Boka täcka glasunderläggJag har en familj ivrig läsare, så finns det böcker runt vårt hus, hela tiden! Vi brukar också ha drinkar runt, särskilt i vardagsrum och jag märkte att så ofta inte, böcker var som används som underlägg för våra drycker (läsk, öl, vatten, vin, du namn den!). Sedan jag var att göra en dold bok säkert för mina barn och hade några kvar över bokomslag. Det var något liknande denna bok säker vänners kompatibla, men jag tror att jag ursprungligen fick idén från göra tidningen men inte kan hitta där jag fick den. Hur som helst, jag hade några kvar bokomslag och märkte hur några var ganska cool och de kan göra bra glasunderlägg. Och voila, du har det det, de gör stora glasunderlägg. De är snygga, men provocera, bringa tillbaka minnen av bra böcker, och mycket användbara!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en bok täcka av en oönskad T-shirt

i detta Instructable kommer du lära dig hur man gör en bok täcka av en gammal T-shirt.Detta projekt kan avslutas antingen med en symaskin eller sys för hand.Saker du behöverBok du skulle vilja göra en cover förEn gammal T-shirtSaxar som kan skära tyg...

Boka täcka från flingpaket

eftersom jag låna en lärobok från en vän, jag ville hålla det trevligt och orörda för honom. Leta runt efter något som skulle få en tålig cover, tände jag på idén att använda en kartong flingpaket.Så jag bestämde mig att göra ett omslag för en av min...

Harry Potter bok täcka kostym

du kan göra ett bokomslag vara annorlunda än alla andra. Det behöver inte vara harry potter anvisningarna är generella och kan justeras för en annan bok.Steg 1: Hitta kartong Hitta en trevlig stark bit kartong, se till att det är robustSteg 2: Få din...

Vatten och fläcktålig bok täcka för under fem dollar

Jag är en ivrig bok läsaren, och också njuta av att ha ett mellanmål vid läsning. En sak leder till en annan, mat och dryck blir på mina böcker och kan förstöra boken eller omslag.Jag gör också massor av saker från silvertejp. Så hittade jag en lösni...

Hur man gör en cool bok täcka

i detta Instructable ill Visa dig hur man gör ett omslag för en skolbok, eller en dagbok m.m...Detta är min första gången... så var försiktig...Steg 1: få saker material/verktygdu behöver några pennor eller pennor eller en dator som kör något liknand...

Boka Ukulele ("Bookulele")

Dessa planer är att göra en grundläggande ukulele av enkla material och med en bok som det viktigaste organet. Om du är bekant med cigar box gitarrer (eller cigar box ukuleles), är det mycket likt. Du kan använda fancy verktyg och göra din ukulele me...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

Hur man gör en Polymer lera Mini bok

Detta är ett lätt belästa hantverk för en mini polymer clay bok. Du kan göra en liten bok med omslag från någon av dina favoritböcker som är nära ditt hjärta eller göra dem för en bokmal vän. Du kan göra dem någon önskad storlek och de kan vara en ny...

Vintage bok till plånbok

Enda plånboken jag någonsin ägt skulle vara en börs i bästa fall med en enda 4,5" av 3" fack för allt och inget. Således, när jag såg tutorials för att göra boken värdeförvaringsskåp, jag ville försöka göra en bok till en plånbok av olika slag....

Laser graverad trä Binder täcka

min fru älskar 1987 filmen "Princes brud".Jag hade hittat en kopia av skriptet i en butik i Seattle, men jag var inte säker på hur du ger den till henne som en fin födelsedagspresent. Jag hade ett par fötter 11" brett av ½" maple styre...

Hur till kopia från en bok, utan de stora svarta kanterna!

Att göra kopior från böcker är en nödvändighet för lärare eller de som gör forskning från referensmaterial som inte kan checkas ut från sina lokala bibliotek. Men de svarta kanterna som skrivs ut runt kanterna på sidan är ett slöseri av toner, kan ja...

Super enkel bok bindande

hur man binda en bok... helt enkeltSteg 1: Få ditt material tillsammansDu behöver~ papperna du har för avsikt att binda~ kartong eller annat bok täcka material klippa ti storleken på sidorna (kanske även lite större)~ Lim (flytande elmers är bäst)~ S...

En tidning gjord från en bok och skräppost papper

i höstas min dotter och jag tillbringade en månad att göra hantverk tillsammans! Hon älskar att journalen och visade mig de tekniker som hon använder när hon gör dem. Jag har sett dem i butik kostar drygt femtio dollar! Jag gjorde detta till en för h...

Täcka böcker vackert

här en handledning om hur att täcka böcker till en bra standard! Det är enkelt när du vet hur och kan ge stora resultat! Detta kommer bör du bara beläggningen bearbeta, jag kommer att göra en separat handledning för hur jag gjorde mönster på mina böc...

Kuvertet bok

detta instructable skapades som en post i den Esty och Instructables påbörjat sy nyttig tävlingen. Denna bok är konstruerad med tolv vintage kuvert i stället för papper. Det kanske inte låter som mycket, men du måste komma ihåg att du kommer att fyll...

Boka cover: säkra olja + vax trä finish

som en gåva till mina barn jag ´ve gjort en bok täcka inspirerad av en begagnad medeltida porten, inte en ny, och vax finish verkade mer verkliga för mig, men lös vax i fotogen eller bensin är skadligt.För att vara säker att hantera sista objektet, s...

Blue Velvet täckning för du e-book läsare

Hej gott folk,För min första instructable jag vill visa hur jag gjorde en cover för min senaste begåvade virker-bok läsaren.Som avsäger sig, måste jag informera om min skriftliga (och alltför ekrade) engelska kompetensnivå är så dålig (jag är spanska...

Assassins creed 3 tomahawk replika

Material:· Sax· Svart sharpie· Ductape· Hård bok täcka fram- och baksida· Dremle eller robust kniv· PVC-rör· 5 naglar· Varna svart läder eller pleather· Röd, brun eller svart läder snöre· Silver akrylfärg· Burnt lumber akrylfärg· Vit akryl färg· Elte...

DIY geometriska Laptop/iPhone dekal

Att göra en egen dekal för din teknik behöver inte vara dyrt eller komplicerat.Du behöver egentligen bara 3 saker att slutföra detta projekt!Du kan också använda dessa instruktioner för att placera en handgjord dekal på någon yta. Jag rekommenderar d...