Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och merjag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt för varje ljud, och min dotters faktiska röst för godis detektorn och några andra fraser. Jag la också tryckgivare till hennes stövlar så att hon hade robotic klingande steg.

Arduino källkoden

Jag har bifogat ett kopplingsschema som skapats i Fritzing men bilden vara för liten. En större version och källfilen finns i Öppna källdatabasen ovan.

Knep eller behandla, hon var lite av en lokal kändis och som ni ser hon fick några bonus godis från människor som ville prova godis detektorn lite mer.

Full funktion prototyp på mitt skrivbord, pre paketering i kostym:


Speciellt tack till Lees elektronisk i Vancouver! Fantastisk support och kundservice service.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Robot kostym med lysdioder

anledningarna till varför jag ville göra en robot som passar är komplexa. För att göra en lång historia kort, jag ville ha en kostym som jag kunde använda för att underhålla mina jämnåriga medan de omsorgsfullt förberedda för slutprov. Men jag ville...

Röst ändra Robot kostym med animerad mun

vi gjorde denna robot kostym ca 3 år sedan för vår 7-åring på gång, och postat ett foto av det här förra året. Sedan dess har jag fått många förfrågningar att förklara hur det gjordes i en steg för steg. Jag har fortfarande de flesta av roboten sitte...

Gör en robot lampa (med kasserade högtalare och ett durkslag)

detta är mitt första projekt som Artist in Residence på Instructables. Jag är bara att upptäcka hur man hittar saker i denna stad, så började jag jobba med en liten låda av e-avfall förvaras av Instructables personal. Tack killar!Jag hittade en stor...

Julerbjudande - Santa detektor och mer

God Jul!! Denna video visar dig hur man bygger din egna santa detektor med raspberry pi och vinkat systemet. Också det kommer att visa hur du använder bluetooth med raspberry pi och intel edison att kommunicera. Ta en kopp varm coco och sitta vid bra...

Minecraft Spider Jockey barn kostym med rörliga ben och huvud

Syftet med denna kostym bygga, var att lära min son som inte baraVi kunde göra något vi tänkt oss, men också att vi kan spara pengar och gör en bättre kostym på samma gång! Vi gjorde detta med extra saker lockar runt huset, endast faktiska bekostnad...

Mario Bros kostymer med ljudeffekter

Årets pojkarna ville vara Mario och Luigi. Typ av rätt tråkig? Väl trodde inte min fru att de var redo för att kasta verkliga eldklot så vi gjorde ljudeffekter i stället. Jag ville ha dem att göra Mario hoppa ljud när de hoppade och kunna göra eldklo...

Hemgjord voodoo-docka kostym, med säckväv och allt.

Säckväv klänningen är helt hemlagad, och om det inte var för foder jag sätta inne då det definitivt skulle ha varit en kliande natt. Hjärtat jag hittade på dollar store och jag skär upp tråd hängare, och stack bitar inuti när jag sydde plast hjärtat...

Lucy's Retro Robot kostym... Gjorde med husgeråd!

Maker lägret är en stor del av sommaren i vårt hus (vi inte bor nära en officiella läger så har vi vår hemma). Mina flickor älskar det och vi har alltid skitkul att göra saker tillsammans, försöker nya projekt, och för mig är det ett bra sätt för att...

Barn rovdjur kostym

detta är en barn storlek predator kostym att gå med den främmande Xenomorph kostym vi gjorde tidigare. Tyvärr jag gjorde inte gummi Predator masken, min bror har redan gett mig sorg över det, men med tiden rinner och ingen bra leverans av flytande la...

Filter, Fisheye-objektiv och mer

Detta instructable kommer att lära dig syftet med "Filter, Fisheye objektiv, och mer". Den innehåller:1.) A UV-Filter [ultraviolett]2.) ett CPL [cirkulär polarisator Filter]3.) FLD [fluorescerande] Filter4.) fisheyeobjektiv5.) makroobjektiv6.) t...

BB-8 och R2-D2 - Star Wars småbarn Halloween kostymer

Kanske är droiderna du letar efter? Vi avslutade bara att göra dessa för våra barn (i åldrarna 5 och 3). Min dotter är en sann prinsessa. Jag gifte mig med en tom pojke så det är definitivt en natur över nurture situation. Allt hon äger är rosa och g...

Robot kostym för barn

nyckeln till att göra en kostym för en slingrande tre år gammal (eller åtminstone min slingrande tre år gammal) är att göra det flexibelt och som icke-bindande som möjligt. Gjorde jag några sömnad för denna kostym men det är fullt möjligt att göra de...

Rymden Robot barns Halloween kostym - (hela kroppen)

Halloween kommer närmare och närmare, och barnen behöver sina egna nya Halloween kostymer! Gör det lätt att farkosten, billig robot kostym som kommer att göra ditt barn stå från mängden!Steg 1: Vad du behöver Material:- 1 gul hink som borde passa per...

Gör en Wonder Woman kostym med ditt barn

Wonder Woman är perfekt prinsessa för de små flickor som inte väntar en prins ska sparas. Denna handledning hjälper dig att inte bara göra en kostym med din spirande amazon krigare, men också göra massor av minnen också.Steg 1: Gör massor av ritninga...

Interaktiva kostym med lysdioder och sund Sensor: MG 1,0

Dessa material och den information som finns i detta instructable är från studenter på programvara för platser (www.softwareofplaces.com)Klass vid PUC-Rio universitet. Innehållet representerade här är studentens sista projekt för klass utvärdering Pu...

Med- och Obs Tote (för det barn som kommer med instruktioner)

jag råkar ha 4 barn, 3 av dem har särskilda behov av en grad eller annat. 2 av dessa barn, inklusive en av de med särskilda behov, reser till ett annat hem för besök med sin biologiska mor. Kanske har du barn med allergier som går till andra förälder...

Robot Attiny2313 med Bluetooth HC06 och stegmotorer

Här ville jag lägga fram ett förslag av fordonet robot. Hjärtat av roboten är mikrokontroller ATtiny2313. Drev roboten är 2 stegmotorer. Inspiration för byggandet av min robot var andra projekt. I de flesta fall är detta projekt bygger på Arduino och...

Mobil kontrollerade robotic bilen med arduino och DTMF

Hej killar!Detta är mitt första projekt på instructables, hoppas du kommer att njuta av denna.Detta projekt handlar om hur du kan kontrollera en robotic bil med hjälp av mobiltelefon och hur du kan kontrollera att bil från var som helst i världen.Pro...

Tingeling kostym med ljus-up vingar för barn

[förresten, jag kommer att fortsätta att bygga ut detta instructable under de närmaste dagarna.]Detta påstående beskriver hur jag satte ihop en Tingeling kostym med ljus-up vingar för min 3 - åriga dotter för Halloween 2011.Steg 1: Tinkerbell kläSteg...