recept med Naga Ghost peppar för att göra en kanna kaffe för min man. Jag tr...

Hur man bygger en Hoverboard kan du rida

Kom ihåg dessa hover styrelser som alla Rider runt. nu kan du bygga din egen elektriska hover bräda hemma som du kan rida. För att se hur du kan gå igenom min instructables tutorial och titta på videon för att komplettera läraren. Du hittar alla mina...

8-bitars kände applikationer "-Ms PacMan och Ghost

i början, TV-spel hade endast 16 färger och grafiken var chunky. Och vi var nöjda.Se över de lyckligare, enklare tider med dessa roliga kände applikationer av dina favorit TV-spel tecken. När du har alla material, är detta en enkel femton minuters pr...

Blinky! Den söta röda Ghost

Röda spöke,Det är Halloween dag!¿Sabes que significa eso?ES tiempo de iluminar esta noche oscura con un poco de eTextile!Este año una de mis alumnas muy hábil confeccionando mig mostró el camino (Bueno... SI! soy professor de tecnología aplicada ^^)E...

Buzz Lightyear's Space Ship ride

Regretably jag var inte medveten om denna fantastiska plats när jag gjorde detta så jag inte har steg för steg information att dela med dig. Mina söner var Buzz Lightyear och främmande från Toy Story så jag bulit Buzz rymdskepp från kartong och varmt...

Tonto hund rider kostym

Baserat off västra filmen The Lone Ranger, denna lilla sidekick Tonto gjordes för att rida på baksidan av min hund, att göra henne ser ut som en häst. Min version kan se lite annorlunda än en från filmen, men är igenkännliga omedelbart (och vansinnig...

Förbundet Ghost (Halo)

detta är vad jag har gjort hittills i min kartong förbund ghost från Halo-serien. Jag har beslutat att införa det som det är eftersom det är den 30: e, den sista dagen att delta i Gorilla lim tävlingen. Du kanske märker motsatta sidan från där jag to...