BPRS nya butik och Mission


Jag föddes den 12 November 1943 under andra världskriget, så jag har 70 års minnet av min fars Victory Gardens. Efter undervisning college i 30 år, 1999 jag grundade den ideella växt rädda Benson, återvinning end-säsong, skadade, och överlager växt varor tp ger barnböcker och iPads till vårt lokala bibliotek. Vi började sälja av bakgårdar, men förra månaden hyrde en butik för att flytta till en ny nivå. Vi samarbetar med tre andra ideella organisationer att skapa en miljö cirkel, rädda inte bara växter men överbord från livsmedelsbutiker att leverera råvaror till hemlösa skyddsrum, mat pentryn, drog rehabs och skyddade bostäder för mental klienter. Producera avfall återvinns genom vår mask-gård med mask gjutgods används i vår gemenskap trädgårdar, som i sin tur producerar mer råvaror för våra ideella kunder. Och så cirkeln visar. Butiken behöver en hel del arbete, och utanför är vi fortfarande håller på att utveckla en meditation garden, rescue trädgård och undervisning trädgård på sättet att producera en prototyp energi effektiva hem med stor trädgård innerutrymmen. Alla som kommer att ta mycket mer än $25.000. Men priset kommer att gå långt för att lansera denna integrerade miljö insats som föder både kropp och själ, på Benson växt rädda har vi växer gemenskapen, inte bara växter, sedan 1999. Snälla hjälp oss att växa mer.
Relaterade Ämnen

Månatlig uppdatera: juli (nya vapen och tävlingar)

så min senaste pistol var postat månader sedan. Under de senaste månaderna, har inte jag slumra. Jag gjorde kanske två dussin nya vapen. Det kommer snart att visas en I'ble med de flesta av mina misslyckade och/eller gamla projekt. Nya koncept, varia...

Nya ben och fästen för Wildernest

min Wildernest lastbil cap camper kom utan ben och stöd parentes. Detta är hur jag fixade det problemetSteg 1: Original fäste (Till vänster i aluminium) är fästet som ursprungligen fanns på den gemensamma jordbrukspolitiken. Det är bra men självklart...

Att hjälpa en bibliotek beskyddare med en 4-del referens fråga om Anne Rice, Egypten under biblisk tid och missionären heter Albert Shelton

under perioden av referens intervjun, beskyddare ställer följande frågor:Jag har bara läst Anne Rices bok, Kristus Herren, och skulle vilja några bokrecensioner av det, speciellt från New York Times. Kan du hjälpa mig?Jag är också intresserad av läsa...

Dungen skärare: Lagring för Garage, butik och skjul

Denna röran Cutter är ett enkelt, roligt lagringslösning för inomhus eller ut.Så mycket som jag älskar att arbeta på min trädgård och landscapeI ogillar böka i ett garage, skjul, butik, källaren eller utomhus förråd disentangling olika spadar, kratto...

Hur att installera, konfigurera nya Mac och överföra data från gamla datorn

Enkel guide om hur man att installera, konfigurera och överföra data till din nya Mac.Denna video visar inställningarna på en iMac-dator, men processen är densamma på alla Mac datorplattformar....

Skiva Mount - butik och Display-CD på metallytor

En skiva mount är en liten, magnetiska hållare för en CD för att lösa en tillgång, lagring, förstörelse problem stötte vi på gång i vårt gaming område. Vi kan nu lagra våra skivor på nästan alla metallytor och ordna som behövs. Bekvämlighet och flexi...

Hacking nya filmer och ladda ner utan kostnad

HI GUYS jag V.SURENDER SINGH från Indien till utställning du hur till hämta nya film utan att betala premienSteg 1: steg 1: Ladda ner INTERNET DOWNLOAD MANAGERSÅSOM VISAS I BILDERSteg 2: steg 2: Hämta IDM_patch.exe du bör PACTH filen efter installera...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Design och prototyper av Skelequill Start till slut

Ibland finns det just ingenting ute som passar just dina behov. Kanske är dessa andra saker för tung, för dyrt, för liten, för stor, etc. De passar inte bara hur du vill. Tja, är det bästa du kan göra i en sådan situation att göra din egen grej! Men...

Hur till applicera och sälja med handgjorda på Amazon

Amazon nyligen öppnat upp en alla handgjorda marknadsplats på deras webbplats som kallas handgjorda på Amazon. Som någon som har försäljning av broderier och smycken i år via Etsy, var jag sugen på att testa en annan marknadsplats.Genom åren har jag...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...

Ordna ditt liv ekologiskt, etiskt och enkel

För den goda eyed/uppmärksam personen, kan en viss sak ha blivit alltmer tydlig som för sent; den anomali som jag är reffering är att trots rapporterade "ökade ansträngningar" på miljöföroreningar, globala fattigdomen, förlusten av biologisk mån...

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

Första Homebrew och insåg jag nöd till lägga dörren trimma upp i min familj rum

Efter delta i mitt första homebrew part (de små saker vi gör i Mellanvästern), beslutade jag att brygga eget öl skulle vara ett stort projekt för mig att försöka. Efter en resa till en lokal home-brewers butik och köpa en brygga kub (mini-brygga kit-...

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

Hur utforma, skriva ut och använda 3D tryckt läder stämplar!

Remläder och producerar vackra och intrikata mönster för hand kan vara mycket utmanande. Har nu gjort flera läder projekt, jag har lärt mig mycket om att arbeta med läder och som sådan jag letar alltid efter nya och bättre sätt att producera mönster...

En enkel och billig nr-löda Bristlebot!

UPPDATERING:Min nya Instructable för en Artbot har en billigare, uppdaterad design. Denna bristlebot design kommer att stanna upp för eftervärlden, men jag skulle inte rekommendera det för en verkstad längre (plus borsten jag använde är inte längre t...

Att skapa hjälmar och rustningar från videospel för nöje och stora vinster!

Detta Instructable kommer att presentera min något märklig metod för att skapa kopior av hjälmar och rustningar från TV-spel. Visserligen är jag inte världens största skulptör, och för att kompensera för min brist på skicklighet i detta område, har j...

Att skapa en online-butik i 7 dagar

Det låter så lätt. Du se berättelser om barn, direkt från gymnasiet, ställa in flera miljoner dollar nätbutiker. Teknik pressen får det att låta så enkelt som på fingrarna. Min erfarenhet är dock att även inrätta en webbutik är mycket lättare än en t...