Delar & hårdvara arrangör

Enkel billig vägg monterade hårdvara & delar arrangör.

Designen möjliggör enkel batch församling, låg kostnad virke, anpassning av bin storlek och lätt framtida expansion.

Det material som används kan variera, men för video jag använde 1x4s(3), 2x4(1) och ungefär en fjärdedel blad (2'x 4') av 5mm underlayment för att göra 18 4" brett lagerplatser som enkelt hålla en full standard storlek låda med skruvar.

Detta gjordes på de billiga med material jag redan hade på hand, men förmodligen mindre än $15 totalkostnaden för materialen jag använt om du behövde köpa allt.

Relaterade Ämnen

Små delar/hårdvara/verktyg lagring skåp lösning

Jag är en sucker för organisation! Jag är en stor förespråkare av allt som har ett utrymme eller hemma i min verkstad. Eftersom min butik är en plats att jag söka tröst och lugn njutning, är det viktigt att det organiseras och prydligt. Om det inte ä...

DIY delta 3D skrivare med låg kostnad återvunnet delar

Detta är en glödtråd nedfall delta 3D skrivare, ritades och byggdes år 2013 med återvunnet delar från gamla matrisskrivare och flatbäddsskanner. FDM (brända Deposition Modeling) är ett lager additiv tillverkning (eller 3D-utskrift) process som använd...

Styra en Lionel tåg med en Raspberry Pi

Vad händer när du tar en gammal Lionel modell tåg systemet och lägga lite webb-kontroll? Detta projekt styr en Lionel modell tåg set med Raspberry Pi.I detta projekt går vi steg för steg igenom de delar, hårdvara och programvara för att styra en Lion...

Bowlingklot fontän

När jag var liten släpade mina föräldrar mig till Longwood Gardens på en familjesemester. Höjdpunkten för mig var de formklippta dinosaurierna, men min pappa var verkligen blåst bort av en fontän som kallas Eye av vatten. I själva verket fortfarande...

Bygga din egen Micromite följeslagare minidator

Den Micromite följeslagare minidatorn är nästa generation i fickdator Mini-serien.Det är kombinationen av två Open Source system, Micromite programvara, en PIC32 skapelse av Geoff Graham och Parallax propellern, en nyligen "öppen källkod" chip a...

Robotarm med servomotorer

en del av min PhD forskning på NYU-Poly innebär förutsäga energiförbrukning i robotsystem, så jag behövde ett robotsystem att arbeta med som forskningsplattform att validera resultaten. Så jag övertygad om min grupp kompisar i min klass mekatronik i...

DC Monkey

Någonsin få uttråkad av samma gamla projektet rutorna?Altoids mynta tenn eller Radio Shack plast projektet lådor används ofta som fall.Det finns många andra kreativa och intressanta alternativ där ute.För detta projekt använder vi kalebass rester.Ja,...

Mobila verktygslådan och arbete stationen

Som de flesta av killarna där ute, vi har inte lyxen av en stillastående och hängiven arbetsbänk i garaget butiken, men vi måste använda en hel del verktyg när vi i ett projekt, således organiserar verktyg (och att kunna hitta dem som du behövde) är...

Stål stativ för geringssåg Dewalt

Målet:En monter med fästplatta som är kompatibla med Dewalts aluminium gerings såg stativ (som jag använder i fältet), så sågen kan klippas till montern.Se också Mitra sågar jäms med intilliggande arbetsbänken, så arbetsbänken fungerar som en förläng...

DIYLILCNC: Öppen källkod planer för en billig, lätt-till-bygga CNC kvarn. (v1.0.2)

DIYLILCNC projektet är en uppsättning av planer för en billig, fullt fungerande 3-axlig CNC kvarn som kan byggas av en individ med grundläggande shop färdigheter och verktyg tillgång.CNC-enheter används för att tillverka fysiska objekt med hög precis...

3D tryckta mITX Computer Case

Detta är en mestadels verktygslösa mITX datorfall designad att vara 3D tryckt i ABS med bygga volym Rostock MAX v2 specifikt i åtanke. Vissa delar kommer att ta upp nästan hela bygga området av en Rostock MAX v2, så om försöker skriva ut med en annan...

Verktyg arrangören - gjorda med 3d delar och EGT trattar

För att förklara det först, EGT trattar i detta fall är inte en viss person, det betyder bara en huvudsaklig del av detta projekt:"Apelsinjuice tratten"Tratten själv är en del av apelsinjuice flaskan gjorda av plast och får släppa in i pappersko...

DIY bärbara hobby delar arrangör

Som en hobby, jag har en hel del elektroniska delar att bygga min kretsar och jag har alltid svårt att hitta vad jag behöver eftersom mina delar är blandade. Så, jag tänkte på att göra en delar arrangör som är trevlig, öppen, naturligtvis bärbara och...

Ultimate DIY små delar arrangör Caddy

Jag byggde denna stationära arrangör caddie för att hålla alla små delar och elektronik komponenter jag har samlat för min tinker område. Denna enhet har 20 små caddies med lådor, tre större caddies under, en hylla för att hålla utrustning och en sto...

Lätt väggmonterad lagringsbehållare för hårdvara delar

om du är en tillverkare, de du förmodligen har förvärvat ett stort sortiment av reservdelar, skruvar, widgets och diverse slumpmässiga bitar. Och om du gillar mig, sedan de har alla försvunnit in i skåp och lådor, aldrig att hittas när du verkligen b...

Göra billiga, lätt kartong små delar lagring arrangörer

hur man gör små lådor (på en mycket låg kostnad) lösa ett behov och organisera små delar. Jag gör dessa lådor efter behov, så det inte blir en överväldigande rutin på en gång. Det är ett bra sätt att lagra små delar i verkstaden. Och vi är reuseing k...

Ultra Mini Dart fall från en mynta tenn med en delar arrangör.

jag älskar myntverk. Särskilt när de kommer i en cool liten tenn som jag kan använda för något annat. Detta Instructable tar en Altoids smalls mynta tenn och omvandlar den till en dart-fall som är liten och fortfarande håller allt du kan tänkas behöv...

Apotekare bröstet från billiga plast delar Bin

ett tag tillbaka, vi gick till en likvidation försäljning på en handväska tillverkningsanläggning. Vi plockade upp några bra butik skåp och några riktigt fina tyg, och när vi lämnade, killen gav oss ett dussin av 18-låda smådelar lagerplatser som han...

Flytande hylla med skjutbara hängande arrangör

Snabb introduktion:Jag hittade denna sida förra veckan samtidigt försöker lista ut hur man bygger en Jakobs stege utan electrocuting själv eller bränna mitt hus ner. 3 timmar senare, efter att hoppa från Instructable att Instructable jag insåg hur in...