Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knepHej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande feactures :
1) käken-movable 3D skelett papper mask
2) gigantisk mekanisk händer av laser skär trä
3) ljud reaktiva LED öga bollar, blinkar när jag talar
4) huvud droppa trick

Om du är intresserad av någon av denna har, är jag glad att jag kan ge er en guide som kan även tillämpas på ditt eget projekt! Jag komplett majoriteten av kostym på fablab Taipei, är glad som de erbjuder fri behandling för deras utrustning som laserskärare, och, viktigast av allt, gemenskapen brains makt för att hjälpa mig avsluta detta projekt.

Uppdatering: 2013/11/02
Ahmed hjälper mig redigera en video visar dig hur hela kostym fungerar, Vänligen njuta av det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

General Grievous kostym med rörliga mekaniska Extra ställa av vapen

här är en General Grievous kostym jag byggde med min son för Halloween ' 08.Den grundläggande konstruktionen är en svart tröja från en gammal billig affären halloween kostym och skum sammansättningar fästes med kardborrband. Det finns en PVC "ryggsäc...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

50-årsdagen Flintstones Halloween kostym med Larissa Riquelme

du kan inte missa denna speciella halloween kostym firar 50-årsjubileum av familjen Flinta! Mycket lätt att göra, som alltid! Njuta av det! Tack till och för modellering!Musik:Tema: LevanteArtis: Kchiporros feat Los CaligarisDisco: Kchiporros 3D...

Min Dracula Halloween kostym (med make-up)

här är min greve Dracula halloween kostym förberett för 2007.My kostym har en svart kostym, en svart fluga och en svart kappa....

Watchmen Rorschach kostym med ändra Mask

jag skulle säga att övergripande denna dräkt är lätt att sätta ihop och att bära. Svåra är att få alla kläder tillsammans. Jag kommer att säga att masken är den svåraste delen. Men det var inte så svårt att göra. Det tar bara lite tid och ansträngnin...

Den stora pumpan Halloween kostym

med den stora pumpan är att i den ursprungliga berättelsen, han visar aldrig. Så du inte vet vad han ser ut. Vilket innebär ju att jag kan tolka den stora pumpan men jag vill!Det är vad fick mig att besluta att bygga en stor pumpa kostym i år: inga g...

DIY Cupcake Halloween kostym

Skapa denna super söta och lätt Halloween kostym med objekt som redan finns i din garderob.Steg 1: Besök YouTube-sidaBesök https://www.youtube.com/watch?v=7oJzrVbp4Y0 för full YouTube Tutorial!...

Sammanfogade tvillingar Halloween kostym

2009 Halloween-kostym med en köttiga bihang som vi skulle "slita bort" från varandra med....

Min sons 2011 Halloween kostym

Min sons 2011 Halloween kostym. Tillverkade av en hård hatt, papper maché, fuskpäls och trä bollar för ögonen....

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Warrior ärkeängeln kostym med kabel kontrollerade vingar

jag gick som en ärkeängel för Halloween. Designen gjorde jag arbetat för jag (6'3 '', 170 lbs), men kan anpassas till eventuella storlek eller form beroende på vilken bevingad varelse som du skulle vilja vara. Dräkten tog ~ 40 timmar av arbete och $2...

Motorsåg Monster Halloween kostym prototyp

Jag älskar Halloween. Mer specifikt, jag älskar att göra häftiga kostymer och visar dem upp. För de senaste åren, har min kostym val varit en phoenix outfit som så småningom utvecklades till en flamboyant monster med ett vingspann på 12', en löjlig b...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Animerade Halloween display med hjälp av en elmotor och en cykel

här är ett sätt att göra en animerad Halloween display, med mestadels saker du redan runt huset. Jag drivs skärmen med en liten elmotor ansluten till bakhjulet på min cykel, och snören knytet till pedalerna drog armar och ben av naturlig storlek dumm...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...