BMX Peg hörlurar hängareJag behövde något att hålla ordning på mina hörlurar, jag har inte en massiv samling men jag har några och alla har sina användningsområden. På head-fi forum det ett tips om att använda IKEA GRUNDTAL toalett rulle men det gjorda funderare om BMX pinnarna barnen där inte använder längre.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Omvandla cykel! Lång cykel till Chopper cykel

VIDEODenna cykel omvandlas från en lång cykel till en chopper/low rider (och tillbaka) medan du rida den! Den är gjord med en full suspension mountainbike och en uppsättning av gas chocker. Våren på mountainbike är bort för att ge cykeln till pivot,...

Case Mod timmer

dessa är några bilder av min timmer PC fall. Tog mig några dagar att göra...Var trött på att stirra på den gamla plasten en...Gjorde grundläggande insidan städa upp / led fit ut.Väskan är tillverkad av 3/4 i pine fast styrelse... Med tasmanska ek tri...

Altoids Tin 1/8" Stereo Mixer

Min bilstereo har endast en "Aux ingång, men jag har flera prylar som jag vill höra på en resa utan byta kablar: MP3-spelare, talar GPS, Blackberry, XM spelare, Kindle, etc.Jag kunde inte hitta en kommersiell lösning, så jag kom upp med detta lite pa...

Bygga SpinScooter

en gång i en stund får jag lust att skapa en ny vild och galen cykel bygger på en uppfattning från de många skisserna jag har samlat under åren. Dessa cyklar träna ibland som planerat, att skapa nya och roliga sätt att gå från punkt A till punkt B, o...

Enkel DSLR rigg Counter vikt

Har du en axel rigg för video med din DSLR-kamera? Tycker du att det fortfarande är lite skakig? En motvikt som detta kommer att minska skakar. Det är enkelt och billigt att göra, medan korrekt axeln rigg motvikter kunde köra du hundratals pounds (el...

Outlet peg (klädhängare)

en av barnen hade en bra idé för en pinne att hänga sina kläder. Han ville göra det ur en gammal plugg. Så vi bläddrat runt i min verkstad och kom upp med detta lätt projekt.Steg 1: Du behöver Behöver du:MaterialDubbel Europeiska utlopp2 pluggar2 sto...

Duck Tape hörlurar

så en liten stund sedan jag förlorade de små plast saker som gå på slutet av min hörlurar och ville inte att ersätta dem så jag omvandlade dem till detta.Steg 1: Få material Alla att behöver för detta Instructable är ett par av fortfarande arbeta hör...

Friktion Bmx Pro - Ject

detta är min friktion cykel försök på vintage Bmx cykel jag plockade upp för £10. Jag fortsatte sedan att köpa en 21cc mcculloch strimmer motor för £1.50 (billigt) jag lyckats köpa några vinkel järn och köpte olika storlek bultar och tråd, nötter ect...

Fixa en strippad tråd på dina hörlurar

jag köpte en fin par hörlurar några månader tillbaka, och märkte nyligen att plast har börjat dra bort från lederna, utsätta trådarna. Innan det blev värre, gick jag till Noah be hans råd. Vänder ut, han har ett liknande problem och hade ett fantasti...

44 fantasifulla använder för blindgångare skivor

vad gör du med alla dessa blindgångare skivor?Du vet vilken typ jag menar--den CD av Joe ingen spelar gamla godingar på näsan flöjt som du fick för $1 och är alltför skäms att ge till tant Flo trots allt-CD-skivan du bränt med att en låt du var besat...

Hörlurar Keeper

två hundra miles till Albuquerque och din lilla en meddelar "Jag inte kan höra det".--.. Hörlurarna är trasiga.Nu får du lyssna till Elmo tills nästa civiliserade avfart dyker upp.Denna lilla idé hjälper till att hålla dina hörlurar från trampar...

Lägga till riktiga strängar i en Guitar Hero controller - OpenChord.org

idag vi kommer att visa dig hur ändrar en Ashley Rock Axe eller liknande "guitar hero controller byggd av en riktig gitarr" till en controller som tillåter dig att spela gitarr hjälte/Rock Band med riktiga strängar och band, så att du kan öva ri...

Bergsprängare!!!

En mer högre, bärbar, Audio Boom Box med super hög ljudkvalitet amp styrelse - PAM8403 och en dual power alternativet i normalläge och boost-läget.Det mycket högre än den vanliga uppladdningsbara högtalaren finns i butikerna.Det har också en USB-akut...

Xbox en hörlurar Setup med arbetar Chat ljud

Xbox en liksom sin föregångare Xbox 360 har möjligheten för spelare att chatta med vänner med headsetet. Det är en mycket enkel premiss och det fungerar tillräckligt bra. På marknaden finns hörlurar uppsättningar för att arbeta med Xbox One där tillv...

DIY-Hur man gör trådlösa hörlurar

/ * * /När jag var liten, tänka jag brukar hur dessa trådlösa hörlurar arbete. Vad magi gör dem arbeta! Men nu hade jag listat ut ett enkelt sätt att göra en med din egen gamla (Plug-on hörlurar) en trådlös ett. Även om det fungerar genom att ansluta...

Head telefon hängare

Hej Visa idag jag också dig hur man gör en billig hörlurar krok. Med endast ett fåtal verktyg och en klädhängare.Steg 1: Saker du behöver väl.1. klädhängare. (Försök användande den en jag Använd den väl spara tid.)2. tråd fräsar eller tång. Används f...

Hur du ändrar din gitarr strängar

Spela gitarr är en utmärkt hobby; Dess roligt, utmanande, och otroligt givande. Ju mer du spelar, men ju mer du bära ner dina strängar. Detta slitage orsakar strängarna att gå skallig, förlorar sin melodi, och förlorar några av tonen i strängen. I vi...

Sträng eller inte sträng: hur man ersätta strängar av en stål akustikgitarr

dök sträng? Eller kanske du har just beslutat att det är dags att byta ut dessa år gamla strängar som har slitits för de senaste sex månaderna. Hursomhelst, har ingen rädsla. Detta instructable går igenom steg för steg, hur man byter strängarna på en...

Enkel liten servett hängare-från skräp!

Detta är verkligen en löjligt banalt hantverk, knappt värd en Instructable. Men kanske det kommer att inspirera någon att vända några trasiga eller avfall småsaker ligger runt hus i till något nyttigt.Jag är en enorm återanvändning knarkare. Så när j...