DIY geometriska Laptop/iPhone dekalAtt göra en egen dekal för din teknik behöver inte vara dyrt eller komplicerat.

Du behöver egentligen bara 3 saker att slutföra detta projekt!

Du kan också använda dessa instruktioner för att placera en handgjord dekal på någon yta. Jag rekommenderar dock en mycket slät yta, som metall eller glas. För denna tutorial ansöker jag dekaler till 2 ytor; en gjord med pre cut klistermärken stavning "vackra" och en med marmor kontakt papper.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör DIY extern Laptop HDD Sata hård Drive USB mycket billiga

Hur till göra DIY extern Laptop HDD Sata Hard Drive USB-mycket billigt och lätt göra det ai ditt hemMaterial som behövs:15 x 120 mm och 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes15 mm x 60 mm x 2 Flexiglass klart i 4mm thicknesGlueGun välja band mäktiga Bond...

Den DIY Cheapskate Laptop Stand via TheClosetEntrepreneur.com

Uppdatera (2008-11-19): jag har skapat en utskrivbar PDF-mall som du kan använda för att hjälpa till med kartong skärprocessen. Måtten på mallen är något annorlunda än instruktionerna eftersom jag beslutat att göra de främre krokar som håller den bär...

DIY Instructables Robot iPhone Case

I denna tutorial jag ska visa dig mönstrad hur man gör en trendig tyg iPhone fall med några samtida chevron tyg, en vanlig iPhone fall och en instructables pris lapp. Visa upp din Instructables ande genom att göra och bifoga detta fashionabla tillbeh...

DIY billiga Laptop skinn

jag gjorde detta efter att ha gjort massor av slumpmässiga klistermärken där jag jobbar. Dessa har en fin beläggning av laminat över toppen så att de inte kommer att repa design och skydda laptop fall. Om du är orolig för borttagning av huden kan du...

DIY iPod och iPhone stå från en gammal kassett ärende!

Jag letade över sidorna på yahoo och hittade denna snygga DIY telefon kassett stativ från en gammal kassett spelare. Länk till det ursprungliga inlägget: https://www.yahoo.com/makers/she-makes-a-clever-phone-stand-from-a-cassette-126044248570.htmlSte...

DIY geometriska halsband

Vet du jag älskar metaller och speciellt blandade metaller? Om du följer mig här, skulle du har redan läst min DIY blandad metall hoppa Ring halsband. Nyligen, jag blev kär med geometriska former halsband som är nätta och sheek. Dessa halsband detalj...

DIY Aluminium Laptop Stand

Idag kommer vi att göra en aluminium laptop stativ som är billiga, hållbara, cool och kul att bygga. Detta är min första instructable.Steg 1: Samla dina verktyg och förnödenheterVERKTYG:-Wire cutter-Limpistol-Lödkolv-Metall bildar rasp eller industri...

DIY cross-stitched iPhone fall

göra din egen anpassade iPhone fall med hjälp av en cross-stitchable iPhone fall (win en av fem kit).Steg 1: Vad du behöver: en cross-stitchable iPhone fall, brodertråd, en trubbig nål, en Sharpie, ett par saxar och rutat papper.Steg 2: Använda rutat...

DIY geometriska Laser skärning Box

Detta är bara en enkel MDF box.Steg 1: ritning1 / skapa varje sidor av din box2 / dra gångjärnet att böja mdf2 / Lägg till ditt mönster för att skära några geometriska hål i principales ansiktenSteg 2: LaserskärningPlacera din MDF på din laser cuttin...

DIY Återvunnet laptop cooler

Jag hade ett litet problem med min laptop det var att få till varma och stängande ned.Så jag insåg att jag skulle behöva få en laptop kylning pad, jag hade en titt runt och de var inte billigt.Då kom jag ihåg att jag hade en hög med små 24 Vdc fans o...

DIY geometriska affisch

Mein Muttertagspost kam så gut an, das ich die Idee Seiner, eine weitere Version von diesem geometrischen affisch zu machen. ICH musste echt googeln: "Wie zeichne ich ein Hexagon?" Die Schule ist stoppa ein wenig henne! ;-)Nachdem ich die Vorlag...

DIY geometriska halsband hänge

göra egna geometriska hänge med polymerlera!Steg 1: Förnödenheter som behövs Vad du behöver:3 olika färger av polymerleraNågon form av rulle (en stor markör kommer att göra susen)RakbladBomull sladdenKrazy limTandpetare eller objekt att peta ett hål...

Hemgjord moderna DIY geometriska Doghouse

Trots dess facetterade, kantiga utseende är denna moderna hundkoja ganska lätt att bygga.Steg 1: Leveranser + verktyg ¼" slipas PlywoodKöp på Home Depot Jag använder en enda 4' 8' blad i ¼" fanér björkplywood. Jag hade trevliga människor på Home...

DIY Knäckt iPhone Makeover

När min vita iPhone 4 knäckt den inte en, men båda sidor, jag var förtvivlad. Jag trodde det förvandlas till en bit skräp; men med denna awesome hacka blev det en mer cool och färgglada bit skräp:).Leveranser:- Knäckt vita iPhone 4- Överstrykningspen...

Free Diy Zune, iPod, iPhone, PDA, mobiltelefon eller gadget innehavaren/dock/stand

det har sagts att nöden är uppfinningarnas moder. Jag har funnit att det är sant ofta. Förra veckan var inget undantag.Jag har lagt ned alltför stor mängder av tid på min dator på jobbet jakten. Eftersom jag hade nyligen ersatt min dator med en serve...

DIY lila pastell IPhone fall

Hej till alla min DIYers! Välkommen tillbaka till min kanal pinterest är alltid en källa till stor inspiration, i själva verket så fort jag hittar lite tid jag går att snoka runt och få lite idéer. Denna handledning var inspirerad av en tatuering, so...

DIY geometriska arrangörer

Jag har försökt att hålla min hantverk leveranser organiserad så jag köpte verktygslådor för några veckor sedan. Men jag fann det lite svårt eftersom varje gång jag behöver något jag var tvungen att öppna en låda, söka efter den och sedan glömma att...

DIY, gratis Laptop Stand och svalare

lätt... Gratis bärbara stå och kylare (bara flyttbara och använda)Hej, mitt smeknamn är Sjostakovitj, det är ryska kompositörens namn.och jag gillar han...Hur som helst...nu... vi thinkng om att göra gratis notebook Stand och kylaremed hjälp av motor...

DIY geometriska Wall Art Home Decor

Jag har sett allt runt på internet. Kan det vara så lätt som alla gör att vara? Svaret är ja! Inte bara är detta projekt super lätt, kreativ, och roligt det ser super cool när du är klar! Jag gjorde detta i ett hörn av mitt kök och det blev bra!Steg...