Blue Crush-virka arrangörBlue Crush är en härlig virkad krok arrangör som håller alla dina krokar (de flesta all storlek) på ett ställe med alla dina andra virkade föreställningar.

Blue Crush har platser för 15 krokar (från stora till små), en ficka för att hålla begrepp som korsstygn räknare eller extra/över stora virknålar och en mindre ficka med brodyr för din lilla virka begrepp som synålar. Överlappande luckan håller dina krokar skyddade och de bifogade vita band kan du säkra arrangören stängd.

När stängd fall åtgärder approximently 3 in av 9 i, perfekt för att bära runt i väskan.

Blue Crush är blå med röda och vita flora print på utsidan och en ljus blå inredning med vita tår droppar.

För mer information kolla in thistleandleaves.com

Relaterade Ämnen

Tråd och Thread virka arrangör

Min rumskompis gillar smycken, men hennes "arrangör för det är bara en skokartong full av slumpmässiga prydnadssaker. Eftersom hon lämnar mig efter denna termin (ta en termin off - inte vara rädd för att välja bort skolan ett tag, kolleger högskolest...

Virka krok arrangör

om du är som mig, du är alltid i behov av lagring, särskilt lagring för verktyg och hantverk leveranser. Efter gawking på priserna för virknål rullar i butiken, beslöt jag att göra min egen vardagliga objekt kan du hitta hemma.Varning: Maskin sömnad...

Freeform virka väska:

jag har Virkat i år och göra mina egna mönster, men nyligen jag snubblade över "Freeform virka" på flickr. Så fort jag såg denna arty stil virka jag ville ha en go! Jag upcycled en vanlig påse genom att täcka den med min egen frihandsfigur virka...

8 ft rum arrangör

Jag nyligen tog på ett projekt som krävs för en arbetsplats som är tillräckligt stor för att huset testinstrument, datorer och andra föremål som ger en lång arbetsyta. Jag bortkastad tid att försöka hitta något som passar på webben. Allt verkade anti...

Konstverk, anslagstavlan och arrangör

jag hade behöver en smycken organizer för en tid...OK, så jag hade en massa trassel och beslöt att göra något nyttigt.Jag tittade upp arrangörerna online och fann att en hel del pinboards, smycken arrangörer och tyg konstverk är inramade. Med den idé...

Flying bildandet av Blue Angels

Projektet var på mina saker att göra-lista helt ett tag.Som jag byggde det mentalt i mitt huvud, sprang jag in i problem som alltid fick mig att placera den på sparlåga.Ken Willard byggt något liknande tillbaka i 70-tal med svep av vingarna för att g...

Hur man bygger en lastbil säng arrangör

Hur man bygger en mångsidig och justerbar lastbil säng arrangörGotta lastbil? Som inte behöver en lastbil säng arrangör eller ett lagringssystem som håller mindre föremål från att rulla runt i sängen av lastbilen och av nå?Jag vet att det finns många...

Låda arrangör

har du någonsin vandrat in i badrummet på natten och nådde för något i din låda men kan inte hitta det? Ja är detta lösningen. Låda arrangören är en produkt som jag gjorde med skrotar jag hade liggandes.Material och verktyg är följande.Skrot virke in...

Delar & hårdvara arrangör

Enkel billig vägg monterade hårdvara & delar arrangör.Designen möjliggör enkel batch församling, låg kostnad virke, anpassning av bin storlek och lätt framtida expansion.Det material som används kan variera, men för video jag använde 1x4s(3), 2x4(1)...

Virka odjuret från X-Men

Hej! Jag är Alexe och jag designar små virkade hjältar. Jag hoppas verkligen att du tycker om att göra denna lilla odjuret, jag kommer att vara tillbaka med andra nördiga mönster. Du kan skicka mig utmaningar, jag looooove utmaningar!Om du gillar mit...

Virka Amigurumi Megaman (Mega Man)

jag presentera MEGA MAN!Nu är detta inte tecknat Mega man, är detta det 8-bitars spelet Mega man. Jag ville klargöra detta. Han är bara den kort, tjock, rolig killen i TV-spelet. Bilder verkar hans blaster ändras till oavsett arm är bekvämt, men de f...

Mega Man E-Tank virka kan mysiga mönster

har bara några barer liv kvar? Slå någon drink i en E-xtraordinary dryck med detta kan mysiga!Mega Man-serien är känd för ett objekt som kallas en "E-Tank" eller "E-kan" som ser ut som en läsk kan och, när det används, fyller din hälsa...

Det är stickning säsong! Nål/krok arrangör

Jag får alltid glada när i slutet av sommaren blir cool, och mina tankar av Solar sig i solen sakta vända sig till min korg av garn. Jag började lite tidigt i år som jag var tvungen att sticka delvis fjärde läkarens halsduk som rekvisita i min Hallow...

SewUseful hängande arrangör

varje organiserad avlopp behöver en arrangör. Sortera ut alla att Syutrustning, organisera det och spara tid för mer sömnadsprojekt!Detta är ett demonstrationsprojekt som använder ett antal olika tekniker för att organisera sömnad utrustning och förn...

Origami lilla arrangör/Fortune Teller

Hej! LambyAngel är här! Idag ska jag visa dig hur man gör en origami arrangör/fortune teller. Låt oss komma igång!Steg 1: material Så för denna origami skapelse behöver du:1) origami papper (eller papper, du kan bara klippa det)2) sax (för styckning...

Awesome virka topp

detta är en hemmagjord virka Top.In detta instructable jag lär dig hur man gör en virkad topp och en virkad blomma att fästa upp så att det ser underbart.Mönstret är ganska enkel. Jag kommer att ge dig instructons på hur man gör detta mönster.Det ser...

Porta Vasileiou virka

El virka ingen es sólo una manualidad, es una terapia que ayuda en muchas en chicas creativas en lograr cosas hermosas. Este paso en paso de un porta Vasileiou logrado, literalmente sv cinco minutos, por Marion será el primero de muchas inlägg que qu...

Blues ledtrådar klockan

för vår tekniska Theater grupp projekt, vi beslutat att bygga klockan från Blues ledtrådar. Kolla in denna handledning om hur du kan återskapa denna klocka i bara några korta dagar!Steg 1: material Först, för att göra denna klocka, du måste köpa ett...

Balmora Blue (Elder Scrolls V: Skyrim)

Vad är Balmora blå?Det är en av de få förbjudna alkoholdrycker i Skyrim, som är vad! Det kommer direkt från staden Balmora i provinsen Morrowind och är tänkt för att göras med annan olaglig substans: Moonsugar. Allt om denna dryck är absolut stygg!Så...