Boogie-Go vatten CraftHär är ett roligt projekt som tog en hel del tid eller pengar. Du tar en boogie board och lägga till en dränkbar bildge pump eller vattenpump med batterier och göra en rolig pool vatten hantverk. Kolla in videon. http://www.youtube.com/watch?v=jzXxsnrgosY

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vin etikett bild

detta är ett projekt jag gjorde nyss och inte ta några bilder, så jag kommer att ta bilder på vad jag gjorde i en rekreation. Min fru och jag älskar vin och för att lägga till vår inredning jag gjorde en bild från vår favorit etiketter (och några som...

Miss La Sen skum båt Craft

En skum craft båt kan köra över vattnet. Hjälpa ditt barn att göra detta.Steg 1: Ladda ner detta mönster och skriva ut den på A4-papper för fartyget bildar.Steg 2: Hämta detta mönster och skriva ut den på A4-papper för Miss La Sen formen.Steg 3: Rita...

Att bygga upp EVA Foam rustning för nybörjare Crafter

Om du är en nörd eller inte, skapa din egen kostym armor kommer att ge dig en tillfredsställande känsla av prestation och när den bärs med andra kostym komponenter, visuella resultatet kommer att vara fantastisk. Denna bruksanvisning kommer att beskr...

Vatten droppe vetenskap: 8 Explorations

Vatten väntar du på? Det finns en ocean av kunskap och erfarenhet ligger i varje wee droppe vatten, och det är nu du kan börja kolla den. Från att titta på ytspänning till förstoringsglas effekter för att ånga kuddar, bevattna tappar gör att vara lit...

BOOGIE BOX: Elektromagnetisk dansgolvet

RUTAN BOOGIE är en interaktiv kan programmeras om sak som kan göra nästan allt dansa och är roligt att leka med! Du kan bygga din egen dansare och koreograf dem att dansa till dina favoritlåtar. Du kan skapa något! Lägg bara till magnetiska fötter oc...

Craft skum läder

lära sig hur till vända craft skum till ett läderartade material! En enkel (och vågar jag säga) addicting process!Vad du behöver:-Craft skum ark-Paint (två eller tre bruna och svarta)-Borstar-Järn-Aluminiumfolie-Strykbräda-Matt Modge Podge-Kontakta C...

Hur man gör Giant överraskning ägg med förvåning leksaker inuti DIY hemgjord påskägg Pinata Craft

Hur man gör hemgjord jätte överraskning ägg med överraskning leksaker i med FamilyToyReview. Detta är vår DIY stort påskägg överraskning Pinata Craft Do It Yourself video. Detta är för föräldrar som vill göra en jätte ägg överraskning för sina barn....

Vatten färg Splat bok örhängen

Har du någonsin varit på en sparsamhet butik och sett ensam böcker som är föråldrad och inte längre relevant. Väl är här din chans att ge dem en färsk ny dragning! Idag jag kommer att visa dig hur jag upcycle sparsamhet butik läsa material.Material:E...

DIY Craft mäta & blandning Kit

Samtidigt redo att arbeta med vissa Shapecrete för vår Cheng konkreta bygga natt, jag grävde en plast 1 gallon jug ur papperskorgen och började skölja ut, den vanliga 3 fyllning och tippar att spola noggrant. På 2: a fyllningen, slog det mig att jag...

Paint puls: Digitala vatten marmorering

Paint puls är ett projekt som syftar till att bygga på vatten marmorering hantverk av Ebru och Suminagashi med digital beteendemässiga tillägg. Tanken är att design intrikata, flödar mönster av färg direkt på ytan av vatten som du kan fånga på ytan a...

Sugru och Craft skum-och dalbana

jag ville göra en dalbana och Sugru har en fin seg känsla. Bör hålla ett glas från halka och färgning soffbord. Men det skulle behöva åsar att tillåta kondens till poolen och förhindra avrinning på bordet, så varför inte utnyttja vår grupplogotyp?Det...

DIY Heavy Duty Craft knivar/skalpeller/Exactos/träbearbetning knivar/Carving verktyg/ETC

Jag älskar knivar. Det var allt. enkelt verktyg för 1, 2 delar, men så många fonctions. Jag fick en idé medan jag försökte hitta en skalpell för leatherworking och inte lyckas. Så, som min första instructable, jag visar dig hur man gör själv DIY tung...

Stämplar från craft skum.

Craft skum är ett bra material för dina hemgjorda stämplar. Den kan lätt skära och formade att göra frimärken. Jag ville göra frimärken för min fru som är i scrapbooking och det skulle vara trevligt med egna stämplar. Jag har tidigare gjort en liten...

InstaMorph & Craft Foam Stamps

YuKonstruct värd en InstaMorph Instructables bygga natt i April.Vi hade kul experimentera med termoplast på bygga natten och kom upp med detta lätt projekt.Du behöver:-InstaMorph-Craft skum-Varmvatten-Limma (såvida du inte använder lim backas craft s...

Hur du andas Under vatten i MC

Steg 1: Craft staket Hantverk staket och gå under vatten. Placera sedan ett staket.Steg 2: Gå inuti den TADA!!!!Steg 3: Jag hoppas U Like ItKom ihåg att: Som ~ Följ och kommentera vad jag ska göra härnäst. Jag hoppas jag få 15 anhängare före 1 April....

Minecraft - oändliga vatten väl

Tja, min 1: a Instructable, varför inte göra det på Minecraft!I detta Instructable, jag visar dig alla hur man gör en oändlig vatten Ja, dvs, du kan få oändliga vatten. Det är mycket användbart för personer som bor långt borta från vattenkällor, elle...

Landing Craft för motorcykel

Jag har en segelbåt, och jag har en motorcykel. Ibland är det bra att lägga motorcykeln ombord på en segelbåt, segla till vissa mål, ta motorcykeln iland och rida någonstans bortom bekvämt promenad- eller cykelavstånd. En restaurang, eller shopping e...

Pringles kan Craft nål lagring

Ut av marker? Kasta inte bort burkar - de gör super praktisk förvaring för massor av saker! Denna handledning beskriver hur att göra burkar till lagring för dina stickor och virka krokar.Steg 1: Samla ditt materialSamla ditt material. För detta proje...

Unika papper vatten bomber

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör unika och häftiga papper vatten bomber. Allt du behöver är papper och en sax.Steg 1: Förbereda papper Följ stegen:1. ta datorn eller craft papper och vik botten lämnad viftar upp till toppen....