Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]Halloween-kostym:
Paper(Craft) MAN

---------------------------------------------------------------------------
Kostnaden för att göra: 0,00 kr
Dags att göra: 3 timmar
Materialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga
---------------------------------------------------------------------------

Jag undrade alltid om jag kunde komma på en Halloween-kostym som inte har någon (eller minimal) kostar, är återvinningsbart och miljövänligt, är lätt att göra och som utnyttjar kreativa safter i min hjärna. Så jag kom upp med idén och blev en PAPER(Craft) MAN!

MATERIAL SOM ANVÄNDS:
-Gamla tidningar
-Trader Joes papperspåsar
-Kartong
-Färgade Craft papper
-Toalettpapper rullar
-Lim Stick
-Tejp (transparent)
-Sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ditt hem miljövänliga

ha ett miljövänligt hem är ett enkelt sätt att skydda miljön.Det finns många DIY tekniker som kan användas för att göra ditt hem mer miljövänliga. De flesta produkter som krävs för dessa tekniker är billiga och kan köpas på din lokala hem förbättring...

Hur man gör en billig & miljövänliga gitarr fall.

De som minns min gamla instructables: bjuder jag Hej. Ledsen att det har varit ett tag, men jag hade några personliga saker (2 flyttar, en rolig men lång bo på sjukhuset och får in universitetar av mitt val, etc), så jag var tvungen att ta en liten p...

Hur man gör en billig miljövänlig ljus upp sockerrör.

Detta är min första instructable, så bär med mig.Min vän nyligen gav mig en käpp att gå med min prom kostym, men sockerrör han gav mig var gamla slå upp och viktigast, huvudet eller handtag om du föredrar var helt fristående. Efter letar efter idéer...

Hur man gör en 100% miljövänlig penna fall

detta är min guide om hur du skapar en miljövänlig penna fall som är 100% gjorda av återvunna produkter, och dessa material är tillgängligt för nästan alla. Du behöver inte köpa något... Detta är ett bra hantverk att göra och kan återanvändas om och...

Cool Halloween kostymer

Hej, detta instructable är att visa några cool halloween kostymer och vad man får. kommentera vad du tyckerSteg 1: cowboy en cool liten kostym för dina barn är en cowboy.Du behöver:cowboyhattcowboy stövlarBlå jeansSteg 2: thomas TUFFTUFFTÅG tåg en an...

Hur man gör en miljövänlig påse

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarNär jag köpte något i en butik nyligen, gav expediten mig mitt köp i en väska från en tidning. Jag gillade det väldigt mycket och var tvungen a...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

Hur man gör Android Head Halloween kostym!

Här är hur man gör Android Head Halloween kostym i ca 15 minuter!Delar som behövs:Konstruktion hatt - $7 på hem Depot 1 stor bit av gröna blad av tjockt papper - 69 cent på dollarn butik förpackningsmaterial eller ihoprullad tidning - du har förmodli...

Hur man gör en halloween-kostym för mindre.

detta är en instructable på hur man gör en halloween-kostym för inte mycket pengar beroende på vad du har. Jag gjorde detta för min vackra dotter modellering kläder.Först kolla igenom din garderob plocka ut allt gammalt och inte ädla. Beroende på vad...

Hur man gör en låg budget Han Solo Halloween kostym

min co arbetstagare behövs en sista minuten Halloween kostym så efter att ha tagit en inventering av användbara saker jag hjälpte honom gör denna kostym kvällen innan Halloween-vi gjorde det i mitt iskalla kallt garage i ungefär fyra timmar.Det var s...

LEGO Spider-Man Halloween kostym

Så detta var det första året där min son verkligen brydde sig nog att ha någon input i hans Halloween-kostym. Vi diskuterade och diskuterade och slutligen beslutade på Lego Spider-Man.Jag är ingalunda en expert kostym maker. Detta är också min första...

Hur man gör Baby LED kostym Halloween kostym

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCJag gör denna Baby LED ljus kostym halloween kostym för min son som har 18 nattfjärilar och med ledde kostym ser fantastiska. Väldigt billigt att byggt, 5...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Globe Halloween kostym/geografi lektion

Globe Halloween kostym/geografi lektionMin lilla pojke betyder världen för mig så jag bestämde mig att göra honom en globe kostym för Halloween.Eftersom vår 4-åring har varit intresserad av vår bordsskiva globe och frågar många geografiska frågor, ja...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...