DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de visade sig vara helt ren så rekommenderar jag att använda något lite mer täckande.

Det första gjorde jag min mall på en tidning. För detta kopierat jag bara en av vingarna av fjärilen i denna bild. Kom ihåg att börja med en penna och sedan gå över din design med en markör. Sedan skär jag ut konturerna.

Sedan tog jag en av de svarta soppåsar med öppningen på denna sidan och kontur form av fjärilen. Jag använde en silver markör för detta men någon icke svarta permanenta märkpenna kommer att arbeta här. Skära, veckla upp påsen och du har din fjäril 's bas.

Sedan jag tog mallen igen och sätta en orange väska på den. Plasten var ren jag kunde spåra formen som orange såhär men senare jag var tvungen att använda ett par lager så att de orange delarna var ogenomskinlig. Om din plast är helt ogenomskinlig kan du klippa bitar från mallen och spåra sedan på din plast. Sedan skära dem ut.

Nästa steg är limning orange pjäsen på den svarta plasten. För att göra det lättare jag placeras först orange bitarna på mallen och sedan vidare dem till den svarta delen. Om du gör detta med en plastpåse som jag har du två lager för varje bit. Upprepa sedan för den andra flygeln.

För att göra de vita prickar jag bara använt locket på min lim pinne att spåra formen, och sedan klippa och limma fast dem på plats på den svarta delen, gjorde jag också två större cirklar för arbetsmarknadens parter.
Sist jag använde dubbelhäftande tejp för att hålla min svarta klänning till vingarna och sydde jag också ett par stygn på den övre delen så det var säkrare.

För att göra kostym mer bekväm, bifogas jag ett gummiband med en annan bit av svart plast kanterna på vingarna. Kostym är komplett.
Mer smink kan du göra något super ljusa eller mörka som jag.

Så jag hoppas du gillade den här videon och glöm inte att tummen upp om du vill se fler kostym idéer. Om du har någon begäran lämna det i kommentarsfältet och tack för att titta på!

Relaterade Ämnen

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

"Midge" bur dans Lil' Lady DIY Halloween kostym

Halloween är min favorit semester som jag kan vara något jag kan tänka mig. Det har varit en familjetradition så länge jag kan minnas att tänka på och skapa de mest originella kostymerna i firandet på min farmors födelsedag. Efter hennes bortgång, mi...

Halloween kostym: Social Butterfly

är du en social fjäril eller tror du bara att detta är en söt kostym? Hursomhelst detta är en stor kostym & verkligen lätt att göra. Hoppas du gillar. Detta kan också vara en superhjälte som heter super social.Steg 1: Vad du behöver För denna kostym...

DIY Halloween kostymer! Sista minuten idéer

Kolla in hur man gör fullt dessa kostymer genom att klicka på denna länk:1. unicorn2. Ty Beanie Baby3. M & M godis4. kägla godis5. Mcdonald's Logo6. skötsel Björn7. Essie nagellack flaska8. luffare9. sak 110. bat Girl...

DIY Halloween Beetlejuice kostym

det är nästan Halloween så jag känner mig inspirerad att skapa så lätt DIY Halloween kostymer när Halloween metoder snabbt ibland är det svårt att hitta en outfit som är ur lådan och lätt att hitta. Istället för att spendera massor av pengar på det....

TNT halloween kostym

detta är min diy halloween kostym.Steg 1: material För det här projektet måste du få:1 x några kartonger (som kommer att bigenough att fixa över youe huvud och axlar)1 x själv skarvning rep 50cm lång1 x corex kartong (bara hälften så tjock som normal...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

DIY Halloween 2008 kostym tävlingsbidragen--pirater, älvor, & A Dirt Devil!, FaerySpell skapelser

här är min kostym poster för DIY Halloween tävling, 2008. De är alla handgjorda av mig--pirater, älvor och mycket mer! (Jag ingår både anpassade kostymer för andra, och de gjorde för mig själv och min familj :)...

DIY Cupcake Halloween kostym

Skapa denna super söta och lätt Halloween kostym med objekt som redan finns i din garderob.Steg 1: Besök YouTube-sidaBesök https://www.youtube.com/watch?v=7oJzrVbp4Y0 för full YouTube Tutorial!...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

50-årsdagen Flintstones Halloween kostym med Larissa Riquelme

du kan inte missa denna speciella halloween kostym firar 50-årsjubileum av familjen Flinta! Mycket lätt att göra, som alltid! Njuta av det! Tack till och för modellering!Musik:Tema: LevanteArtis: Kchiporros feat Los CaligarisDisco: Kchiporros 3D...

Min Dracula Halloween kostym (med make-up)

här är min greve Dracula halloween kostym förberett för 2007.My kostym har en svart kostym, en svart fluga och en svart kappa....

Gör din egen krita Halloween kostym

ett par år sedan var min första razzia i hela DIY Haloween kostym sfären. Jag såg att stor DIY efter ett par år sedan om hur man gör en arbetar Operation kostym som gav mig tillräckligt mod att faktiskt prova det. Det sår upp att vara den stora hiten...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

DIY Hellboy kostym

min finess är/var normalt historical(ish) mat, men eftersom min brors födelsedag är 3 dagar före Halloween, han bad mig att hjälpa till att göra honom en kostym som sin födelsedagspresent. Han ville vara Hellboy för spöka att han och hans vänner skul...

Little Miss Muffet Halloween kostym

består av fyra olika delar denna halloween kostym:KlänningenFörklädetHatten och andra tillbehörGiant spiderJag ska täcka varje aspekt i de fyra stegen som följer.Steg 1: Klänningen Ingredienser2m blå gingham tyg1 vit zip (40cm längd)Vit trådSvart trå...

Bägare Mupparna Halloween kostym

för denna Halloween, jag behövde en enkel, låg kostnad, men imponerande kostym. Kanske något med vetenskap (ungrad maskiningenjör på TCNJ just nu)... Bägaren från Mupparna tycktes vara det självklara svaret. Huvudet består av 1" tjock grön skumgummip...