Renovera sovrum tidsinställdVi fick äntligen renovera vår gäst sovrum. Här är "efter" bilden av färdiga rummet. Jag monterade GoPro kameran på väggen i ett hörn av rummet och ställa in den att ta en bild var 60 sekunder. Den redigerade tid förfaller video har togs cirka 180 bilder ur totalt 900 eller så det. Det fanns tider när jag glömde att aktivera kameran och tider när jag glömde att stänga kameran - men totalt sett är jag nöjd med slutresultatet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

360° mycket billiga tidsinställd mount v2.0

här är en uppgradering 360° mycket billiga tidsinställd mount v1.0 härI den här versionen ska jag göra ett fäste att använda min GoPro utan fallet och med tråd kontakten i att göra en längre än batteritiden tidsinställd :)Steg 1: Skaffa några LEGO An...

"Tidsinställd Soundie" eller "12 andra ljud grenade"!

inspirerad av en kombination av throwies, thinkgeek.com's "irritera-a-tron" och min nyupptäckta kärlek för 555 timers, jag har kommit med den här lilla killen. Jag kallar det "tidsinställd soundie"när växeln är vänt på det tidsinställd...

Soda tidsinställd Bomb

Detta Instructable är för prrankers. Jag är inte ansvarig från för något. Använd ditt sunda förnuft om vem som ska använda detta tilltag på. Inte upptåg en äldre eftersom jag inte de skulle uppskatta. Men en säkrare person att upptåg är din vän eller...

[TUT] 360° mycket billiga tidsinställd mount

här är en kort handledning i hur man gör en DIY 360° tidsinställd fäste för 2€Du behöver en IKEA Kontoavstämningen Timer [2€] http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/60152359/och vissa LEGO tegelhär är några videor som tagits i 1h med min goproSte...

Star Trails fotografering och Night Sky tidsinställd

två av mina favorit hobby är foto och astronomi, och det blir bara bättre när två kombineras. Jag har haft några människor be om en tutorial på hur jag gör min stjärna spår och tid förflutit, så här är det.Star spår bilder visar rörelse i stjärnorna...

Snabb och enkel elektronisk tidsinställd

detta är en ganska kort hacka för min punkt och skjuta kamera. Jag ska ta isär min kamera, utnyttja slutare/fokus växlar och sedan koppla dem till en justerbar timer krets.Om du har sett min senaste instructables--vet du jag är ett stort fan av tid f...

Hur man gör en sculpey Elmo statyett med video tidsinställd

så många människor verkade gilla min elmo statyett... aka skrivbord dekorationJag faktiskt gav ut 1 till min vän och jag planerar att ge ut något under valentines till några vänner... som ni kan se av den andra elmo jag videon... Jag gör silikon form...

Tidsinställd bomb

detta är faktiskt en instructable lära dig hur man gör en tidsinställd bomb detonator.Detta projekt måste du göra i din trädgård eller i någon öppen plats.Den explosiva varan jag kommer att använda kommer att vara gemensamma brand kex.Detta är en uto...

Tidsinställd Bomb/granat Prop

jag in filmer och en sak du alltid behöver, finns rekvisita. Oavsett vilken inställning din i, du behöver något att filma med. Jag såg nyligen hur man gör några rekvisita på IndyMogul.com, de är en stor webbplats för hem film och specialFX. I grund o...

Enkel och lätt tidsinställd bevattning system

hålla min frus blommor fint fuktig är en svår uppgift eftersom vi inte så mycket som vi vill i vårt hem på intervallet.När vi kommer hem för helgen, är veranda växterna oftast torkade och döda.Men allt är nog att behaga min älskling, och jag kom upp...

Tidsinställd bomb klockan

Ah, lördag eftermiddag framför TV-set med bugg Bunny & Road Runner timmen. En solid 60 minuter av sprängämnen och fallande städ. Här är en för alla List. E. Coyote fans. Detta misslyckas aldrig att få ett skratt och något slags one-liner."Vilken...

Billiga tidsinställd

Tid förfaller video är en videoinspelning av regelbundet fånga bild ramar. Detta innebär att den video erövrare anordning skjuter en bild i betydligt långsammare ram live. Live-hastigheten video anses vara 24 bildrutor per sekund (fps). Bilden på tid...

Hur man gör en emo tjej action statyett från den tecknade serien Invader Zim w / video tidsinställd

jag gjorde en Venom action statyett... och jag hade några kvar över sculpey och beslutat att göra en GIR action statyett eftersom jag har ett par vänner som älskar att tecknade... Detta skulle göra en stor skrivbord dekoration och en stor alla hjärta...

Tidsinställd Bomb Prop

detta är en liten sak jag byggt under min fritid. Det var en mycket enkel bygga, att vara ärlig, svåraste var att vänta för färgen att torka! Inspirationen till denna bygga var denna video på IndyMogul....

Live Edge lönn platta tabell - tidsinställd

fick vi ett samtal för att ange en show men med 5 dagar märker det inte tid att hämta någon av våra större möbler så min son och jag bestämde sig för att bygga en tabell från början, från trä vi klippa oss även på bara 4 dagar. Det var en rolig resa!...

Hur att skulptera en Polymer lera Fairy trädkoja - tidsinställd 4 X

Denna video är en hur i tid förfaller på 4 X vanlig hastighet och är avsedd för dem som har viss erfarenhet med skulptera med polymerlera och för dem som gillar tid förflutit. Ett komplett verktyg och leverans listan är på video - bara paus när rikta...

DIY tidsinställd bomb

ett roligt sätt att göra en lätt arduino projekt för en film eller en kort filmSteg 1: du behöver - en arduino-en 4 sju segment display-ett rc toy batteri-en arduino proto sköld-vissa anka tap-Vissa trådSteg 2: första sätta arduino ovanpå rc batterie...

Arduino tidsinställd

det är vad vi ska göra:Vi behöver:-Arduino ombord.-Sd Breakout styrelse.-TTL seriell JPEG kamera.-RTC Breakout styrelsen (valfritt).Steg 1: ledningar Ledningar fungerar:Kamera:5V -> 5VGND -> GNDTX -> D2RX -> 10 K Resistor -> D3SD:5V -> 5...

Rutan sovrum Automation

Automatisera alla möbler i sovrummet med denna smarta arduino "Sovrum Automation Box". Från fans till mobilladdare, från rummet kylare till nattlampor, kan här mångsidig du styra nästan allt automatiskt! Boxen har en uppsättning av sex sensorer...