ACC under renoveringhar inte varit utstationering på länge. tid att få ut mer jag antar att jag gråter everytiem
Relaterade Ämnen

Archimedess väga skala

Detta projekt är för gammal men nyligen jag får chans att göra det igen. Det var min kompis krav för vetenskap utställning. Han bara vill delta så vill en enkel låg kostnad projekt. Jag redan gjort detta projekt 1998 när jag var i skolan (enda skilln...

DIY bärbara USB Solar Charger ($20-4 portar)

Dreamed för att göra en billig och "Extremt pålitlig" bärbara USB-sol laddare? Här är en sammanfattning av handledning, avslöjar hur jag gjorde mina med en budget mindre än $20!____________________________________________________________________...

Träklubba - alias Kaffe-pucken Smasher

hur man bygger en träklubba i ett stycke från ett block av trä. Avsluta syftet med detta verktyg: kaffe-pucken smashing. Denna klubba är byggd för att se "naturliga", vilket innebär att mätningarna och trä arbete är mestadels gjort av ögat. Även...

Återställa en antik bl.a

Detta projekt använder, vad jag kallar, treenigheten av mina båtar. trä, metall och läder, att alla kommer tillsammans för att skapa en pjäs som kan vara både ett precisionsinstrument för träbearbetning, samt en kurs verktyg som kan göra kort arbete...

Dold grotta / spela rummet fort

när jag var liten, vi gjorde en fort allting. Vi byggde en lekstuga / fort i skogen med random grejer vi hittade. Vi satt ihop en kartong bil, raketen, byggnad, oavsett vad. Men vi hade aldrig ett lekrum för oss själva...Så, nu när jag har en son, ja...

MTI-arbetsbänk

Efter gör ett par DIY regenererats trä projekt, insåg jag att jag kunde göra med en större arbetsbänk. Något kraftigare, med plats för verktyg och en större arbetsyta.Så satt jag till design en. Detta kommer att vara en stor en. Jag har gjorde detta...

MANOA logik: Morsealfabetet vägg konst med Arduino + hittade material

Steg 1: Samla materialFör detta projekt köpt jag en Arduino Uno REV 3, en ljus vit LED, fyra motstånd, en tryckknapp switch, fyra kretskort standoffs, en 8 x 1,5 AA batterihållare, ett batteri kontakt bly, 8 X AA NiMH batterier från Radio Shack.Jag h...

Vad ska du göra om du har en defekt motor?

Du behandlar felaktig Mercedes Sprinter motorer dessa dagar? Om ja, måste det vara frustrerande. Och vi förstår howannoying är det att ta bilen till ett fordons mekaniker upprepade gånger. I det här fallet bör du leta efter en lösning som kunde lättn...

DIY Longboard renovering

Hej alla! CoolRextreme här med min första instructable på hur jag gick omkring och renoverar en gammal longboard; Hur jag designade min egen däck, från botten grafik till grip tape design.Det var en ganska kul process, om jag inte tänka på att göra d...

Kök renovering på en Budget

Tja, min fru och jag köpte ett hus, och köket behövde föras ur 80-talet och in på 2000-talet, men vi hade inte $10-15 k att lägga på ett proffs göra det. Detta är vårt försök till att få det bästa vi kunde med ungefär $2000-3000! Hjälper det för att...

Renovera gamla Skateboard truckar

så har du en gammal skateboard som du lust att renovera, eller du bygger en ny styrelse!Detta Instructable visar dig hur du renovera din gamla lastbilar och få dem och ridning så gott som ny.Steg 1: demontering Så ta din skate-verktyg, och ta bort al...

Patron påfyllning och renovering

I grunden genom att göra detta instructable, jag vill låta dig veta hur kan du renovera din gamla kassetten. Denna metod gäller även om din påfyllning misslyckas dvs någon färg inte kommer ut. Många gånger skum blir blött mycket efter flera påfyllnad...

DIY renovering för små badrum med liten budget

litet badrum i en lägenhet rum cityVi upptäckte fuktskador i vårt badrum och det måste fastställas. Även vi kommer att ha VVS i vårt lägenhetskomplex inom 5 år, beslutade vi att ta isär den och göra renovering med liten budget om 1000EUR.Jag har mång...

Renovera sovrum tidsinställd

Vi fick äntligen renovera vår gäst sovrum. Här är "efter" bilden av färdiga rummet. Jag monterade GoPro kameran på väggen i ett hörn av rummet och ställa in den att ta en bild var 60 sekunder. Den redigerade tid förfaller video har togs cirka 18...

Budget tvätt renovering

vår tvättstuga har varit en skam för de senaste tio åren med dess rörig hyllor, gäspningar luckor bakom tvättmaskin och torktumlare, rörig handfat och mörk, grådaskig skåp. Tja, beslutat jag äntligen att göra något åt detta. Problemet med att renover...

Spara möbler och inreda nästan vad som helst för under 5 $

du kommer ihåg det fula tapet där din mamma brukade sätta inne i skåpen? Väl bra nyheter! Nu kommer det i fina färger, med olika färgat trä ytskikt. Det är en mycket robust, tvättbara finish som är lätt att arbeta med, och kostar under 5$ per rulle.J...

Stereo konsolen renovera och konvertering

När min fru och jag köpte vårt hus, var här Olympic Stereo konsolen kvar i garaget. All elektronik förutom TV: N fortfarande arbetade, och vi gillade stilen, så jag bestämde mig att renovera den. Målet var att använda den som en stereo, men vi ville...

Vik ut skrivbord från Scratch och stol renovering

så i detta instructable Im kommer att visa hur jag gjorde en anständig sised Vik ut skrivbord att pressa i mitt lilla rum, samt en snabb renovering av en gammal stol som förgyller det.Steg 1: I rummet. Mitt rum är ganska litet, och det är en klämma a...

Episka källare renovering!

A warning to the weak willed! En källare renovering kan försöka ditt tålamod, tålamod din co invånare, och det av ditt kreditkort! Som sagt, det är också en hel del roligt! Trots allt, vem skulle inte vilja krossa saker med en jätte hammare, fylla et...