Skapa en Halloween-kostym med tejp skulpturjag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och kostym-bäraren jämnåriga ut genom öppna munnen.

Om du aldrig har hört talas om bandet skulptur, Google på sikt och bli förvånad över några av konsten som människor skapat ur band. Det kallas också plast Wrap skulptur av några (se). Det är lite som papier-mache, men det är inte så kladdigt och den är lätt och ganska flexibel. Som tejp, skulpturerna är oftast öppna och kan belysas från inom för att skapa några fantastiska saker, men i mitt fall jag kommer att måla resultatet.

Faktiskt, jag kommer bara att skapa huvudet nu - hustru sydde upp resten av 4 gårdar av tyg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

50-årsdagen Flintstones Halloween kostym med Larissa Riquelme

du kan inte missa denna speciella halloween kostym firar 50-årsjubileum av familjen Flinta! Mycket lätt att göra, som alltid! Njuta av det! Tack till och för modellering!Musik:Tema: LevanteArtis: Kchiporros feat Los CaligarisDisco: Kchiporros 3D...

Min Dracula Halloween kostym (med make-up)

här är min greve Dracula halloween kostym förberett för 2007.My kostym har en svart kostym, en svart fluga och en svart kappa....

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Att skapa ett Halloween Monster med 123D varelse

skapa en rolig Candy Monster för Halloween.Detta Instructable kommer att vara i 4 video tid förflutit segment. Den första skulptera Candy Monster, målning Candy Monster, skulptera och måla en godis hink och skulptera och måla en slickepinne.Du behöve...

Russell från upp Halloween kostym för småbarn

jag älskar Pixars upp. Det är en bra film och i år jag ut för att skapa en halloween-kostym för mitt barn som är Russell tema. Jag älskar idén att skapa en "verkliga livet" Russell. Jag ville verkligen att skapa texturer av verkliga livet märken...

DIY Cupcake Halloween kostym

Skapa denna super söta och lätt Halloween kostym med objekt som redan finns i din garderob.Steg 1: Besök YouTube-sidaBesök https://www.youtube.com/watch?v=7oJzrVbp4Y0 för full YouTube Tutorial!...

Sammanfogade tvillingar Halloween kostym

2009 Halloween-kostym med en köttiga bihang som vi skulle "slita bort" från varandra med....

DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

ROCKET MAN: Saturnus 5 raket Halloween kostym

min son ville vara en raket för Halloween. Inte en astronaut. En raket. En Saturn 5 raket att vara exakt. Vi hade massor av kul med denna kostym var en verklig huvud-turner när han gick på Bus eller godis. Också - du kan inte se dem, men han drog "ka...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]

Halloween-kostym:Paper(Craft) MAN---------------------------------------------------------------------------Kostnaden för att göra: 0,00 krDags att göra: 3 timmarMaterialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga-----------------------------------------...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Hur man gör en huvudlös Marie Antoinette Halloween kostym

så jag älskar Halloween och jag ville komma med en awesome kostym. Jag letade Halloween utsmyckning idéer för min parter och snubblade över Nicole Magne "och hennes 2006 Headless Marie Antoinette Costume. Detta var också med i göra Magazine. Hon har...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Gör en Wonder Woman kostym med ditt barn

Wonder Woman är perfekt prinsessa för de små flickor som inte väntar en prins ska sparas. Denna handledning hjälper dig att inte bara göra en kostym med din spirande amazon krigare, men också göra massor av minnen också.Steg 1: Gör massor av ritninga...

Död blir hennes Halloween kostym

skapa en illusion av att se genom ett gapande sår i kroppen. Detta är min Halloween kostym för 2008, baserat på 1992 filmen Döden klär henne. Jag porträttera Goldie Hawn karaktär, som var sprängd med ett hagelgevär Meryl Streep karaktär i ett anfall...

Rymden Robot barns Halloween kostym - (hela kroppen)

Halloween kommer närmare och närmare, och barnen behöver sina egna nya Halloween kostymer! Gör det lätt att farkosten, billig robot kostym som kommer att göra ditt barn stå från mängden!Steg 1: Vad du behöver Material:- 1 gul hink som borde passa per...

LEGO Spider-Man Halloween kostym

Så detta var det första året där min son verkligen brydde sig nog att ha någon input i hans Halloween-kostym. Vi diskuterade och diskuterade och slutligen beslutade på Lego Spider-Man.Jag är ingalunda en expert kostym maker. Detta är också min första...