Budget tvätt renoveringvår tvättstuga har varit en skam för de senaste tio åren med dess rörig hyllor, gäspningar luckor bakom tvättmaskin och torktumlare, rörig handfat och mörk, grådaskig skåp. Tja, beslutat jag äntligen att göra något åt detta. Problemet med att renovera tvättstugan har alltid pengar. Jag är dock förvånad över hur lite detta remodel jobb kostar. Min out-of-pocket för detta projekt var omkring $50, men det är eftersom jag använt material och levererar att jag redan hade på hand. Jag uppskattade vad det skulle kosta om jag skulle köpa allt nu och det kom på mindre än $200. Fortfarande en mycket budget-vänliga renovering!

Material som används:
* Oljebaserad grundfärg
* Vit satin färg
* Gardin spår
* Draperi pins
* Kakel
* Kakel injekteringsbruk
* Kakel lim
* King size platt lakan
* Rostfritt stål paint
* Plywood för counter
* Förvaringskärl
* Krokar
* Eltejp
* CD-skivor
* Gul sprayfärg
* Gul latexfärg
* Skåpet drar
* Trälim

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Ikea kök ön

Detta är ett budget kök renovering gjorde jag med ett Ikea hörn skåp och slaktare-block. Jag använde tunn finish plywood för sidan och baksidan av köksön och det fungerade bra. Jag tror du kan kalla detta en Ikea hack, men inte säker, men för några t...

Kenmore torktumlare översyn för $160

Detta Instructable visar dig hur du se över din Kenmore/Frigidaire torktumlare i ungefär två timmar för ca $160.Min översyn tog tio dagar, men det var för att jag höll beställning och om fastställande av en liten bit i taget med lite resulterande för...

Kök renovering på en Budget

Tja, min fru och jag köpte ett hus, och köket behövde föras ur 80-talet och in på 2000-talet, men vi hade inte $10-15 k att lägga på ett proffs göra det. Detta är vårt försök till att få det bästa vi kunde med ungefär $2000-3000! Hjälper det för att...

DIY renovering för små badrum med liten budget

litet badrum i en lägenhet rum cityVi upptäckte fuktskador i vårt badrum och det måste fastställas. Även vi kommer att ha VVS i vårt lägenhetskomplex inom 5 år, beslutade vi att ta isär den och göra renovering med liten budget om 1000EUR.Jag har mång...

På en Budget - renovera väggplattor

Jag hade nyligen att hyra en "nya" lägenhet. I köken väggplattor var på något sätt alltför häftigt för mig. Som jag hade begränsad budget att renovera hela stugan, mitt val kom till... tadaaa: gaffatejp.Allt du behöver är 10 meter tejp per kvadr...

Underbart Tips - uppgradera ditt kök i din budget

Vill omskapa eller uppgradera ditt kök? men din budget är begränsad. så inga problem, här är bästa tips & tricks.Nu jag uppdaterar här kök med enkla och smarta idéer & effektivare, mer fördelade, och snyggare ditt kök platser... För några år sedan...

Hur att renovera ditt kök

Planerar att renovera ditt kök? Behöver fler tips och råd? Artikeln nedan innehåller användbar information om hur du renovera ditt kök och skapa en organiserad att-göra-lista.Steg 1: Överväga din BudgetDet första viktiga steget är att överväga hur my...

Renovera gamla laptop till nya säkert maskin

Jag är säker på att du har hamnat i en situation där din nuvarande laptop bara inte klippa det. Den har skråmor och repor, färg är bortnött, och dålig maskinen är bara chock full av virus som bara inte kommer att försvinna och det bara hålla inte dig...

Renovera ditt kök

renovera ditt kök - på en budgetJag har ett gammalt hus med mycket gamla kök.Laminatet var kommer bort, dörrarna falla av.Det var smutsiga även efter big våren ren...Plus det var små och jag ville öppna upp lite mer och har mer lagringsutrymme...Så j...

Renovera en annan badrum

jag är tillbaka för uppföljaren till min tidigare instructable, hur man renovera ett badrum. Den tidigare guiden täckte min nedre badrummet och efter en trevlig, * lång * viloperiod jag tog på övervåningen badrummet. Detta var en fullständig rensning...

Renovering och modernisering av en gammal cykel

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man kan renovera och "modernisera" en gammal cykel, oavsett om cykling eller för nöje.detta en irriterande enkel process och alla kan göra det oavsett budget.Första gången jag gjorde detta var et...

Combi uppgradera programmet stannar på Budget

om du är på en budget men vill se ökad produktivitet, utökad maskin liv eller uppgraderingar, vår ombyggnad program ger dig tillförlitlig förbättringar.Combi Packaging Systems LLC erbjuder en förpackning maskiner bygga programmet matchas av ingen ann...

Renovering av motorer och fördelarna med

I vissa fall tros välja en renoverad motor över köper en ny bil vara ett bättre beslut som kan hjälpa en bilägare på flera sätt. Med avancerade elektroniska beståndsdelar är rekonditionerade motorer något mer effektivt i jämförelse med gamla motorer....

Bryggning på en Budget: fällt - bästa kalla brygga kaffe metod utan en bryggare

Så, jag brukade säga att jag bara druckit iskaffe från Dunkin Donuts för grädde och socker. Jag sparade min kaffe snobiness för en varm kopp Chemex Häll över.Men... Efter ett besök i Fören fackverket kafferosterier i Chicago, upptäckte jag kall Lapin...

Budget Cpu flytande svalare

mitt projekt började när jag hjälpte en vän bygga en hög slut flytande kylsystem för sin dator. Jag hade trott att jag kunde göra samma sak för en bråkdel av kostnaden. Detta är hur jag gjorde min budget cpu vätska svalare som är både funktionell och...

Söt Santa ansikte Cupcakes på en Budget!

Hej fellow Instructabers :-DDenna tutorial jag vill dela en bedårande recept på julhelgen och kommande. Allt som användes för att göra dessa, jag köpt på Dollar Tree! Även på en svår budget kan du fortfarande göra en läcker semester behandla att folk...

Budget plånbok silvertejp

detta är en instructable om hur man gör en mycket billig, snygg och slitstark plånbok.Steg 1: Delar som behövs • Silvertejp• Linjalen• Saxar eller x-acto knivSteg 2: skära bitar Först måste du skära 8 bitar av silvertejp. Var och en bör vara ca 22 cm...

Elektriska gå Kart från gamla skräp (på en Budget)

en mans skräp är en annan mans kul!Det hela började när min far fick en motor och en styrenhet (används inte ännu) av en liten elektrisk lastbil somliga kastade bort. Också, någon gav honom en gammal go kart ram sannolikt från 70-talet. Det hade förv...

Tillbaka till skolan garderob på en Budget!

Detta har varit den roligaste Tillbaka till skolan garderoben någonsin!Och billigt också!Förbered dig på en foto explosion... allvarligt,Jag borde har delat detta inlägg i 6 separata instructables!Du vill spendera massor av pengar på en nyTillbaka ti...