Elektriska gå Kart från gamla skräp (på en Budget)en mans skräp är en annan mans kul!

Det hela började när min far fick en motor och en styrenhet (används inte ännu) av en liten elektrisk lastbil somliga kastade bort. Också, någon gav honom en gammal go kart ram sannolikt från 70-talet. Det hade förvånansvärt lite rost med undantag för en plats som någon dåligt svetsade. Det var dock fortfarande i "kasta bort" skick.

Under hela den instructable djärv jag vissa saker som jag tror kommer att vara mest bra att veta.

Jag skulle starkt rekommendera gör projekt som detta med ditt barn, eftersom det hjälper dem att lära sig saker som alla bör veta. Det bryter kedjan inte gör något för dig själv och lära sig att göra det genom kunskap och fel (och vi hade gott om det).

Hur som helst, innan jag börjar, här är en video av den gå karten jag kallar "Rat Buggy" i rörelse. Ursäkta den korta längden. Det var tänkt att vara en trevlig resa runt på gården, men kameran fick inte resten av den. Jag gjorde så mycket jag kunde med vad jag hade.

Också, inse att det finns mycket bättre sätt att göra de flesta saker vi gjorde. Vi var på en budget.

Här är en lista över verktyg som behövs för detta projekt:

-Bandsåg (för styckning metall och tjock metall)

-Sawzall (för skärning av metall bandsåg inte kan komma till. Ena eller andra är bra.)

-Kvarnen (för slipning onödiga metall och slipning metall att svetsa ner)

-Svetsare och svetsning hammaren (alla svetsare fungerar. Jag använder en enkel, tråd matad en)

-Uppsättningar nycklar och uttag (för olika uppgifter)

-Andra små verktyg som du kan behöva, till exempel en hammare eller klämmor

Se Steg
Relaterade Ämnen

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Hur man gör en anpassad elektriska Go-Kart och borstlösa DC Motor

detta Instructable information om design och tillverkning av min elektriska go-kart. Dock kan de principer och metoder jag använt tillämpas på liknande fordon.Eli-Kart växte fram ur ett intresse till mig att skapa en enkel, pålitlig, personliga elekt...

Göra en sjöjungfru dräkt från gamla skräp

jag bor nära stranden för tillfället och inspirerades av skräp det och vissa materiella instructables plastpåse. Min vän och jag gjorde denna kostym för en video shoot. Det är lite provisoriskt så det är möjligt att röra sig i, det bara täcker framsi...

Gamla skräp till nya Dunk...

Jag är en kille för några ord...och detta är min första instructable...Steg 1: Samla skräp... hade lite skräp i min trädgård så jag beslöt att sätta ihop det hela till en korg...Steg 2: montering Jag använde också de gamla skruvarna för montering. oc...

Bygga några hjälpande händer från en massa gamla skräp

hur till några hjälpande händer med bara en belastning av gammalt skräp att någon geek har!Vad du behöver:-En gammal tung intern enhet från en dator, till exempel en hà ¥ rddisk-Crocodile klipp-Vissa böjbar men styv tråd-Vissa skruvar-Skruvmejsel-Löd...

Hemmet gjorde billigt chassi från gamla skräp

billigt hem gjorde chassi med gammalt skräp, som gammal Cd/dvd (fall), rör/kabel hållare/klipp skruv och en dc motor.** på samma sätt kan du bifoga framhjul.Jag kommer snart att uppdatera detta inlägg. med komplett steg och bild "Vid behov".Steg...

Hur man gör ett elektriska Go-Kart

Denna go-kart byggdes från grunden, inklusive metall arbete, glasfiber, hårdvara och mjukvara....

Gör sandaler av gamla skräp

så hittade jag detta gummi conveyor belt material på sidan av vägen, då jag hittade gamla sko sulor och vissa nylonväv i mitt hus, och limmade dem tillsammans för att göra sandaler.Steg 1: material: 1. tjock gummi som transportbandet jag hittade2. su...

Cone sol spis med 3 punkt koppling med gamla skräp från sängen och kontor stol.

jag tänker sätta denna sak på ekvatorn mount (min latitud lutas Nord/syd) med en motvikt etc och rotera den med en droppmunstycke tracker. Men i min takt, det kan vara år bort. Så detta är där det är just nu. Jag tror det har massor av potential. Jag...

Elektriska Arduino Go-kart

Hej alla! Som titeln säger, byggde jag en elektrisk gå kart som drivs av arduino! Här är en snabb video att göra dig säker på att detta är nästa sak du kommer att bygga.NY VIDEO! För Boca kullager Innovation contest- rösta för mig när det börjar i Se...

Att göra en go kart från skräp

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör din egna go kart. FRÅN SKRÄP!!! Detta projekt är kul att bygga och kul för att använda. Det enda du kan behöva köpa är motorn, denna del är valfritt eftersom du kan fortfarande använda den gå karten u...

Elektriska GoKart

jag byggde denna elektriska gå kart under loppet av några år. Jag fick ramen på Craigslist och länge återställa den. Den ursprungliga ram kom med en störtbåge, men jag tog bort den eftersom det var lite för liten för mig. Sedan köpte jag flesta av de...

Elektrisk Microkart med oberoende upphängning

Detta Instructable ger en översikt av design och konstruktion av små elektriska go-kart eller microkart med borstlösa motorer, litiumbatterier, oberoende upphängning och en komposit däck chassi, byggt från nya komponenter för under $1500. Genom att h...

Elektriska Kindling maskin

Hej, bränner jag loggar på vintern att värma våra hus. Jag ser alltid övergivna pallar runt, och tidigare har skära upp dem och dem till ved pinnar att börja min brasa. Mina grannar göra detsamma, men hantering en hand ax, såvida du inte är en expert...

Hemgjord gå Kart/Dune Buggy

FörordHej alla, tack för att titta på min instructable (som är min första!). Jag bestämde mig att skriva detta instructable att bidra till att inspirera andra att bygga sina egna go kart. När jag byggde för inspiration skulle jag gå in på google och...

Digital timer för någon elektrisk apparat

i slutet av 2006 var Jaycar säljer en mikrokontroller baserade flexi-timer kit för $90 (nu utgångna). De angav i reklam blurb "Lika lätt att använda som en mikrovågsugn timer!".Väl jag alltid tänkte att om gränssnittet för en mikrovågsugn timer...

Kul elektriska 3 hjul Scooter Segway knockoff under $100

kul elektriska 3 hjul Scooter Segway knockoff under $100Detta är en elektrisk skoter med en begagnad bilbatteri (skräp gård $20) och två elektriska värmare fan bilmotorer (skräp gård $10). Hjul, bromsar och styrning komponenter var taked från barn cy...

Bygga en Bat-Pod (av skräp)

Utmaningen med detta projekt var att försöka bygga den coolaste prop som möjligt utan att spendera några pengar. Genom att använda återvunnet material och repurposed skräp, är jag stolt att säga att den enda kostnaden inblandade med denna fullskalig...

Inte kasta att bort, bärgning några gamla delar

jag var på väg att kasta bort gamla, trasiga, trådlösa hem larmsystem när jag tänkte, "varför inte öppna detta."Så gjorde jag. Det dödade ett par timmar, jag lärde mig något nytt och skjuta jag ska ens våga säga jag hade kul. Så nästa gång du sk...